Ik had de verkeerde licentie voor Microsoft ipv imac. Licentie shop zegt dat ik dat zelf verkeerd besteld heb Bieden aan nieuwe licentie aan te bieden voor imac met korting. Vervolgens hoor ik niets... See more
See what reviewers are saying
Company replied
super slecht. Ik heb iets gekocht en heb alles ontvangen behalve de code!!! ik heb 3 mails gestuurd en 2 keer proberen bellen maar geen reactie.
Company replied
Het bestellen van een office pakket ging erg makkelijk. Heel snel, binnen 3 minuten ontving ik al de gegevens + link om Office te downloaden. Door een fout mijnerzijds lukte het vooralsnog niet om... See more
Company details
Information provided by various external sources
Wij zijn licentie shop. Ons doel is jou zo voordelig mogelijk voorzien van Originele licenties. Onze shop is volledig geautomatiseerd en dit houdt in dat je altijd veilig en snel kan bestellen. Geen vragenlijsten bij het afrekenen en altijd gratis betalen.
Contact info
Rotterdam, Netherlands
- 085-4011799
- support@licentie-shop.com
- licentie-shop.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik had de verkeerde licentie voor…
Bieden aan nieuwe licentie aan te bieden voor imac met korting. Vervolgens hoor ik niets meer na meedere mails. Telefoon wordt nooit opgenomen.
Wel een licentie gekocht, geen code ontvangen
Wel een licentie gekocht, nu ruim 2 weken later nog geen code ontvangen.
Ik heb contact gezocht via mail, maar nu een week later nog geen reactie.
Ze hebben het netjes opgelost, een tevreden klant hier :)

Eind goed al goed
Office voor thuisgebruik gekocht. Gisteren wel een foute link ontvangen. Uiteraard ('s avonds) gemaild naar de support, vanmorgen voor 11 uur al bericht ontvangen met nu de goede link en dus ook de product code. Binnen kwartier was de installatie nu gereed. Heb gekocht op basis van de reviews en heb daar dus geen spijt van.

Reply from Licentie shop
Vertrouwd adres en goede service
Bij LicentieShop Microsoft Office 2019 voor thuisgebruik en studenten gekocht. De orderbevestiging en de installatie instructies kreeg ik snel binnen echter het belangrijkste de product code bleef uit. Na 1 uur LicentieShop een bericht gestuurd dat de product code ontbrak. Binnen een half uur bericht terug dat ze het gingen uitzoeken. De volgende ochtend alsnog de code ontvangen en een excuus mail. Er was een technisch probleem bij LicentieShop opgetreden. Met de ontvangen product code en de installatie instructies verliep de installatie probleemloos.
De website is vlot en laad snel
De website is vlot en laad snel. Ook bij het afrekenen ben je zo klaar. En was ik met een email en een naam al klaar om te betalen. Na betaling binnen 5 minuten alles binnen en niet veel later kon ik weer aan de slag.

Reply from Licentie shop
Licentie shop goedkoop en duidelijk
Licentie shop gevonden via Google. Heb daar snel en makkelijk kunnen bestellen. Na een aantal minuten te hebben gewacht na betaling de eerste email ontvangen en vlak daarna de tweede. Na het invullen van de code in mijn Microsoft account kon ik direct te software downloaden naar mijn pc. En was ik met een kleine 20 minuten al bezig in Excel.

super slecht

TOP!!
Alles top! Makkelijk te installeren, gaat eigenlijk allemaal vanzelf. Zeer tevreden!

Reply from Licentie shop
Het bestellen van een office pakket…
Door een fout mijnerzijds lukte het vooralsnog niet om office te activeren, maar dankzij de snelle hulp van uw support centrum met tip kon ik alsnog deze activeren. Kortom, hulde voor uw support!
Ronald Welman
Outlook 2016
Bestelt, snel gekregen en duidelijke snelle reactie gehad op mijn vraag. Aanrader!!

Reply from Licentie shop
Prima werking van software en zeer…
Prima werking van software en zeer vriendelijke hulp bij instaleren.
Binnen de minuut klaar
Snel & correct
De support na de aankoop was werkelijk…
De support na de aankoop was werkelijk TOP.
Snell en overzichtelijk
snelle levering en een duidelijke…
snelle levering en een duidelijke support.
En ook niet onbelangrijk: goed bereikbaar

Prima kwaliteit/prijsverhouding en…
Prima kwaliteit/prijsverhouding en uitstekende klantenservice. Goed te bereiken en er wordt meteen actie ondernomen om iets op te lossen.

Link naar software mist
Alles ging zeer snel, ik miste alleen een duidelijke link om de juiste versie van het aangekochte Office pakket te kunnen downloaden. Heb even flink moeten zoeken. De code is fijn natuurlijk, maar een link naar waar ik het product kan vinden, zou geen overbodige luxe zijn.
De handleiding verwees helaas naar een nieuwer Office pakket. Dat werkte dus niet zo goed. Kijk welke software iemand aanschaft en zet gewoon een juiste link direct in de mail erbij. Niet in een handleiding.

Snel en goed
Snelle, vlekkeloze levering.
Instructies helder en overzichtelijk.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.