Levmo Trädvård AB Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Malin tog idag ner fem döda och skadade träd på min tomt, en gammal gran stod besvärligt till. Jag är djupt imponerad hur proffsigt och snabbt Malin och hennes team arbetade, och det finns knappt ett... See more

Rated 5 out of 5 stars

Levmo fällde tre träd hos oss varav ett riktigt besvärligt. En stor, krokig tall som hängde över ett uthus och som dessutom växte nära en elledning. Trädet fälldes i sektioner och vi var djupt imponer... See more

Rated 5 out of 5 stars

Levmo Trädvård gav ett mycket kunnigt och engagerat intryck. Jobbet med att rädda en stor gammal kastanj utfördes professionellt och effektivt med bra säkerhetstänk och med stor omsorg om trädet. Levm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Levmo fällde ett stort träd som stod illa till och beskar några andra som blivit för stora i vår villaträdgård. Levmo utförde arbetet snabbt och kompetent och gav oss goda råd om vilka alternativ so... See more

Company replied

Company details

1. Tree Service

Written by the company

"Som utbildad Arborist kan vi erbjuda: · Beskärning · Fruktträdsbeskärning · Trädfällning · Avancerad Trädfällning · Rådgivning · Trädvård · Inventering · Andra relaterade tjänster" www.levmotradvard.se

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

13 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Kan starkt rekommendera Levmo Trädvård…

Kan starkt rekommendera Levmo Trädvård och Malin. Jag är starkt imponerad av hennes skicklighet och nogrannhet när det gäller att fälla höga träd. Snyggt jobbat hos oss i Hölö.

June 1, 2023

Tack för er recension!
Vi ses snart igen när fågeln häckat klart.

Hälsningar
Levmo Trädvård

Advertisement

Supernöjda!

Snabbt, smidigt och trevlig! Duktig och våra äppelträd har aldrig sett bättre ut. Tack!

April 19, 2023

H / Malin
www.levmotradvard.se

Rekommenderar starkt!

Snabb och trevlig kommunikation. Fantastiskt arbete. Mycket proffsigt och pålitligt företag!

January 31, 2023

Rated 5 out of 5 stars

En mycket bra beskärning av ett…

En mycket bra beskärning av ett äppelträd som var ganska vildvuxet innan. Jag har redan bokat Malin för fler jobb och rekommenderar varmt Levmo Trädvård

March 10, 2023

Advertisement

Mycket nöjd! Tack!

Tack för snabb respons, proffsigt bemötande och framförallt tack för all vård du gett våra gamla träd!

February 25, 2023

Jätteproffsigt jobb

Jätteproffsigt jobb! Hon kan träd och tycker om träd så hon klipper på rätt sätt och vid rätt tid. Våra träd hade inte blivit rätt klippta tidigare så det blev en ren räddningsaktion. Vi kommer att fortsätta använda Levmo Trädgård med glädje!

September 30, 2022

Tack för din recension!
Vi ses snart igen.

Rated 5 out of 5 stars

Tillmötetsgående, kunnig och prisvärd.

Tillmötetsgående, kunnig och prisvärd.
Hjälpte mig att förstå vikten av att beskära träd korrekt och i rätt säsong.
Otroligt nöjd över vilken hög nivå av professionalitet Levmo Trädvård tillhandahåller.

July 20, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look