Det var god og grundig undervisning med gode spørgsmål og praktisk afprøvning. Godt undervisnings materiale og gode links. Undervisningen foregik i en tryg atmosfære Lise
See what reviewers are saying
Vi havde i min mødregruppe booket førstehjælp hos livredningskurser. Vi fik den meste fantastiske undervisning hvor der var plads til både pauser og grædende babyer. Ken, som underviste os havde mass... See more
No recent history of asking for reviews
Det var god og grundig undervisning med…
Virkelig godt kursus
Virkelig godt kursus! Ken er utrolig dygtig til at videreformidle al hans viden i øjenhøjde og med god humor. Kæmpe anbefaling her fra :-)
Fantastisk kursus
Fantastisk kursus, Ken var behagelig, forståelig og super dygtig.
Vi fik så meget ud af kurset.
Jeg vil helt klart anbefale ham til alle!
Det var så godt
Det var så godt. Ken formidlede indholdet grundigt og levende.
Alle burde faktiskt lære det.
Vi takker Ken meget.
Vi var 10 mødre og 11 børn
Vi var 10 mødre og 11 børn, men Ken sørgede for at alle var med 😊
Rigtig god oplevelse med 2,5 timers førstehjælps- og sikkerhedskursus i mødregruppe
Vi havde Ken ude hos vores mødregruppe til 2,5 timers førstehjælps- og sikkerhedskursus.
Det var et virkelig lærerigt kursus, og Ken er god til at lære fra sig. Han skaber et godt læringsmiljø, som er trygt - og med masser af humor og tålmodighed.
Det var rigtig godt at få prøvet hjertelungeredning af i praksis - og der var god tid til at repetere og få det ind under huden.
Derudover er det en stor fordel, at Ken kommer hjem til en, hvor man kan have baby med.
Stor anbefaling af Ken herfra.
Førstehjælp med mødregruppe
Vi havde Ken på besøg ved vores mødregruppe og holde kursus i førstehjælp for børn. 2 1/2 rigtig gode timer med masser af viden og tror alle gik derfra med ro i maven omkring hvordan en ulykke for de mindste skal håndteres!
Førstehjælpskursus -Babyer og små børn
Kan kun anbefale til førstehjælpskursus fra Livredningskursus.dk til babyer og små børn.
Virkelig spændende og plads til at man kunne være ved sin baby når der var brug for det.
En rigtig god oplevelse og de 2,5 time som det varet går så hurtigt.
Virkelig godt og lærerigt - klart anbefales
Vi havde Ken Andersen på besøg hjemme hos os med i alt 6 deltagere. Det var et ualmindeligt godt og lærerigt arrangement - og vi gik alle derfra med følelsen af at være blevet rigtigt godt rustet til at give førstehjælp. Kurset blev holdt i god stemning - god forberedelse fra Ken, godt materiale mv og god tid til at øve, stille spørgsmål etc. Vi kan klart anbefale kurset til alle der måtte have lyst til at lære livredning for første gang eller have tidligere kurser genopfrisket.
Lærerigt og sjovt.
Vi havde i min mødregruppe et førstehjælpskursus med Ken, som kom hjem til os og det var simpelthen en fantastisk oplevelse. Kurset handlede om førstehjælp til spædbørn og små børn (op til ca. 3-4 år) og varede 2,5 time – men tiden fløj afsted, fordi det både var enormt lærerigt og virkelig underholdende.
Ken var utrolig dygtig til at formidle stoffet på en tryg og humoristisk måde, og han skabte en god og afslappet stemning fra start. Det betød meget for os at kurset blev afholdt hjemme hos en af mødrene (mig), så vi hele tiden kunne passe vores små uden at føle, at vi forstyrrede eller var i vejen.
Vi afsluttede med ro i maven, masser af konkret viden og en følelse af at vi faktisk tør handle, hvis noget skulle ske. Og som en ekstra bonus gav Ken os også “lektier” for – nemlig at vi løbende skal øve og repetere stoffet. Det glæder vi os til at implementere i vores ugentlige mødregruppemøder.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Det var alle pengene værd, og mere til.
Fantastisk oplevelse – både fagligt og menneskeligt!
Vi deltog for nylig i et førstehjælpskursus med Ken fra Livredningskurser, og det var en virkelig positiv oplevelse fra start til slut.
Ken formidler stoffet utrolig professionelt, men samtidig på en jordnær og engagerende måde, så man føler sig tryg og godt klædt på – uanset erfaring.
Det faglige niveau var højt, og vi fik både ny viden og gode refleksioner over vores praksis som børnepassere. Samtidig formåede Ken at skabe en tryg, humoristisk og levende atmosfære, hvor alle blev inddraget, og der var plads til spørgsmål og grin undervejs.
