3.1

1-star

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Kan på ingen måde anbefale at købe…

Kan på ingen måde anbefale at købe campingvogn hos dette foretagende ,som tydeligvis vægter profit langt højere end anstændighed ansvar og moral 👎👎👎👎

February 20, 2026

Tak for din feedback.

Da vi har været i dialog med dig vedrørende din sag, må vi blot konstatere, at vi ser forskelligt på forløbet.
Vi har som sælger ret og pligt til at udbedre eventuelle mangler. Men da udbedringerne er foretaget på et andet værksted, uden at vi først har fået mulighed for at besigtige fejlen eller tilbyde afhjælpning, kan vi desværre ikke dække omkostningerne – især da det udførte arbejde omfatter mere, end hvad vi kan holdes ansvarlige for.

Vi har fulgt de gældende retningslinjer for reklamationshåndtering og anser sagen som afsluttet fra vores side.

Vi ønsker dig dog alt det bedste fremover.

Rated 5 out of 5 stars

Solgte mine to campingvogne til LKC…

Solgte mine to campingvogne til LKC handel. Særdeles positiv oplevelse. Ordentlighed og overholdelse af aftaler. En god oplevelse.
Brian Dyhrberg

February 13, 2026

Tak for handlen ;)
Go' forår (når sneen går væk)

Rated 5 out of 5 stars

Købte campingvogn og fik den leveret på…

Købte campingvogn og fik den leveret på pladsen i Rødhus. Super service.
Efterfølgende viste det sig at cirkulation pumpen var defekt men efter en dialog med firmaet fik vi fremsendt en ny og det kører fint igen.
Så tak for god service.
Mvh Bjarne.
Farsø

November 15, 2025

Reply from LKC

Tak for anmeldelsen samt forståelsen for brugte varer og handlen hermed, hvor der kan være fejl og mangler.
I ønskes en god vinter, med forhåbning om mange gode ture i vognen.

Rated 5 out of 5 stars

Har lige købt en campingvogn i sidste…

Har lige købt en campingvogn i sidste uge, bedste service og bedste kundehåndtering, var gode til at forklare og rådgive mig frem til hvilken campingvogn jeg skulle have, kan stærkt anbefales.

March 27, 2025

Reply from LKC

Tak for rating. Du ønskes en god sommer

Varm anbefaling, LKV

Jeg købte en Fiat Panda fra LKC, en gammel dame som skal have lidt kærlighed.
En gammel dame som skal have lidt kærlighed. Bilen kører som den skal og fik hvad jeg blev lovet.

Så kan det jo ikke være andet end 10/10.
Godt arbejde!👏🏻

January 30, 2025

Tak for handlen ;)
Go' sommer

Undgå LKC Handel

Undgå LKC Handel – Dårlig service og skjulte problemer

Jeg vil kraftigt fraråde at handle hos LKC Handel. Min oplevelse med dem har været ekstremt skuffende og frustrerende. Jeg købte en campingvogn fra dem, og efter kort tid opdagede jeg alvorlige fugtskader, som de slet ikke havde informeret mig om.

Da jeg konfronterede LKC Handel med disse problemer, blev jeg mødt med modstand og mangel på ansvarlighed. De nægtede at tage ansvar for de skjulte skader, og deres svar var intet mindre end forbløffende. De skjulte sig bag vendinger som "det er en gammel vogn" og "du skal selv stå for reparationerne".

Efter at have indbragt sagen for Forbrugerklagenævnet, blev det bekræftet, at de havde solgt mig en defekt vogn uden at informere mig om det. Jeg fik medhold og skulle have mine penge tilbage, men LKC Handel nægter stadig at efterleve afgørelsen.

Det er klart for mig, at LKC Handel ikke værdsætter deres kunder eller deres ansvar som sælger. Jeg anbefaler på det kraftigste at holde sig væk fra dette firma, hvis du ikke vil ende i en lignende situation.

Hold dig væk fra LKC Handel, medmindre du ønsker at kaste dine penge ud ad vinduet!

