Har beställt och betalt för lampor som skulle ta en vecka att få in, det var 6 veckor sen. Svarar inte på mejl och svårt att få tag på över telefon. Har fortfarande inte fått det jag betalat för.
See what reviewers are saying
Utebliven leverans samt. Leveransinformation! Beställning lagd 6/2-26. Betalkort debiteras 9/2-26. Skickade mail 27/2-26 samt idag 3/3-26 Fortfarande ingen info el svar. Leveranstiden var 7... See more
Company replied
Edit: fick bra hjälp tillslut. Hade blivit miss i kommunikationen. Beställde en lampa i Jan som var leverans tid 7-12 dagar. Hörde inget så mailade i feb. Fick få till svar att den var försenad och... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Stockholms Ljusbutik är familjeföretaget med outtröttlig passion för belysning! Vi brinner för att hjälpa dig hitta rätt belysning för din stil och hem. Oavsett om du letar efter designnyheter, bords- eller golvlampor, vägglampor, kristallkronor, tiffanylampor, badrumsarmaturer eller utomhusbelysning finns vi här för att hjälpa.
Contact info
Kungsholmsgatan 6, 112 27, Stockholm, Sweden
- 086542900
- info@ljusbutik.se
- ljusbutik.se
Replied to 68% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fruktansvärt dålig kundservice!
Beställde lampor med 2-3 veckors leveranstid 18/2. De har fortfarande inte kommit. Svarar ej i telefon eller via mail.
Har beställt och betalt för lampor som…
La en beställning som aldrig kom
La en beställning som aldrig kom. Nästan tre månader senare har jag mailat butiken flera gånger, både om att få min order men också att jag begär pengarna tillbaka. Inget svar överhuvudtaget. De har alltså stulit mina pengar.
Oseriös butik. UNDVIK!
Gjorde en beställning 21/1 och betalade direkt. Leveranstiden skulle vara 7-14 dagar. Nu 6/3 har jag fortfarande inte fått någon vara. Har ringt över tio gånger och har inte lyckats få kontakt med någon. Svara på mejl gör de inte heller.. Helt oseriös butik. UNDVIK!
Helt värdelöst
Utebliven leverans samt. Leveransinformation!
Beställning lagd 6/2-26.
Betalkort debiteras 9/2-26.
Skickade mail 27/2-26 samt idag 3/3-26
Fortfarande ingen info el svar.
Leveranstiden var 7-10 arbetsdagar enl. Info!
INTE OK ALLS!!! Har betalt över 4600 kr utan att få min beställning eller någon information alls!

Reply from Stockholms Ljusbutik
Bra och trovärdig produkbeskrivning och…
Bra och trovärdig produkbeskrivning och snabb leverans!
Christer
Löst
Jag beställde en lampa 29/1, leverenstid ca 10-21 dagar, nu har det gått 21 dagar, de svarar inte i telefon. Mejlen svarar de inte heller på. Dålig service!
Blev uppringd, och nu har lampan kommit.
Illa
Beställde lampskärm och upphängning 3/1 med leverans inom 2 veckor. Efter 2 veckor mejlar jag för att efterlysa min beställning men jag lämnas utan svar. Försöker istället ringa butiken utan resultat. Provar att ringa igen 3/2 och kommer då i kontakt med en som jobbar i butiken och får då veta att halva leveransen är försenad till 13/2 men mina skärmar är packade och väntande. Fruktansvärt illa att ingen har kontaktat mig ang detta. Men nu sitter jag här 19/2 och har fortfarande inte hört något från butiken eller fått mina varor

Reply from Stockholms Ljusbutik
Bra produktbeskrivning och snabb…
Bra produktbeskrivning och snabb leverans!

Reply from Stockholms Ljusbutik
Beställde lampfötter 9/1 som inte…
Beställde lampfötter 9/1 som inte levererats trots beräknad leveranstid på 2 v. De svarar varken på mejl eller telefon. Man kan ju undra om de verkligen vill ha kunder? Nästa steg blir ARN.

