Heel slecht ervaren bijhand medewerkers…
Heel slecht ervaren bijhand medewerkers een heel ster is te veel voor dit uitzending bureau als je ze belt hij mij niet door schakel naar die medewerkers bahhhh
Negatieve ervaring met Level Works
Mijn ervaring met Level Works was helaas zeer teleurstellend. Ik heb een duidelijke gebrek aan serieusheid en professionaliteit ervaren gedurende het hele contactproces. Afspraken werden niet nagekomen, communicatie was onduidelijk en soms zelfs respectloos.
Daarnaast kreeg ik sterk de indruk dat er sprake was van discriminerende behandeling, wat absoluut onacceptabel is in een professionele werkomgeving. In plaats van objectief en correct te handelen, werd ik ongelijk en onrechtvaardig behandeld.
Een organisatie die pretendeert professioneel te zijn, zou transparantie, respect en gelijke behandeling moeten garanderen. Helaas heeft Level Works hier volledig in gefaald. Deze ervaring heeft mij doen twijfelen aan hun betrouwbaarheid en integriteit als werkgever/intermediair.
Wat een organisatie ik snap er niks van
Ik heb een opleiding mede gefinancierd door level works na het behalen van de rijbewijs 1 november aanstaande 3 maanden geleden
Nog niet aan de slag
Na herhaaldelijk bellen of geen respons of smoesjes van wij zitten er bovenop
Ik ben er klaar mee
Ik heb mij bij Levelworks aangesloten als freelancer met de belofte dat er voldoende werk zou zijn als je je aanmeldt voor diensten en de door hen geadviseerde lage tarieven hanteert. Inmiddels heb ik 36 diensten aangeboden tegen het extreem lage door Levelworks geadviseerd tarief van €14 per uur, (als zzp’er) maar er gebeurt helemaal niets mee: diensten worden niet geaccepteerd, niet geweigerd, je krijgt gewoon géén reactie.
Daarbij wordt er door medewerkers van Levelworks gezegd dat je beter lage tarieven kunt accepteren om kans te maken, maar zelfs dan komt er geen werk uit. Dit voelt als misleiding en schept valse verwachtingen bij zzp’ers. Tevens zijn tarieven van dit kaliber gewoon veel te laag. Het zou minimaal 25 a 30 euro moeten zijn en dan zit je nog aan de ondergrens. Met 14 euro hou je netto iets van 6,50 euro over.
Het platform is totaal niet transparant over hoe opdrachten verdeeld worden, wat de kansen zijn en hoe je daadwerkelijk aan werk komt. Daarnaast zijn de gehanteerde tarieven maatschappelijk onaanvaardbaar: onder het bestaansminimum en niet te combineren met de lasten die je als zelfstandige hebt.
Kortom: een platform dat mooie beloftes doet, maar geen duidelijkheid, geen werk en onrealistische voorwaarden biedt. Mijn advies: wees gewaarschuwd voordat je hier tijd en energie insteekt.
Nog steeds na maanden geen werk..
Je komt niet eens in een pool, dus geen reactie van level.
Je kan beter naar een uitzendburo gaan en daar proberen tijdelijke werk zoeken.....
Great place to work. Challenging environment with high ambitions and people wanting to make it true.
Niet duidelijk of je nou freelancer bent en wat je gaat verdienen.
Learn more about other kinds of reviews.