October 28, 2024

Kære Enes
Når man køber en vogn til 16.000 kr der er 36 år gammel, hvor der på fakturaen står der er fugt/råd i vognen, så er der fugt/råd i vognen. Så skal man ikke brække den total ned indvendig og derefter vil have pengene retur.
VH LKC

Købte en vga 60 i juni måned 2022

Købte en vga 60 i juni måned 2022, ved levering kunne den ikke oplade, scooteren måtte skilles ad for at reparere en knækket ledning kr. 900, ville ikke besvære firmaet, så valgte bare selv at betale. Halvanden måned senere går motor og gearkasse, ikke forbavsende får jeg blot den besked, at der ikke er nogen garanti. Det er i strid med købeloven, "Købeloven giver dig to års reklamationsret, og det er ikke muligt at aftale en kortere frist, eller at reklamationsretten ikke gælder for alle dele af varen".
Ringede til firmaet og talte med Per, som frasagde sig enhver form for afhjælpning af problemet. Så jeg må jo ofre kr. 400, for at se om Forbrugerklagenævnet kan hjælpe.

September 5, 2022

Reply from LKC

Ved fejl og mangler skal man ALTID kontakte salgsstedet, man må ALDRIG begynde at skille/reparere selv eller sende det andre steder hen, uden forudgående aftale. Og har man selv været i gang, både tidligere samt nu, bliver din reklamation derfor afvist.

VH LKC

Super oplevelse!!

Har lige formidlet et salg af Campingvogn mellem en kammerat og LKC alt forløb tilfredsstillende.
Behagelig dialog og opfølgning af Bo & Per

March 30, 2022

Reply from LKC

Tak for rating og tak for medhjælp til handlen. I ønskes en god sommer her fra LKC
MVH Bo og Per

Rated 1 out of 5 stars

Det var fordi det var min far der skrev…

Det var fordi det var min far der skrev under? Det tror jeg godt du kan huske hvis du tænker det igennem, for du havde da ikke så fandens meget lyst til at snakke med os når vi kom og sådan, så gemte du dig jo bare, så mon ikke du kan huske det? Ellers er det da sket mange gange hvis du ikke kan det

August 7, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Afleverede en scooter som larmede og…

Afleverede en scooter som larmede og fik en tilbage med flere skræmmer, en bagskærm som gik på hjulet, midlertidig løsninger og den kunne til og med ikke kører
Tak for det - eller noget

June 9, 2020

Hej
Kunne du komme hertil, sammen med ham der hentede den, så vi kan tale om det....

16-6-2020
Da vi endnu ikke har hørt fra dig, går vi ud fra at det ikke har noget på sig.
Håber at du er indforstået med at det selv-leverede, uoriginale, dårlige udstødningsrør selvfølgelig ikke kan holde en bagskærm, da der ikke er nogen holder til skærm på sådan en. Udstødningen er monteret i een skrue, da den anden skrue og monteringsstykke var rustet væk, på den gamle indleverede scooter, hvilket også blev fortalt og fremvist til afhenter, som ikke var dig. Vi har gemt de gamle rustne dele, så de kan besigtiges.... igen, som også fremvist for afhenter, og hører vi ikke noget som hidtil, smider vi det ud om en uge.
Med hensyn til ridser og skrammer, ved vi ikke hvordan den er transporteret, men det er ikke os der har gjort det.

Håber snarest muligt at høre fra dig

MVH Bo Sørensen

Rated 5 out of 5 stars

Har lige købt en brugt campingvogn hos…

Har lige købt en brugt campingvogn hos LKC Handel. God venlig betjening og fair handel, med god vejledning til os som første-gangs-købere. Har ikke noget at udsætte på stedet, og vognen var værd at køre fra København efter.

May 22, 2020

Reply from LKC

I ønskes en god sommer, med forhåbning om mange gode ture i vognen.

Bo, Per, Nancy

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har handlet med LKC i mange år nu

Jeg har handlet med LKC i mange år nu. De er hjælpsomme ud over alle grænser og får det til at virke - hvad end det er - for billigst mulige penge. De kan nogle tricks 🤗
Sålænge man forstår der ER tale om billige/brugte ting og sager og risikoerne forbundet hermed skal de være de første til at gå ud af deres vej for at hjælpe med at løse eventuelle problemer efter køb. Selfvfølgelig, træerne gror ikke ind i himlen 🤗

May 9, 2020

Hej Tommy

Tak for den fine hilsen

Rated 5 out of 5 stars

God service og god behandling.

God service og god behandling.
Har købt et vildmarksbad, og det lever helt op til forventningerne. Det er både tæt og lækkert.
Jeg glæder mig bare til at se hvordan det bliver på sigt, både med badeturene og med badet 😁

January 28, 2020

Hej Henrik
Tak for den fine hilsen ;-)
Trækarret kan jo slå sig eller lække senere, da det jo er naturmateriale, men så skal den bare behandles eller have savsmuld i værste tilfælde.
Du er velkommen til at ringe hvis du har nogen spørgsmål, så giver vi gerne gode råd / guider dig.
Bo Sørensen

Rated 1 out of 5 stars

Imponerende grad af negativitet.