Reply from Stockholms Ljusbutik
Beställde en lampa i september med 5-6v…
Beställde en lampa i september med 5-6v lev tid. Betalade 4.000 kronor men någon lampa kom aldrig och det är omöjligt att få tag i någon i butiken via mejl eller telefon. Fick till slut ersättning av kortföretaget som tar det vidare.

Reply from Stockholms Ljusbutik
Beställde och betalade lampor den 28…
Beställde och betalade lampor den 28 november 2025. Har efter lång väntan fortfarande inte fått någon leverans eller information. Har försökt nå företaget via både mejl och telefon utan svar.
Köpet har nu hävts skriftligen.

Reply from Stockholms Ljusbutik
Beställt och betalat för tre månader…
Beställt och betalat för tre månader sedan
Svarar ej på mail eller i telefon. Bedrägeri på en ny nivå. Reklamerat hos Mastercard så de kommer snart att bli avstängda från deras tjänster. Med tanke på recensionerna är det sannolikt att de försöker lura så många det går innan konkursen. Kriminellt!

Reply from Stockholms Ljusbutik
VARNING, betala EJ förskott, de levererar ej!!!
Beställde och betalade en lampskärm 25 oktober 2025, leveranstid 2-4 veckor, hämtas i butik.
Har mailat ett par gånger med löfte om att "den kommer nästa vecka". Senaste löftet var att den skulle komma innan jul, då det är en julklapp men nu skriver vi 20 december - ingen lampskärm!
Som någon skrivit tidigare, antingen är de utstuderat bedrägeri eller total inkompetens.

Varning
2025-12-15
Varning! Skulle kollat här innan jag beställde. Beställde den 31 oktober en lampskärm. Skulle ta 4-5 veckor. Har inte fått något.
Skickade mejl 3 december inte fått svar. Ringde den 11 december. Personen som svarade lovade att kolla upp leveransen och återkomma. Har inte återkommit. Har ringt flera gånger sedan dess, alltid telefonsvarare.
Uppdatering 2025-12-20
Nu har varan kommit men det krävdes flera mejl och telefonsamtal. Hade de kommunicerat bättre hade betyget varit högre.

Mail till Företaget 26/11
Mail till Företaget 26/11
Sändningen har registrerats men ännu inte mottagits av DHL
Beställd 26/9
Registrerad 17/11 men ännu ej kommit till DHL
Betalt har ni fått! Detta är mer än upprörande
Har mailat er, ringt otaliga ggr, inget svar
Vid ett tillfälle pratade jag med en person som beklagade sig att hon var ensam i butiken
Antingen är ni utstuderat bedrägliga eller fullkomligt inkompetenta( läst recentioner på Trust pilot) inga smickrande omdömen
Jag kommer att anmäla er till konsumentombudsmannen

Håller inte leveranstider
Som tidigare recensioner: de håller inte utlovade leveranstider. La en order 14.9; skulle ta mellan 2-6 veckor. Och nu 7 veckor senare, och trots mail och löfte om delorder- har inget ankommit.
Fruktansvärd upplevelse
Fruktansvärd upplevelse. Inget svar på mail och ingen vara, väntat i 5 veckor nu och utifrån omdömena nedan lär jag väl inte kunna räkna med någon vara heller. Betalt har jag också gjort, närmare 3000 kr. Ångrar att jag inte kollade här innan beställning.
Varning! Beställ ej härifrån!
Vill inte ge någon stjärna överhuvudtaget då jag inte fått min leverans som beställdes i augusti. Har redan betalt 855:- men fortfarande ingen lampa. Företaget svarar varken på telefon eller mail. Blir ett besök i butiken nästa gång i Sthlm. Så besviken! Köp ej härifrån!

Höll inte leveranstiden!
Höll inte leveranstiden!
Beställde en lampa i mitten av sep. och räknade ut att den skulle komma i god tid till mammas födelsedag.
Försenad leverans och den kom försent.
Dålig återkoppling och uppdatering om varan.
Nonchalant svar på mail att den borde komma i tid.
Kommer aldrig mer beställa för dom och rekommenderar dom inte.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.