Littletoddler Reviews 21

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk produkt! Købte bæreselen og havde den få dage efter. Den gør at jeg hurtigt kan tage min 6 måneders baby med mig omkring, uden at få ondt i armene eller skuldren af at skulle bære ham. Des... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået virkelig god service hos littletoddler! Jeg havde bestilt en sort men skiftede hurtigt mening om farven og skyndte mig at skrive og spørge om ordren kunne ændres, det var intet problem og... See more

Rated 1 out of 5 stars

Company details

1. Baby Store

Written by the company

Gør det lettere at tage på tur med dit barn med en justérbar bæresele til din lille toddler. Start jeres eventyr sammen hos littletoddler.dk. Vi sælger lette og praktiske bæreseler for børn mellem 0 måneder til 3 år som kan bære op til 15 kg.

4.3

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Fantastisk produkt!

Fantastisk produkt!
Købte bæreselen og havde den få dage efter. Den gør at jeg hurtigt kan tage min 6 måneders baby med mig omkring, uden at få ondt i armene eller skuldren af at skulle bære ham. Desuden elsker han at sidde i den!

March 25, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Alt kan løses og ender godt

Fik bestilt til forkert adresse p.g.a fejl.Fik det løst ved en opringning og mail. Pakken nåede så at komme afsted alligevel til forkert adresse, inden jeg fik kontakt til firma.
Det var ikke noget problem. Ny pakke blev sendt til rigtig adessse

February 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Slyngen ikke som forventet

Slyngen er slet ikke som forventet, min søn sidder ikke godt iden, og den går ikke særlig langt op af ryggen, så han sidder ikke særlig stabil i den, så jeg er forsat tvunget til at have en arm på ham hele tiden.
Så er vores ringslynge bedre 😢

January 26, 2026

Reply from Littletoddler

Hej Julie. Øv, det er vi kede af at høre du synes. Vi har ikke hørt denne problematik om rygstøtten før, men der er jo også stor forskel på børn, størrelse, holdning osv. Faktisk har vi kun hørt, at den støtter væsentligt mere end mange af de konkurrerende skulderseler på markedet :-) Det skal dog ikke gå udover din oplevelse, selvom vi er kede af, at du hverken har skrevet til os eller bedt om en returnering forud for anmeldelsen her. Det er du selvfølgelig stadig velkommen til.

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice og oplevelse!

Jeg købte to amme-striktrøjer, som en forudbestilling. Havde lidt knas med betaling først, men kundeservice vendte hurtigt tilbage og løste problemet. Og trøjerne blev afsendt til den aftalte tid og ankom hurtigt.
Rigtig god oplevelse :-)

October 31, 2025
Rated 3 out of 5 stars

Har købt vugg bæresele

Har købt vugg bæresele. Den er god til når man lige hurtigt skal aflevere børnene i bh og skole, men når jeg er på vej ud i billen igen, har jeg ondt i min skuldre. Så for mig, sidder den ikke godt der, men min datter elsker at sidde i den og det gør det meget nemmere at aflevere alle børnene om morgenen.

August 2, 2025

Hej Heidi.
Tak for din anmeldelse og dejligt du får brugt selen! :)

Dog er vi kede af at høre mht din skulder, da vi netop derfor har fået stroppen specieldesignet i fuldt dobbeltsidet bomuld, modsat de andre seler på markedet som kun er delvist polstret på skulderremmen. Vi har testet og fået rigtig god feedback på denne optimering, men selvfølgelig kan det ikke tilpasses alles kropslige behov - desværre, det gad vi godt.

Send os evt en mail på info@littletoddler.dk, hvis du har lyst. Så kan vi måske bruge din feedback til endnu bedre optimering. God solskinsdag!

Rated 5 out of 5 stars

Lækker produkt til gode penge.

Jeg havde undersøgt markedet inden købet. Jeg gik efter en vis kvalitet og komfort til både os men og baby. Ud fra prisen valgte vi littletoddler da de eller er ret dyrer andre steder.

Vi har ikke en chance for nuværende tidspunkt at afprøve den, men det kommer nok.

Den virker til at være robust. Og stroppen til skulderen er blød og behagelig samt til baby så det ikke virker som noget tyndt bras.

Vi er glad for købet og glæder os til dagen at afprøve den.

August 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi ELSKER Vugg selen fra LittleToddler!

Jeg har længe kigget efter en bæresele til min lille pige, og har nu modtaget Vugg selen. Vi ELSKER den! Og udover at være helt genial, så er den også bare virkelig lækker og i en fantastisk kvalitet!

July 17, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Super sele til aktiv ferie

Faldt over selen på Facebook og tænke den ville være smart at have med på sommerferie med vores 1,5 årige datter, da klapvognen tit ikke er så praktisk at have med på stranden, gåture i naturen osv. Fungerede super godt og vores datter var overraskende glad for at sidde i den. Også dejligt at have hænderne fri i supermarkedet. Godt produkt, hurtig levering og super fair pris

July 26, 2024

Reply from Littletoddler

Det er vi glade for at høre Christian! Mange tak for feedbacken :)

Take a closer look