See what reviewers are saying
Begin januari deze set zelf opgehaald bij LionInside te Alblasserdam. De set bevalt uitstekend en ik kan er zeer makkelijk mee gewichten veranderen. De dumbells liggen heel goed in de hand en rammele... See more
Company replied
Zeer netjes verpakt en op een palletje geleverd. Tijdens mij eerste training viel er een gewicht uit waarop ik diezelfde avond nog contact heb opgenomen via e-mail. Iets later ontving ik een duidelijk... See more
Company replied
Zoals een andere gebruiker al meldt doet dit bedrijf aan misleidende 'tijdelijke' kortingen. In de reactie op een andere recensie zegt Lioninside dat dit kwam door een technische storing en opgelost w... See more
Company details
- lioninside.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Lioninside zwarte dumbells review
Ik heb de Lioninside zwarte dumbells tot 41,5 kilo. Wat een uitvinding. Rammelen bijna niet, en zijn makkelijk verstelbaar. Nu weet ik niet hoe het bij andere klanten voelt, maar heb het idee dat deze dumbells veel zwaarder aanvoelen, dan de dumbells bij mijn gym. Echt een top aankoop!
Begin januari deze set zelf opgehaald…
Begin januari deze set zelf opgehaald bij LionInside te Alblasserdam. De set bevalt uitstekend en ik kan er zeer makkelijk mee gewichten veranderen. De dumbells liggen heel goed in de hand en rammelen niet.
Ik heb er later nog een dumbell rack bij gekocht. Hier zitten standaard 4 verstelbare pootjes onder, maar ik heb er 4 HD wieltjes onder gemonteerd zodat ik het rack met de dumbells makkelijk kan verplaatsen.

Top kwaliteit
Top kwaliteit! Netjes en snel geleverd, train er 3x per week mee!

Uitstekend kwaliteit van dumbells
Uitstekend kwaliteit van dumbells! Neem amper plaats in & gemakkelijk te hanteren via het kliksysteem ! Geen spijt van mijn aankoop . Kan dit bedrijf aan iedereen aanraden , top!

Reply from Lioninside
Perfecte kwaliteit en voldoet precies aan verwachtingen.

Adjustable Dumbbells
Bezorging was niet helemaal naar wens, maar goed opgelost. Product is top!

Vragen over de prijs
Ik heb dit product bij een vriend kunnen testen. Het functioneert naar behoren en doet wat ervan verwacht mag worden.
Bij het oriënteren op vergelijkbare producten kwam ik via AliExpress een fabrikant tegen die producten aanbiedt met een vergelijkbare uitstraling en functionaliteit, tegen minder dan de helft van de prijs. De aanbieder vermeldt daarbij dat maatwerk mogelijk is (zoals eigen naam en logo) en dat er certificering voor de Europese markt beschikbaar zou zijn.
Of dit om exact hetzelfde product gaat, kan ik niet vaststellen. Ik deel deze observatie vooral omdat het mij heeft doen nadenken over de prijsstelling van het product dat hier wordt aangeboden.

Reply from Lioninside
Degelijke set om mee te trainen, perfect voor een home gym.
De dumbbels zijn snel te verstellen en liggen lekker in de handen. Rekje is fijn, maar neemt wel wat ruimte in.
Bankje is ook stevig, schuim aan de harde kant maar laat na een half jaar nog geen enkele vorm van indeuken zien. Terwijl er vaak gewichten op liggen of ik er zelfs op ga staan.
Wel zou het fijn zijn als het bankje rechtop kan staan. Hiervoor heb ik een balkje achterop geschroefd, lukt zonder niet.
De coating van de dumbbels laat wel een beetje los als je ze tegen elkaar laat tikken bovenin de rep. Ik heb de zwarte variant. Wil je ze netjes houden moet je dat gewoon niet doen. Ook als je ze neer legt op een stenen vloer kunnen ze beschadigen, de vloer natuurlijk ook. Op een rubberen sportvloer heb je dit probleem niet.
Levering was netjes de volgende dag, dat is voor deze artikelen redelijk uniek. Vooralsnog kan ik me voor deze prijs geen betere verstelbare dumbbel bedenken, er zijn er misschien een paar maar die hebben ook een heel andere prijs.

