Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Den hyggeligste garnbutik

Livini garn & tilbehør er den hyggeligste garnbutik i hjertet af Vig hovedgade
Altid en dejlig betjening og god vejledning! Og stort udvalg Kan kun anbefale den

June 21, 2024

5 stjernet oplevelse

Livini er den fineste butik og webshop. Jeg har handlet begge steder og kan virkelig anbefale det. Ordre fra webshoppen er pakket til perfektion og med lyn hurtig levering. I butikken står Line klar, med den bedste service, man kunne ønske sig.

August 27, 2022
Livini logo

Reply from Livini

Tusind tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner :)
Hav en dejlig dag.

Venlig hilsen
Line // Ejer af Livini - Garn og tilbehør

Rated 5 out of 5 stars

En virkelig fin webshop og butik

En virkelig fin webshop og butik, med særligt udvalgte varer og altid god betjening. Hurtig levering og pakket med omhu. Livini får mine bedste anbefalinger.

August 26, 2022
Livini logo

Reply from Livini

Tusind tak for den fine anmeldelse 🫶🏻
Det sætter jeg stor pris på. Og hvor er jeg glad for at du kan lide at hos os 😊

Kærlig hilsen
Line // Ejer af Livini - Garn og tilbehør

Rated 5 out of 5 stars

En rigtig fin nyopstartet webshop

En rigtig fin nyopstartet virksomhed med god, hurtig og personlig betjening. Jeg købte en pakkeløsning og bad om en lille ændring, som uden problemer hurtigt blev klaret og løst og pakken var sendt før jeg havde nået at vende mig om.

Man er ikke i tvivl om at man støtter en lille virksomhed når man køber fra Livini, og at man er med til at hjælpe med vokseværket.

May 19, 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look