Livreumatologi Reviews 6

2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Besvarer ikke henvendelser

Min kone havde en tid til konsultation hos denne læge, som vi ønske at lave om.
Trods de opgivne tider, hvor man kunne komme i kontakt med klinikken, er der ingen der tager telefonen. 29 gange har vi haft ringet til kliknikken på nummer 42 62 23 99
Desuden sendt mail til hende selv, og til sekretæren. NUL respons!
Det ser klart ud som om, at kliknikken har en klar politik om IKKE at bruge tid på patienternes henvendelser, men KUN tage imod henvisninger fra lægerne.
Og det lugter som en pengemaskine, der ikke er bestemt ikke er til for patienterne skyld.

March 23, 2026
Rated 5 out of 5 stars

HandlingJeg vil takke Liv for at gøre mit liv…

Jeg vil takke Liv for at gøre mit liv smertefri. Hvor egen læge ikke ville sende en 86 årig til MR scanning pga alder gjorde Liv det. Jeg har nu fået en ny hofte og er så taknemmelig. Ingen smerter fra dag eet. Tusind tak Liv
Har nu skiftet til en anden lægepraksis.💁‍♀️👍

October 16, 2025

God behandling

Jeg har kæmpet med mange diffuse symptomer. Altid det svar fra lægen. “Der er ikke noget i vejen, dine blodprøver er fine.”
Første gang jeg besøgte Liv fik jeg at vide jeg havde været syg længe. I dag har jeg 2 autoimmune sygdomme.
Glad for at få sat navn på
Karin Juhl

February 13, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Norah Liv Lægteskov Josephsen besøgte…g eme

Norah Liv Lægteskov Josephsen besøgte jeg d 04.02 for en udredning af smerter i bevægapperatet. Dels var jeg interesseret i at finde ud af om jeg havde arvelige tendens i retning af bindevævslidelse Lupus eller muskel svækkelse af andre årsager. Liv gennemgår de blodprøver jeg allerede er blevet informeret af hos lægen. Ser på mig og siger du har ingen bindevævslidelse. Ingen fysisk undersøgelse eller check. Ser på mine hænder som har slidgigt og siger du kunne måske godt blive tjekket for selen Zink og D vitamin mangel. Ingen ultralyd eller MR skanning. Mine egne noter om fysik tilstand var Liv ikke interesseret i at drøfte, dette ser jeg som utilstrækkelig vurdering af symptomer. Liv gav det råd at jeg bare skulle træne mig ud af det, problemet er at mine muskler gør ondt og jeg får mange smerter og hævede led hvis jeg træner.
Jeg følte mig ikke hørt og var grædefærdig da jeg gik derfra troede at jeg kunne finde hjælpe her!!

February 4, 2026

Den manglende brik

Norah er hurtig, skarp og en dygtig læge. Jeg havde været i behandling i 6 måneder hos 5 forskellige specialister med en træningsskade i min albue, før Norah. Og havde ingen betydelig fremdrift.
En sports fysioterapeut, en kiropraktor, en massør, en anden fysioterapeut og så en osteopat.

Det var Norah der let og elegant kom med den sidste manglende brik for at helingen af min albue kunne falde på plads.

Jeg er nu tilbage til fuld førlighed og træner som normalt igen.

Guld!

February 3, 2025