Dumbbells besteld
Dumbbells besteld, zien er prachtig en solide uit. Of ze dat ook zijn moet blijken uit de training sessies. Voor nu heel tevreden! Hele snelle bezorging ook
Kritisch gezocht naar een kwalitatief…
Kritisch gezocht naar een kwalitatief goede set dumbells kwam ik uit bij Lioninside.
Keuze werd de LION® V5 PRIME Series™ Verstelbare Dumbbells (Set van 2 stuks) × 1 4 - 41.5 kg / LION® BlackValor V5 Prime Series™
Ik had ook naar de rack gekeken en deze is per ongeluk in de bestelling opgenomen. Contact opgenomen met Lioninside en zij hebben dit gecorrigeerd en het bedrag voor deze rack is teruggestort. Communicatie met de klantenservice is vriendelijk, snel en professioneel. Je wordt via mail op de hoogte gehouden wat de status is. Team lioninside neemt eigenaarschap om van jouw probleem een tevreden oplossing te maken. Bezorging is snel en de chauffeur geeft je een belletje dat hij voor de deur staat. 👍
De dumbells? Eenvoudig je gewicht kiezen en knallen! Easy peasy!
Die hebben hier een mooi plekje gekregen.
Een tevreden klant
Snelle levering dumbbels
De snelle levering, reeds de volgende dag, en de keurige verpakking op pallet, met een nette bezorging op de oprit werden zeer gewaardeerd. Na het uitpakken was er een positieve verrassing over de kwaliteit van het product. De artikelen liggen goed in de hand en voelen robuust aan. Dit product is een aanrader. Heb zelf lang getwijfeld om deze aan te kopen.
Blij met de halters en de Kettlebell 💪🏻…
Blij met de halters en de Kettlebell 💪🏻 echt mooie kwaliteit ! De laatste ster houd ik in omdat de beloofde korting eigenlijk de gewone prijs is
Dumbells
Snelle levering, goed verpakt. De dumbells zijn van zeer goede kwaliteit, echt professioneel materiaal!
Zeer positieve eerste indruk
Ik heb de dumbbells (4-41,5 kg) pas sinds vandaag en heb ze pas 1 trainingssessie gebruikt, maar de eerste indruk is zeer positief. Ze hebben een robuuste en kwalitatief goede uitstraling. Ze zijn 2 dagen na bestellen geleverd, dat vind ik behoorlijk knap tijdens de Black Friday periode. Tijdens het sporten, zeker met relatief hoog gewicht, maken de dumbbells wel wat geluid en schuifbewegingen, maar dat is minimaal en dus niet storend. Omdat er dus wel wat speling is bij hoge gewichten, ben ik voorzichtig met het neerzetten van de dumbbells. Hier dien je dus rekening mee te houden (als je net een zware set hebt gedaan, kun je ze niet op de vloer laten vallen, althans ik durf dat niet ivm mogelijke schade). Verstellen van gewichten gaat heel vloeiend. Ik heb wel even moeten twijfelen over de prijs (in mijn geval €600,- voor 2 stuks incl. standaarden), ik verwacht en hoop dus ook wel dat ze lang meegaan. Dan nog iets oppervlakkigs: ze zien er ook nog eens mooi uit. Zeer tevreden met mijn aankoop.
Heel tevreden
Snelle levering, mooie kwaliteit en verstelling erg eenvoudig. Blij mee!
Zeer tevreden met verstelbare dumbells
Ik heb de dumbells nu bijna een week in mijn bezit en ben zeer tevreden. De dumbells werden de volgende dag al geleverd en waren goed verpakt. Alle onderdelen zijn gemaakt van staal (geen plastic rommel) en ze liggen goed in de hand. Het wisselen tussen de verschillende gewichten gaat soepel. Aanschaf betreft best een investering , maar het is een product waar je jarenlang plezier van kan hebben.
Prima kwaliteit
Goede, degelijke materialen voor een stevige, maar eerlijke prijs.
Aardige gasten en goede service
Snel verzonden en in huis
Snel verzonden en in huis. Ben super blij met deze verstelbare dumbbells, top kwaliteit. Raad iedereen het bedrijf Lioninside aan!
Supersnel en goed geleverd..
Supersnel en goed geleverd..! Mooi product en ik kan niet wachten er mee aan de slag te gaan..

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.