linteloo.com Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Viltglijders

We hebben 6 Gentle eetkamerstoelen gekocht. Prachtige stoelen en ze zitten fantastisch. Mag ook wel voor ongeveer 2000 euro per stuk. Echter er zaten teflon doppen onder de poten en wij hadden viltglijders besteld, omdat ze op een pvc vloer staan en schuiven. Nieuwe glijders werden ons toegestuurd. Ik heb ze er zelf onder geschroefd. De viltglijders bleken van hëel slechte kwaliteit. Het leek net schuurpapier, glijden doen ze helemaal niet. Linteloo Zeist gebeld. De dame die me te woord stond zei dat ze die klacht nooit eerder hadden gehad. En ze had ook geen andere oplossing. Lekker makkelijk.
Ik heb zelf gespeurd naar goede viltglijders, die besteld en eronder gezet. Prima nu.
Maar de response van die Linteloo dame was echt ondermaats.
Pieter

July 13, 2026
Advertisement

Drama Linteloo bank en service

2 jaar geleden Linteloo bank gekocht. Vanaf begin al niet tevreden. Losse kussens zijn zacht. Na er ingezeten te hebben ziet het er niet uit. Kussens gaan ook scheef zitten.Stof rimpelt ontzettend. Contact gehad met linteloo. Bij een gedeelte hebben ze de stof ingenomen. Heeft even geholpen maar nu weer niet om aan te zien. Contact met linteloo gehad niets aan te doen. Lekker makkelijk. Zelf maar wat schuim in de kussen gestopt. Iets beter maar nog steeds niet tevreden. Het is toch vreemd dat als je zo een kwaliteitsproduct denkt te kopen dat ze zo met je omgaan. Nooit meer een Linteloo bank als ze hier niets aan doen. Zal het iedereen afraden

January 15, 2025

KOOP GEEN LINTELOO!!

KOOP GEEN LINTELOO!!
3,5 jaar geleden de Metropolitan met stof Udine gekocht. Bij afleverung was de stof al gevlekt, dat hoorde werd mij verteld, nu 3,5 jaar later begint de stof te scheuren, heb dit gemeld bij Sijben waar ik de bank gekocht heb en zij antwoordde meteen dat ik dit zelf had gedaan met een scherp voorwerp. Vond ik een beetje te kort door de bocht, maar dat zegt meteen oom iets over hun klachtenprocedure. Na aandringen hebben zij min klacht door gestuurd aan Linteloo deze beschuldigde mij ook meteen, terwijl ik foto's bij heb gevoegd waar duidelijk op te zien is dat de stof na 3,5 jaar aan het slijten is.
Ik kreeg als advies om de bank op te kloppen. Nou ik sta de bank vaker op te kloppen dan dat ik er op zit. Het is een grote miskoop, veel geld en weinig kwaliteit en service is er al helemaal niet. Ze nemen niet eens de moeite om contact op te nemen met de klant.
Meteen beschuldigen is makkelijker, ze hebben zich nooit afgevraagd of een volwassen met een scherp voorwerp in de stof gaat snijden, hoe verzin je t.
Valse beschuldiging ipv een oplossing zoeken.
Mijn advies koop GEEN LINTELOO, buiten het feit dat he kwalitatief heel slecht is, is er totaal geen service!!

June 21, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Slechte ervaring met Linteloo , kwaliteit en service ondermaats!

Zeer slechte ervaring. We hebben in de zomer van 2020 via Piet Klerkx in Rotterdam (topbedrijf, raad ik aan iedereen aan) een Linteloo George gekocht. Gelijk viel het ons op dat de zitkussens verschoven, we moesten de zitkussen om de dag weer goed naar achteren in de bank leggen. Linteloo loste dit op door ons een rol rubber op te sturen om onder de kussens te plaatsen. Ook valt het ons vanaf dag 1 op dat er best veel veertjes uit de bank ontsnappen, maar dat is volgens Linteloo een product eigenschap. Af en toe de kussens uit de hoes halen en stofzuigen zou het probleem een stuk verminderen. Toen we in februari 2021 besloten nog een bank te kopen omdat we 1 bank uiteindelijk toch te weinig vonden hebben we ook serieus overwogen om de Linteloo George op Marktplaats te zetten en weer een Rolf Benz of Leolux bankstel te kopen. Echter, en eerlijk is eerlijk, de Linteloo George zit wel ontzettend fijn, dus hebben we een tweede gekocht, in de zelfde stof, Salerno. Toen deze echter geleverd werd bleek dat er een enorm optisch verschil in de banken zat. In de eerste bank waren lelijke vlekken gekomen, een soort witte verkleuringen in de stof en de stof was enorm vaal geworden. Deze bank zag er daardoor ook uit alsof hij minstens 10 jaar intensief was gebruikt, terwijl hij pas net een half jaar in huis staat.
We hebben Linteloo geconfronteerd met dit probleem en een vriendelijke medewerker genaamd Jordy heeft me daarbij meegedeeld dat dit een bekend probleem is bij de stof Salerno, en dat deze dus ook uit de collectie gehaald is. Een en ander moest even via piet Klerkx geregeld worden maar ze zouden het bij Linteloo op zeker met me gaan oplossen, zo werd mij verzekerd.
Hoe anders dat liep werd mij zojuist pijnlijk duidelijk toen Linteloo medewerker Ronald mij belde en mijn claim afwees omdat er een protexx behandeling op de bank was uitgevoerd. Dit was volgens zijn verhaal de reden van de vlekken en de vaalheid van onze bank, hij weest de claim dan ook af, immers, als je je auto laat tunen en de motor gaat kapot dan hoef je bij de fabricant ook niet aan te kloppen zo gaf hij aan.
Slecht verhaal mijns inziens, zeker ook omdat er blijkbaar meerdere klachten zijn aangaande de stof Salerno. Linteloo pretendeert een topmerk te zijn met geweldige service, helaas is de waarheid in mijn perceptie echt heel anders. De banken zitten heerlijk, echt waar, maar de kwaliteit is op zijn zachtst gezegd middelmatig en voor service hoef je klaarblijkelijk al helemaal niet bij ze aan te kloppen. Overall een slechte ervaring, ik koop nooit meer Linteloo en ik adviseer een ieder om zich eerst goed te laten informeren en even goed te kijken bij de reviews van Linteloo voordat er wordt overgegaan tot aanschaf van een Linteloo bank

March 12, 2021

Is this your company?