Vi gik derfra med fornyet selvtillid og konkret viden, som vi kan bruge i vores daglige arbejde med børn – og det betyder rigtig meget for os.
Tusind tak for en dag fyldt med kompetence, nærvær og menneskelighed.
Vi giver vores varmeste anbefaling til andre, der ønsker et professionelt, indsigtsfuldt og menneskeligt førstehjælpskursus 🌻
— Oksana & Benjamin, Solsikken Privat Pasningsordning, Faxe
Supergodt
Ken kom og lavede et lærerigt og behageligt kursus i førstehjælp til babyer og småbørn - og det var bare rigtig godt. Der var nogle gode øvelser, hvor man fik afprøvet det hele, og følte sig tryg i det hele.
Kurset fungerer godt og man får sit…
Kurset fungerer godt og man får sit Bassin prøve bevis. Tommelfinger op herfra :)
Ken er sød og dygtig og rigtig god til…
Ken er sød og dygtig og rigtig god til at få alle med. Der er masser af praktiske øvelser, så man føler sig godt klædt på.
Og så er det luksus, at han kommer ud, hvis man samler en gruppe. Det fungerer virkelig godt. Tak for et super kursus.
Varmeste anbefaling
Man kan tydelig mærke at Ken har arbejdet med emnet i mange år. Efter nogle spændende timer gik vi allesammen hjem med følelsen at vi har lært meget- både teori og praksis- og at vi føler os trygge og mere sikre i forhold til hvordan man ville håndtere en kritisk situation. Kan varmt anbefale at tage et kursus hos Ken.
Det bedste vi har gjort!
Min mødregruppe og jeg deltog i Ken's baby /småbørns livredningskursus, og det var en af de bedste beslutninger, vi har taget som nye forældre. Ken er ekstrem dygtig, sjov, rolig og pædagogisk – han formår at formidle livsvigtig viden på en tryg og forståelig måde (desuden ENORM tålmodig).
Kurset var både lærerigt og hands-on. Vi fik trænet HLR, fremmedlegemer i luftvejene og fik en masse gode råd til, hvordan man håndterer nødsituationer (eksempelvis drukning) med babyer. Ken sørgede for, at alle følte sig trygge og stillede spørgsmål – intet blev negligeret eller gjort for avanceret.
Man kan virkelig mærke, at Ken brænder for sit fag og har stor erfaring. Det gav os en kæmpe tryghed at vide, at vi nu har konkrete værktøjer, hvis uheldet skulle være ude.
Jeg kan 100% anbefale Ken. Tusind tak, Ken – du er en champ ❤️
Fremragende undervisning med humor og stor faglighed
Virkelig god underviser med humor, godt humør, og stort engagement. Formåede virkelig at fastholde målgruppen med sin undervisningsstil og store faglighed. Jeg gik motiveret og glad derfra, og vil meget varmt anbefale alle at booke kursus her.
Den bedste førstehjælp til babyer og småbørn kursus!
Vi tog den 2½ times kursus til førstehjælp til babyer og småbørn. Han var en fantastisk lærer, meget god til at holde os engagerede og sørge for, at han gik igennem så mange scenarier som muligt. Vi lærte, hvordan man hjælper en baby, hvis den er bevidstløs, hvordan man giver den HLR, hvordan man hjælper den med blødninger, fremmedlegemer i ører og næse, kvælning, forgiftning og osv.
Han gav os også råd om, hvordan vi kunne gøre vores lejligheds sikkert med konkrete råd baseret på hvad vi skal gøre med vores altan, rengøringsmidler, toiletbørste osv.
Han gav os en masse ressourcer til at lave vores egen førstehjælpskasse, lære mere og sikre, at vi købte alt, hvad vi havde brug for for at holde vores hjem sikkert.
Han opfordrede os til at blive hjerteløbere, hvilket jeg synes er rigtig dejligt, og jeg tilmeldte mig det!
Rigtig god undervisning og underviser
Rigtig god undervisning og underviser! Kæmpe anbefaling herfra. Perfekt aktivitet til mødregruppen.
Yderst professionelt
Vi var 10 private dagplejere der havde arrangeret at få Ken ud for at lære os om førstehjælp målrettet til de helt små børn.
Det var intet i sammenligning med de andre kursuser vi hver især har været på. Det her var så lærerigt og det blev serveret med en tilpas omgang humor, så det ikke blev for tørt.
Han sørgede for at alle kom på banen. Det var hver en krone værd og om 2 år bliver det uden tvivl Ken vi kontakter igen.
Yderst professionelt kursus - tak for at give os nogle gode redskaber🤗