Kørte ned for at købe en ATV maskine.

Allerede ved telefonbetjeningen var der meget tilbage at ønske. Kommunikationen var yderst mangelfuld.

Ved ankomst til forretningen blev jeg mødt med en surhed og ualmindelig perfid betjening. Det var således ikke muligt at få en iøvrigt aftalt prøvetur - med efterfølgende køb.

Vi måtte forlade forretningen med stor undren over den i alle henseender hovedrystende betjening.

Skulle det nogensinde lykkedes dem at sælge noget, kan man kun gisne over hvilken “service” der følger med. Hvilket andre anmeldere så desværre har oplevet.

January 23, 2020

Reply from LKC

Som vores telefoniske samtale angav, ønsker vi ikke testpiloter og kun fremmøde efter aftale. Du ankom ikke til den aftalte tid, men en time senere. Jeg kunne desværre ikke blive længere og vente, da jeg havde en aftale med en anden kunde. Som lovet i telefonen var der en i butikken, så du kunne besigtige, og hvis der efter besigtigelsen stadig ønskedes køb og kun en prøvekørsel stod mellem en handel, ville jeg rekvirere en til at komme og lade dig prøve vore ATV. Dette er ikke noget sekretæren står for.

Du ringede til mig og var sur, men som oplyst pr tlf ønskes ikke testpiloter og kun fremmøde efter aftale, så ingen prøvekørsel til dig, da du forlod stedet, sur over at den ikke stod klar til at prøve.

Vi kunne jo køre mange maskiner/campingvogne ud til folk der ønsker prøvekørsel, men det gør vi ikke. Kun hvis dette er absolut sidste afgørelse for en handel. Ellers kunne vi have testpiloter, der ville dukke op, ud af det blå, og prøve vores ATV/mc og andet sjovt, hele dagen - hvor vi så skulle have en fuldtidsansat til at trække dem frem og tilbage og vaske og polere dem bagefter. NEJ TAK

Når der er ''åben hus''/sommerfremvisning, er der prøvekørsel af det fremsatte, og ikke hele butikken og kun hvis det ikke står ned i stænger.

Selvfølgelig, hvis det kun er kørslen der står imellem en handel, så er det da klart man skal prøve sit ''nye'' køretøj, men vi hiver ikke maskiner ud i regnvejr, fordi man ''vil prøve sådan en''

Lige for at runde de brugte sager af, så er brugt ikke nyt, som denne brugte ATV, men er som beskrevet, meget pæn/velkørende uden fejl, med reklamationsret. Handles denne uden, pga afslag eller andet, så er det evt med fejl og mangler hvis dette aftales, og så fremgår det af slutsedlen og reklamationsretten er afskrevet med underskrift herpå.

!!! Gamle campingvogne/mc'er under 30.000 kr er som de henstår og købes ligeledes sådan, da vi sælger disse som afhentningssager. Der kan tilkøbes reklamationsret, hvor dette tillægges vore lave engros-priser. Det samme som Hr og Fru Danmark sælger til, da vi er et lavpris udsalgssted, for det er dét kunder vil have.

Så, nej, der er ingen slipsemand der varter op med kaffe og kage/prøvekørsel.
Kun prøvekørsel efter aftale, til aftalt tid og ved endelig handel.
Kan du ikke komme til aftalt tid, eller slet ikke kommer, så ring eller aflys venligst.

Undskylder meget, hvis det ikke var sådan du havde forstillet dig, vores butik kører, derfor denne lange beskrivelse, så andre ikke får den forkerte forståelse af vore forretningskoncept.

Der har heldigvis kun været ret få, i butikkens 22-årige eksistens, der ikke har haft denne forståelse.

