Company replied
De bestelling werd snel geleverd, mooi verpakt met een persoonlijk kaartje erbij om je te bedanken voor je aankoop. Erg leuk! Mijn bestelde kleren voldeden volledig aan mijn verwachtingen. Mooie kwali... See more
Company replied
Al meerdere keren bij Anne besteld! 🌸 Ze blijft leuk, lief, enthousiast, spontaan en eerlijk. 🥰 Elke keer ben ik super tevreden. ❤️ Linge Loft is tegenwoordig mijn favoriete webshop. 🛍️ Ga z... See more
Company replied
Kleine boetiek bij mij in de buurt. Zeer vriendelijke eigenaresse. Had online besteld en gekozen om het op te halen. Het door mij bestelde artikel voldeed niet aan de verwachting. Dezelfde middag w... See more
Company replied
Jouw nieuwe favoriete online boutique op het gebied van fashion en accessoires! Shop de mooiste items 24/7 op www.lingeloft.nl
Middenstraat 17, 4153AB, Beesd, Netherlands
Wederom 5 sterren! Goede service en Anne is ook zo lief en denkt graag met je mee! Nu weer heel blij met mijn t-shirt en petrol vestje!
Tijdens de online Instagram sale een prachtige ketting gekocht bij Lingeloft in Beesd. Super fijne en persoonlijke service, een mooi en kwalitatief product en het is altijd leuk om hier te shoppen. Zeker een aanrader!

Reply from Linge Loft
Team Lingeloft geeft goed advies, mooie kleding, snel verstuurd etc etc. Top team!

Reply from Linge Loft
Superleuke kleding voor een mooie prijs!
Snel geleverd ook!
Heel blij mee!

Reply from Linge Loft
Altijd een snelle reactie, erg vriendelijk en een supermooie kwaliteit kleding.

Reply from Linge Loft
Behalve dat ze altijd een geweldig leuke collectie heeft, is de service ook fantastisch. Mijn bestelling krijg ik altijd mooi ingepakt thuis en mocht je iets retourneren dan heb je ook snel je geld terug. Ik ben al heel poosje fan en daarom geef ik 5 sterren. Zeer verdiend!

Reply from Linge Loft
Linge Loft heeft een prachtige en betaalbare collectie. Ik ben erg blij met deze webshop/winkel in de buurt. Het contact is heel fijn: altijd snel, supervriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!

Reply from Linge Loft
Onwijs lieve verkoopster, reageert snel en vriendelijk! En de kleding is echt prachtig! Snel verzonden en met liefde verpakt!

Reply from Linge Loft
Dit is echt zo’n fijne webshop!
Pakketjes kunnen worden samengevoegd, Anne beantwoord snel vragen en heeft mooie collecties.

Reply from Linge Loft
Anne is echt top! Super klantvriendelijk en kan elke week weer een mooie collectie inkopen! Echt een feestje elke week!

Al meerdere keren bij Anne besteld! 🌸
Ze blijft leuk, lief, enthousiast, spontaan en eerlijk. 🥰
Elke keer ben ik super tevreden. ❤️
Linge Loft is tegenwoordig mijn favoriete webshop. 🛍️
Ga zo door! Veel liefs🩷

Reply from Linge Loft
Lingeloft in Beesd is echt een pareltje! Altijd leuke, stijlvolle kleding en Anne staat er met zoveel enthousiasme en vriendelijkheid. Je loopt niet alleen met iets moois de deur uit, maar ook met een glimlach.

Reply from Linge Loft
Learn more about other kinds of reviews.