Utmärkt!
Var ute efter en Husqvarna grästrimmer.
Lindarn hade klart bäst pris och leveransen var både fraktfri och blixtsnabb!
Rekommenderar verkligen Lindarn!
Brett sortiment av verktyg och produkter för hemmet och trädgården. Välkommen till Lindar'n
Åsa stationsväg, Åsa, Sweden
Var ute efter en Husqvarna grästrimmer.
Lindarn hade klart bäst pris och leveransen var både fraktfri och blixtsnabb!
Rekommenderar verkligen Lindarn!
Köpte en grästrimmer online, fick snabb och korrekt återkoppling och snabb leverans hem. Känns pålitligt på alla sätt. Rekommenderar och återkommer gärna för framtida köp.
Här får man alltid väldigt bra service och dom har precis allt man behöver. Bra grillar speciellt för oss som vill ha vår vid husvagnscampingen.
Hur bra som helst. Ordern packades direkt och var framme på två dagar!
Glad och trevlig och väldigt hjälpsam kundtjänst. Mycket snabb leverans och bra priser på det jag beställde (reservdelar till min Weber gasolgrill.)
Jag köpte idag en Husqvarna röjsåg. De har en stor butik med ett stort sortiment att välja bland och trevlig personal.
Har ett brett utbud av varor och hjälpsam och trevlig personal.
Brutalt dålig kundservice och på gränsen till otrevliga.. Dom har försökt lura mig mer än en gång.. Går aldrig dit igen..
Jag handlade och fick produkten snabbt och korrekt. Det fanns en defekt och detta löste Lindar'n omedelbart utan krångel. Precis så här ska e-handel fungera.
Lågt pris och ”kickback” lockade mig att beställa maskiner för ca 20’. En vecka har gått och inga meddelanden från Lindarn. Ringde deras kundtjänst och fick mest undanflykter. Man skiter i att meddela kunder om sena lev. Tid är pengar så har du bråttom välj annan leverantör
Bra pris men helt omöjliga att ha med att göra kring leveranser, skyller bara på postnord. Över 2 veckor och ingen leverans. Beställt nya maskiner men ännu inga keveranser.
Lindarn är troligen rent fake bolag.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.