MVH Bo Sørensen

Advarsel om at handle med LKC - tidl. Lindved Knallert Center

Vi købte et vildmarksbad til 13.000 kr.
Det var piv-utæt, vi prøvede alt efter deres anvisninger i flere måneder, men vandet blev ved med at fosse ud fra et specielt sted, hvor træstaverne slet ikke nåede sammen.
Vi blev inden køb ikke på noget tidspunkt oplyst om, at karret ville være utæt et stykke tid, og da slet ikke i et år, for så have vi slet ikke turde købe karret. Og vi havde en meget lang snak inden købet, hvor de var meget informative, tilsyneladende.
Da vi opgav at få karret tæt, efter mange tusinde liters vand direkte ud på græsset, ville de ikke tage det tilbage, medmindre vi selv kom med det, og de vidste godt, at det ikke var muligt, da et vandmættet trækar, der havde stået mere eller mindre med vand i månedsvis, vejer rigtig meget! Det kan almindelige kunder uden kraner og lastvogne m.m. ikke klare uden store udgifter.
Vi måtte da sætte plastik indvendig for at få vores nye drømme
bad til at fungere.
Efter mindre end et år var ovnen til 5ooo kr utæt og vandet fra
karret fossede ud af den. De svejsede, men året efter var resultatet
det samme, og de afviste at gøre mere ved det, selvom vi i telefonen blev lovet fornyet reparation, og kørte de to timers kørsel til Lindved med det.
Nu hævder de så pludselig, at garantien er overskredet, selvom ovnen var defekt allerede mindre et år efter køb! Og vi måtte med uforrettet sag, køre den lange vej og hente den defekte ovn hjem.
Ovnen er tydeligvis slet ikke bygget til at modstå de høje varmegrader/varmeforskelle, som en gentagen opfyring med brænde i fri natur udsætter den for.
Det er penge lige ud i luften at handle med disse mennesker.
De er bedøvende ligegyldige med deres kunder, sånart varen er ude af døren.
Hvis man skulle være i tvivl om vores bedømmelse af LKC Handel eller Lindved Knallert Center, vil jeg opfordre til, at man læser andre kunders bedømmelse.
Der er nok en rigtig god grund til. at de har skiftet navn fra Lindved Knallert Center til LKC Handel, og jeg ville nu ønske, at jeg havde givet mig tid til, at søge informationer om dette firma på Trustpilot inden købet.
Så havde vi været sparet for rigtig mange ærgelser og penge lige ud i den blå luft.
Det håber vi hermed at spare andre medborgere for!

November 13, 2019

Reply from LKC

Desværre kan træbadekar jo ikke købes tætte, da det jo er et naturmateriale, som ikke er tæt fra start. Et trækar er ikke tæt, og bliver det aldrig 100 %, da det er et naturmateriale der udvider sig i fugtigt vejr, og trækker sig sammen i varmt/udtørret tilstand. Derfor kan det sagtens lække vand i perioder. Hvis et tæt kar ønskes straks, skal man købe det med plastindsats.
Vi tilbød at tage tilbage, hvis i selv stod for levering, men det ønskede I ikke at benytte!

Ovnen blev, efter købeloven, tidligere repareret, men 2,5 år efter købet, har vi set på ovnen og konstateret at det ikke havde noget med 1. reparation at gøre, og tilbød dig derfor at lave den mod betaling, men kan ikke stå inde for reparationen, da ovnen er deformeret og derved ikke kan opretholde 2 års-reklamationsretten.

Redigeret udgave af svar:

Da kunde har redigeret efter vor svar er vi også nødt til at redigere, for at andre også kan forstå og drage nytte af teksten.

Man kan stramme og løsne båndende, og mange andre ting, så det bliver tæt, men hvis det ikke lykkedes, kan man rekvirere et nyt stykke træ. Man kan bruge savsmuld, til mindre revner og sprækker.

Vi tilbød at kigge på ovnen, og gik ud fra at det var inden for reklamationsperioden at man reklamerer, men da slutseddel blev tilsendt, opdagede vi at den var købt for 2,5 år siden, og en 1. rep er jo ikke en ny købsdato, hvis det ikke er samme fejl, den er jo deform nu, så derfor skal man selv betale for en reparation, der ligger ud over reklamationsperioden på 2 år.

Selvfølgelig skal man selv levere og hente reklamationer, det skal man også fx i Bilka, og når man ikke tager kvitteringen med og vi ikke bliver oplyst at det er efter reklamationsretten, er det dét, der sker.

Vi har lovet at kigge på den, men ikke at lave den gratis, efter reklamationsretten er udløbet.

Handler ALDRIG her igen.

