Leviet Reviews 15

3-star
2-star
1-star

10/10 oplevelse ❤️

Det bedste vietnamesiske mad man kan få i hele Danmark! 😍 Fik den sødeste betjening. Mig og min mor var begge meget begejstret foe retten ca ri! Hun var så sød at jeg kunne få både gul karry og rød blandet 🥰
En af de bedste oplevelse jeg har haft på en restaurant! Tusind tak og vi ses snart!

February 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Himmelsk oplevelse med vietnamesisk mad

Oplevelsen på Le Viet er på 1. Klasse. Sådan er det bare. Fra jeg ringede og bookede bord (red. god ide) til vi forlod stedet veltilpas og med en følelse af lykke i sind og mave.
Vi fik hurtig, kompetent, nærværende og energisk betjening med råd og vejledning om maden og drikkevarer. Vi valgte begge Ca Ri med henholdsvis kylling og rejer.
Duften af Ca Ri var nok til at sende en tsunami af mundvand ind bag mine tænder inden jeg overhovedet havde taget min første mundfuld.

Himmelsk. Himmelsk. Balancen af smagen, de sprøde grøntsager og skønne rejer var simpelthen second to none.

Lokalet var enkelt og dejligt varmt.
Jeg kommer 100 procent igen selv om jeg skal køre 45 minutter dertil. Vi parkerede på Broen og gik de 4 minutter dertil gennem de smukke gader med julebelysning.

På gensyn 🎉😊

December 12, 2025

God mad

God mad, og utrolig venlig betjening - et sted man får lyst til at besøge igen, de varmeste anbefalinger herfra🙏

November 14, 2025

Nok Esbjerg bedste restaurant

Nok Esbjerg bedste restaurant. Fantastisk autentisk mad fra Vietnam, det fås simpelthen ikke bedre. Ligeledes en super professionel og imødekommende betjening 👍👍👍👍👍

August 25, 2025

Virkelig lækkert

Virkelig lækkert mad... sød personale, vi fik lige det vi havde brug for... vi kommer helt sikkert igen, da det er et at de bedste spisesteder i Esbjerg vi har været på👍

June 20, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Et af Esbjergs absolut bedste spisesteder!

Maden er fuldstændig fantastisk - man kan simpelthen ikke bestille noget fra menukortet og blive skuffet. Derudover er det verdens sødeste og mest servicemindede personale!

Det er nogle utrolig rimelige priser og der er blevet rigtig hyggeligt med indretningen (som en tidligere anmelder skrev, så var der ikke særlig hyggeligt i starten, men det er der blevet rettet op på siden).

En af Esbjergs absolut bedste spisesteder!

June 10, 2025

Is this your company?