See what reviewers are saying
Hold dig væk fra dette firma og dennes partner. Vi havde en total vvs kontrakt med dem. Mange fejl og mangel anmeldt. Straks efter vi gjorde en reklamation om VVS tilbehør for 26000kr har forsvunde... See more
Company replied
Written by the company
Vvs firma som prioritere sine kunder
Greve, 2670, Greve, Denmark
- Kontakt@livvvs.dk
- livvvs.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Vi havde et akut problem med vores…
Vi havde et akut problem med vores afløb. Vi kender ingen VVS' er, hvorfor vi googlede efter en i nærheden. Her faldt vi over Liv VVS. Vi ringede til dem den 31. Marts 2026 og talte med Arsan. Han var utrolig hjælpsom og bad bl.a om en video af problemet. Over telefonen, ad flere omgange, guidede Arsan os og vi fik afhjulpet problemet. Tak for din tid og hjælpsomhed Arsan/ Liv VVS.
Fra gas til luft/vand.
Liv VVS hjalp os med at konvertere fra gasfyr til luft/vand varmepumpe, det hele foregik upåklageligt, og de var gode til at kommunikere og komme med forslag til ydeligere energibesparelser på vores anlæg, derudover var der ikke en finger at sætte på deres oprydning.
Vil helt klart anbefale dem.
En meget rodet firma!
Hold dig væk fra dette firma og dennes partner.
Vi havde en total vvs kontrakt med dem.
Mange fejl og mangel anmeldt. Straks efter vi gjorde en reklamation om VVS tilbehør for 26000kr har forsvundet, lavet de pludselig en ny faktura uden i 9 måneder sagt eller informeret om disse.
Om så behøves kan jeg oploade de mange billeder af alle de fejl som dette firma har lavet.

Søde dygtige håndværkere
Vi fik hjælp til opsættelse af radiator og udskiftning af udendørsvandhane. Søde, høflige håndværkere, der løste opgaven rigtigt fint. Kan varmt anbefales :)
Vi har haft fornøjelsen
Vi har haft fornøjelsen, af at have Liv vvs på besøg
Udskiftning af fjernvarme unit
Alt spillede bare, god kommunikation, hurtig respons og hjælp til den rette løsning.
Kamme klart anbefales 🌟🌟🌟🌟🌟
Super hurtig hjælp
Jeg har haft den fornøjelse at få hjælp af livVVS. Min 38 år gamle varmtvandsbeholder METRO THERM valgte at gå i stykker onsdag aften den 21. Januar. Torsdag ringer jeg rundt til div. VVS'er jeg kan finde på nettet, men uden den store held. Jeg får skrevet lidt med en elektriker jeg tidligere har fået hjælp af, og giver mig et nummer til livVVS. Jeg ringer til livVVS, og det første de siger er "jamen det går jo ikke, du skal ha' hjælp hurtigst muligt". Fredag morgen kommer de omkring 9:30 og installere en ny beholder. Hvad mere kan man ønske sig ?..., STORT TAK TIL jer..
Her møder en man håndværker
Her møder en man håndværker, der kombinerer høj kvalitet, god kommunikation og så positiv en energi.
Jeg kan på det varmeste anbefale Liv VVS.
Top service hele vejen igennem. Han leverede et ekstremt professionelt stykke arbejde, udførte alt som aftalt og endda med stor grundighed og præcision. Samtidig var han smilende, imødekommende og utrolig behagelig at have på besøg.
Jeg vil uden tvivl bruge ham igen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg mødte en medarbejder fra liv VVS på…
Jeg mødte en medarbejder fra liv VVS på den ejendommen, hvor jeg bor. Han behandlede ikke porten til ejendommen særlig godt, da han blot satte noget i klemme for den automatiske port. Da jeg påtalte det svarede han blot “det må den så få” virkelig flabet. Jeg valgte gå videre men virkeligt ikke en god oplevelse med pågældende medarbejder. Han havde en besynderlig aggressiv fremtoning til en bemærkning.

Super god service
Super god service, 2 gutter fra Liv vvs var ude og montere en gasbeholder hos mig, super flinke fyre, som har styr på deres arbejde.
Kan klart anbefales
Liv vvs har installeret en opvaskemaskine i mit køkken. Fra start til slut har jeg oplevet en super service. Virkelig søde og kompetente fagfolk.

Det spiller bare
Fuldt køkken vvs arbejde fra bunden. God sparring. Holder aftaler. Anbefalet! :)
Anbefales
Jeg hyrede Liv VVS til at foretage en opgave på min arbejdsplads med én dags varsel. Jeg er meget tilfreds med den service, som jeg modtog - god kommunikation hele vejen igennem.
Jeg har dagligt brug for VVS-arbejde i…
Jeg har dagligt brug for VVS-arbejde i min virksomhed, og Liv VVS leverer hver gang en professionel og effektiv service. De er løsningsorienterede, kommer til tiden og sørger for, at kvaliteten altid er i top. Det er tydeligt, at de har stor faglig stolthed, og deres kommunikation er klar og tydelig fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Liv VVS til alle, der ønsker et pålideligt og dygtigt VVS-firma
Fantastisk service og lyn hurtig til at…
Fantastisk service og lyn hurtig til at udfører opgaven
Flot arbejde,
Arbejdet blev udført perfekt og til en god pris
Kan varmt anbefale Liv VVS
Akut situation fikset⭐⭐⭐⭐⭐
Vi havde en meget akut situation med en utæt varmtvandsbeholder, og Ali trådte til med kort varsel. Han var yderst hjælpsom, professionel og hårdtarbejdende. Fra start til slut var han imødekommende og venlig. Vi kunne ikke have ønsket os bedre service og er dybt taknemmelige for hans indsats. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for en pålidelig og kompetent VVS'er!
Skiftet rør i brygges med ekstra regning
Fik skiftet vores rør i vores bryggers da det dryppede nogen steder med vand. Efter de var blevet skiftet drybbede det forsat et sted. De kommer og kigger og laver også det MEN uden nogen information om at dette ikke indgår i vores tidligere hentet tilbud.
Dårlig service og dårlig kommunikation. Vil ikke anbefale dette firma.

Professionel og pålidelig service
Arsan fra LivVvs er utrolig serviceminded og altid hurtig til at svare. Han overholder sine aftaler, leverer flot arbejde og er meget fair i sin prissætning. Det er tydeligt, at han går op i sit håndværk og kundernes tilfredshed. En rigtig god oplevelse – vi kan varmt anbefale LivVvs!

5-stjernet service
Arsan fra Liv VVS er en stjerne.
Har nu brugt ham til flere opgaver og får hver eneste gang en fantastisk service. Han er sød, venlig og frem for alt, så er han serviceminded ud over det sædvanlige.
Jeg vil til enhver tid benytte Arsan og vil anbefale ham til enhver som skal bruge en VVS’er.

En super oplevelse !
Jeg havde en super oplevelse med Liv-vvs i dag. Jeg behøvede kun at ringe én gang, så mødte der en flink vvs mand op samme eftermiddag. Han gik målrettet til opgave og løste hurtigt problemet. Det var en kæmpe hjælp. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️