Har købt en campingvogn hos LKC handel, vi var bekendt med, at den havde haft en skade, men denne var udbedret professionelt, og så pæn ud. Skaden sad ved det ene hjul og vognen var blevet skæv, hvilket vi opdagede senere. Alt skulle fungere, men da vi kom hjem og satte strøm til, slog den sikringerne, printpladen var defekt, varmelegeme i vandbeholder og køleskab var defekt, bestikskuffe defekt. Men det værst var da vi pakkede teltet ud.....det var proppet ned i en stor sæk, var møg beskidt og der var 8 sider, nogen med lynlåse andre uden, selve teltet var “repareret” i flere af syningerne, med ubehjælpelige sting.
Da vi forelagde ejeren, Bo Sørensen, om fejlene blev han meget ubehagelig, og prøvede at trække tiden, ved ikke at svare på mail. Bo Sørensen tilbød til sidst, at lade handlen gå tilbage, hvilket vi benyttede os af, han ville dog ikke betale for nr pladen, eller andre omkostninger/reparationer.
LKC handel tager campingvogne ind og sælger dem videre, uden nogen form for eftersyn.

June 25, 2019

Reply from LKC

En gammel afhentnings-campingvogn, uden medgivet reklamationsret, er selvfølgelig ikke klargjort og efterset, og forefindes med fejl og mangler, som du selv skal efterse og reparere, som det fremgår på din slutseddel. Et telt der ikke fremgår på slutseddel, der ovenikøbet er medgivet gratis, er selvfølgelig heller ikke efterset og repareret (ny). Der er ikke nogen der har afholdt dig fra at undersøge varen, inden man kører hjem.
Den indleverede byttevogn, var heller ikke som beskrevet, men medtaget så meget af råd, at man kunne kigge ud i bagenden. Fint tildækket af et telt.
Da vi så valgte at tage vores retur, får man selvfølgelig kun den betalte pris for vognen retur, og ikke for ikke-aftalte påbegyndte u-autoriserede reparationer, som man skal efter købeloven.

Men derimod modtog vi aldrig en registreringattest, hverken på mail som aftalt, eller med post! og derved har haft udgifter til at bestille en ny....

Det er jo bare så trist at det skal ende sådan, for begge parter, fordi man vælger at købe en billig afhentningsvogn.

Jeg kan varmt anbefale LKC Handel

Jeg kan varmt anbefale LKC Handel. Vi har købt en campingvogn ved LKC Handel i foråret 2019. Alt personale var utroligt hjælpsomme og tålmodige. Vi oplever at have gjort en rigtig god handel hvor alle indgåede aftaler blev overholdt og tingene var som lovet. Tak for det!

May 9, 2019

Reply from LKC

Mange tak for den fine hilsen

Pas på!

Jeg har oplevet følgende problemer i forbindelse med mit køb og senere returnering af en brugt campingvogn hos LKC Handel (Lindved Knallert Center).

Der blev ikke oplyst loyalt om vognens tilstand forud for købet.

Forhandleren forsøgte angiveligt at skjule en fugtskade ved overmaling.

Forhandleren forsøgte at fraskrive sig sit ansvar, uagtet at dette ikke er muligt, jfr. Købeloven.

Ved handlens ophævelse har forhandleren uretmæssigt tilbageholdt udgiften til nummerplader m.v., selvom beløbet ikke er specificeret i købsaftalen.

Ved returnering af vognen har forhandleren ikke foretaget øjeblikkelig afmeldelse hos Skat, til trods for at dette var en klar aftale.

På baggrund af ovenstående finder jeg, at der er grund til at udvise forsigtighed, hvis man ønsker at gøre forretninger med denne forhandler.

November 26, 2018

Reply from LKC

Vognens tilstand svarer til en billig afhentningsvogn, som det fremgår af slutseddel.
På gamle vogne forefindes der helt sikkert fejl og mangler , og tidligere udførte reparationer kan forekomme, som man selv skal udbedre, som det fremgår af slutseddel.
Hvis din opfattelse er, at vi prøver på at fraskrive købeloven, hvorfor underskrives slutseddel så, hvor det fremgår at køber selv efterser/reparerer!
Der ER ikke nogen fortrydelsesret, fortaget i en forretning, men vi valgte at tage den retur, ved at blive holdt udgiftsfrie og derved skulle du selv afholde nummerpladeudgift, da de ikke refunderes ved SKAT.
Den blev selvfølgelig afmeldt samme dag, som den blev returneret, som aftalt. Dette kan ses på nummerplade.net under reg.nr CU9044, under punktet: afgifter - refusion.
Så dette er for os, meget uforståeligt.

Man skal selvfølgelig selv gennemse en gammel, billig afhentningsvogn, og finde den tilfredsstillende, inden man underskriver en slutseddel, hvorpå det fremgår, at den skal efterses/reppes inden ibrugtagning. Dette betyder at der kan forkomme fejl - som du selv skal afholde udgifter til, hvis du ønsker en billig vogn.

Take a closer look