Jag hade informerat kundtjänsten om ett visst datum för leverans som de inte tog hänsyn till. Jag fick kontakta DHL på egen hand som kunde hålla mina varor i deras lager. Jag hittade även små skador p... See more
Company replied
Byrån var snygg och pryder sin plats! . Bra bemötande i mailkonversationen. Dock känns den inte gedigen och tveksamt att den kommer att hålla i längden. Tunna träskivor som inte klara större belast... See more
Company replied
Stort och väl utvalt sortiment. Möbeln jag beställde var i lager enligt webbshopen. Dock skickades den från leverantör i Danmark. Tyvärr med leverans av UPS, som väl måste vara det mest opålitliga... See more
Company replied
Fantastiskt fina stolar,Såå nöjd men ni kanske ska byta fraktbolag .3gånger satt jag hemma o vänta mellan 11-15 när de skulle komma men inte kom Nästa beställning ville inte chauffören komma up... See more
Company replied
Vi på LivingDecor älskar möbler och inredning. Är du ute efter nya möbler och inredning till ditt hem eller vill du skapa en personlig och mysig atmosfär med stilrena och kvalitativa produkter? Då har du kommit rätt! På www.livingdecor.se hittar du ett brett och noggrant utvalt sortiment av möbler och inredning från kända varumärken och designers. Här kan du botanisera bland soffor, bord, belysning, konstväxter, kökstillbehör och mycket mer. Oavsett om du föredrar en nordisk, rustik, modern eller lantlig stil, har vi något för dig. Vi på LivingDecor brinner för att hjälpa dig att hitta rätt känsla för ditt hem. Vi erbjuder snabb support (inom 48) och personlig service. Hos oss kan du handla tryggt och enkelt, och få dina varor levererade direkt till din dörr. Besök www.livingdecor.se idag och låt dig inspireras av våra fantastiska produkter. Vi har alltid spännande kampanjer och nyheter som väntar på dig. Välkommen till LivingDecor - den familjära inredningsbutiken på nätet!
Eskilsgatan 1, 34143, Ljungby, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Beställde ett flygplan, det fattades delar, mailade in bilder (inte så kul att ha ett trasigt flygplan som syns i dekorationen.) Har mailat 2ggr för att få en ersättning eller skicka åter och få ett nytt..MEN INTE EN ENDA ÅTERKOPPLING!!!
Fick betala för skiten, men har nu mailat ut till mina kollegor att det är ett fejk företag.

Reply from LivingDecor
Snabb leverans av fint o charmigt skåp som överensstämde med bilden. Nöjd.

Reply from LivingDecor
Rekommenderar ingen att handla här.
Packar så dåligt att skåp kommer fram trasiga och ersätter inte, trots att dom lovat ersättning.
Blir en anmälan till Arn
Efter 2 dygn har jag fortfarande inget hört från er, samma tystnad som innan, har mailat otaliga gånger.
Nu ger jag upp
HANDLA ALDRIG HÄR

Reply from LivingDecor
För det första är det ju bra om man får rätt vara. Inte kul när man beställer en möbel och ska kånka på ett otympligt stort och tungt paket och när man väl kommer hem så är det fel vara.

Reply from LivingDecor
Smidig leverans med konkurrenskraftiga priser. Vi är jättenöjda och kommer gärna tillbaka som kund

Reply from LivingDecor
Beställde i mars fortfarande inte fått varan.
Fick inte varan jag beställde och inte heller svar när jag mailade för att efterlysa den. Däremot skickades en faktura och sedan en fakturapåminnelse. Fortfarande inget svar vid försök att kontakta företaget. Troligen ett fejk-företag.

Reply from LivingDecor
Efter lagd och betald beställning på flera tusenlappar, fanns tydligen inte ens hälften av varorna. Återbetalningen dröjde. Leveransen av de 2 varor som fanns på lager tog sen 3 v att skickas. Ena vara skickades med DHL och levererades till ombud, andra med hemleverans?? Satt hemma hela dagen och väntade på paketet med DHL hemleverans som aldrig kom. Ringde DHL som sa att livingdecor hade gett dom helt fel mobilnr. Det slutar med att jag får köra 7 mil t/r för att hämta paketet på DHL terminal

Reply from LivingDecor
Ej fått beställd produkt efter en månad efter beställning!

Reply from LivingDecor
Väntade en månad utan leverans bekräftelse. Hörde av mig, fick svar att min order kommit i kläm. Fick några veckor senare hem min order men bara 1 av 2 st.

Reply from LivingDecor
Var lång leveranstid på varan men det kommunicerade dom från början och den kom som utlovat.
Bra pris och varan motsvarande mina förväntningar och beskrivningen.

Reply from LivingDecor
Förseningar och paket som försvann på vägen. När jag äntligen fick mitt soffbord fungerade inte ett ben.Nu väntar jag på att få ett nytt. Det har tagit en och en halvmånad att skicka ett paket från Ljungby till Göteborg
Produkternas höga kvalitet gjorde att jag glömde den långa leveranstiden och lite strul som tvingade mig att sitta i tfn-kö till DHL ett par vändor.
Kommer handla igen alltså ☺️

Reply from LivingDecor
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.