See what reviewers are saying
Med et skarpt øje for selv de små detaljer og en stor viden om Teslaer så fik Lind Detailing min brugte Tesla-køb til at se spritny ud. Det fedste er at jeg også blev frarådet nogle dyre tilkøb som... See more
Written by the company
Klargøring af biler på højt plan
Gammel hovedvej 24, 5560, Aarup, Denmark
- 40222022
- Tl@linddetailing.com
- linddetailing.com
Super flot arbejde
Jeg havde købt en fabriksny bil, som desværre havde fået en hård medfart i forbindelse med undervognsbehandlingen og fremstod derfor med mange overfladiske ridser i lakken fra børster. Tobias tog bilen ind, da jeg ønskede en keramisk coating og under hans kyndige hænder, blev bilen poleret og behandlet, så den fremstod langt flottere end da den forlod forhandleren. Når man snakker med Tobias vil man opleve en meget imødekommende ung fyr, med stor viden om bilpleje, der giver reel anbefaling om det arbejde der skal udføres, hverken mere eller mindre. Jeg er meget tilfreds og stor anbefaling herfra!
Yderst professionel og en service i…
Yderst professionel og en service i topklasse.
Kan kun varmt anbefales
Top service udført af en super fin fyr!
Top service udført af en super fin fyr!
Fik coated min Tesla Y + sat stenslsgsfolie på.
Bilen stod nærmest som ny da jeg modtog den igen. Følte at Tobias var super ærlig omkring sit arbejde og følte ikke at der blev solgt for mange ydelser til mig.
Meget behagelig oplevelse
Meget behagelig oplevelse - kan varmt anbefales.
Har ikke købt eller bestilt noget
Har ikke købt eller bestilt noget, men blot henvendt mig med nogle spørgsmål og lidt andet.
Kan varmt anbefales selvom jeg ikke har prøvet deres produkter/ydelser. Er ærlige og professionelle og kan deres kram virker det til.
Fantastisk flot resultat
Fantastisk flot resultat, og mega god service.
Vores Tesla 3 ... blev flottere end som ny, selvom den i forvejen kun var 6 mdr. gammel
Lind Detailing kan varmt anbefales
Troværdig gut
Det fedste er at jeg også blev frarådet nogle dyre tilkøb som ikke var nødvendige, og det viser en høj troværdighed.
Fænomenalt resultat
Formentlig de nemmeste 5 stjerne jeg endnu har givet. Tobias Lind, der arbejde på min bil, en komplet bilpleje 'nørd' i ordets absolut bedste betydning. Han fremstår vidende, omhyggelig og ærlig - og det skinner igennem på resultatet!
Super behaglig fyr som kan sit kram
Super behaglig fyr som kan sit kram, klart anbefaling herfra.
BMW X1 Keramisk Coating
Tobias har kræset med Keramisk Coating på min BMW X1 og sikke et flot resultat, det er bare 100 % i orden 👍
Perfektion og tillid!
Top engageret og nørdet fyr! Havde gerne givet ham 10 stjerner.
Havde min model Y til coating, og jeg må bare sige at det spiller. Jeg følte lige fra starten at min bil var i trygge hænder. Kan på det varmeste anbefale Lind Detailing. Det koster lidt, men sådan er det bare med kvalitet - punktum.
Træt lak blev næsten som ny igen
Havde i denne uge min VW Sharan til kærlig behandling hos Tobias som i den grad hav den GAS med rengøring og dybdegående afrensning + en fin afsluttende coating som bragte min fine bil tilbage til os ! Top arbejde, top betjening og top aflevering til den aftalte tid. Det kan kun blive til fulde 5 stjerner fra mig.
Hver en krone værd💪🏻
Har lige fået lavet begge mine biler hos Lind Detailing, og waow siger jeg bare. Sikke et resultat👌👌👌
Kan varmt anbefales!
Tobias polerede og lavede Coating på min BMW fra 2018 med 130.000 Km. Resultatet blev super og rigtig god service. De varmeste anbefalinger herfra.
Super service, og et fantastisk resultat.
de varmeste anbefalinger herfra
Jan
WAUW !!!!
Min helt nye bil fik en keramisk coating, for at passe på lakken. Den var finere end da jeg fik den som ny !!! OG Tobias havde også lige støvsuget den indeni - DEJLIGT med super service.
Tak for et flot arbejde på min gamle…
Tak for et flot arbejde på min gamle toyota celica . er meget imponeret over hvor godt det er blevet , og der er ingen rester af polermiddel i kanter og kroge som der er mange af på sådan en bil , og fin betjening ,så det kan anbefales ,
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6…
Jeg er meget godt tilfreds med min ev6 som er blevet behandlet både rude og fælge fik også en tur . Jeg fik også gode råd om den videre pleje som må siges at være nem . Og så er prisen også rimelig .
Endeligt kom bilen forbi LindDetailing.
Endeligt kom bilen forbi LindDetailing.
Min næsten nye XC40 havde ventet næsten 6 mdr på at få en coating mv. Jeg havde bestemt at køre de 140 km til Aarup på Fyn, men det var hele turen værd. Bilen er bare extremt flot og glat efter turen, og Tobias havde en meget godt pris på en fuld pakke med lak, glas, hjul, plast og sæder - så tak for det.
Prisen for lånebil på NUL kr. er jo også særlig attraktiv - så lever man med manglende fartpilot en dags tid.
Jeg fik også tilsendt nogle flotte fotos af bilen uden beregning.