Heel eerlijk... in het verleden al een foto mail readings bij anderen laten doen maar ik miste daarin vaak wat diepgang. Ik kwam op de website van Lilian terecht en het voelde zo goed dat ik het... See more
See what reviewers are saying
Lilian geeft duidelijk antwoord op je vraag op datgene wat ze doorkrijgt op een integere, waardevolle liefdevolle manier. En wel zo uitgebreid dat je het meerdere malen moet lezen zodat je het steeds... See more
Eerste instantie zou ik bij Lilian langs voor een ontspanningsbehandeling wat me zou kunnen helpen om beter te slapen. Deze afspraak heb ik moeten afzeggen omdat mijn vader in het ziekenhuis belandde... See more
Als je opzoek bent naar een warm en puur gesprek en goede tips wilt krijgen om met je ziel om te gaan of situaties beter te begrijpen binnen in jezelf. Ben je hier aan het juiste adres. Ook de Reading... See more
Company details
Written by the company
Ik geef energetische behandelingen zoals Reiki, magnetiseren, Egyptische Ankh en chakra healing. Als medium stem ik me af op mens, dier of overledene om een reading te kunnen geven. De behandelingen zijn voor iedereen. En zijn zowel in de praktijk in Wognum of op afstand, telefonisch en on-line mogelijk. Mijn diensten zijn uitstekend als ondersteuning bij andere therapieën of behandelingen die u wellicht nodig heeft en kunnen tevens in andere gevallen zeer heilzaam zijn als op zichzelf staande therapie of ter preventie. Leliehart | Wognum ligt op slechts 5 minuten verwijderd van de A7. Deze locatie ligt centraal tussen Alkmaar, Opmeer, Den Helder, Enkhuizen, Hoorn, Purmerend en is daardoor voor heel Noord-Holland goed bereikbaar. Je vind hier ruime gratis parkeergelegenheid.
Contact info
Oostereinderweg 24, 1687 AC, Wognum , Netherlands
- 06-81564332
- Info@leliehart.nl
- leliehart.nl
Bijzonder warme helende ervaring
Bijzonder warme helende ervaring. Liliane is een hele fijne vrouw die je mooi begeleidt door dit interessante pad.
Zeer fijne kennismaking in deze spirituele wereld.
Wat een mooie ervaring!
Lilian weet met haar lieve, fijne en rustige uitstraling een hele veilige en mooie energie neer te zetten waarin het heel goed voelt om 'aan het werk' te gaan.
Het was een heftige, maar mooie ervaring waarbij Lilian mij vanaf het begin tot het eind heeft begeleid en me het gevoel gaf dat ik het niet alleen hoefde te doen. Daardoor durfde ik heel diep te gaan en heb veel oud verdriet kunnen loslaten. Wat lucht dat op!
Een prachtige ervaring dus die ik iedereen kan aanraden 🙏
Een prachtig schilderij
Lilian heeft voor mij een prachtig schilderij gemaakt.
Ik werd erg emotioneel toen ik het zag, het heeft me echt geraakt. Zo mooi.
Het is een echte aanrader.
Dank je wel
Healing op afstand
Lilian heeft op mijn verzoek voor mijn moeder van 85 jaar een healing op afstand gegeven. Alles wat Lilian doorkreeg klopte precies, terwijl ze mijn moeder nog nooit heeft ontmoet. En het allermooiste is, dat mijn moeder weer aan het herstellen is: meer kracht, meer energie om vol te houden en meer levenslust!
Groot vertrouwen en gevoel van rust.
Lilian is een hele lieve vrouw die met veel passie en liefde dit werk doet. Na de behandeling voelde ik me verlicht. Een groot vertrouwen en gevoel van rust kwam over me heen wat ik al heel lang ‘kwijt’ was.
Ik heb ook gezien dat ze de behandeling bij iemand anders deed. Wat ik zag kan ik omschrijven als puur, eerlijk en liefdevol. Je ziet en voelt de toewijding die Lilian geeft.
Voor mijn zoon heeft Lilian een reading gedaan. De reading was erg uitgebreid met veel herkenning. Ook dingen waar ik me absoluut niet bewust van was en die ons in de tijd daarna erg hebben geholpen.
Aanrader
De behandeling bij Leliehart betekende voor mij een omkeer: ik kreeg rust, duidelijkheid over vragen, inzicht. De warme, rustige manier van werken die Lilian hanteert, is echt een verademing. Aanrader ❤️❤️❤️
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.