LL Håndværk ApS Reviews

2. Flat Pack Assembly
  3. Furniture Manufacturer
  4. Woodworker

Written by the company

LL Håndværk ApS er en tømrer-snedkervirksomhed med base i København. Vi servicerer vores kunder med alt tømrer-snedkerarbejde, men er stærkest i renovering af ældre lejligheder og huse. Vi leverer mange indbyggede løsninger som radiatorskjulere, klædeskabe og reoler.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

KÆMPE anbefaling til LL Håndværk

Vi kan kun give de varmeste anbefalinger til Lucas og Lars. Vi har fået bygget en stor vægreol, radiatorskjulere og en bænk. Håndværket er i top, og der er kredset for detaljerne. Samtidig var kommunikationen virkelig god, og de overholdte alle aftaler - og mere til 💪🏼 De hjalp også med mindre opgaver, der dukkede op undervejs og var meget fleksible. KÆMPE anbefaling herfra - vi kommer helt sikkert tilbage med flere opgaver.

June 10, 2026
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Vi er simpelthen så glade for vores nye…

Vi er simpelthen så glade for vores nye slagbænk og kan kun give de varmeste anbefalinger til LL Håndværk.

Lucas lyttede til vores idéer og ønsker, og samtidig fik vi god rådgivning undervejs.
Resultatet er blevet endnu flottere, end vi havde turdet håbe på. Slagbænken er udført med stor omhu og sans for detaljen, og man kan virkelig mærke, at der er lagt både faglig stolthed og kærlighed i arbejdet. Den passer perfekt ind i vores hjem og er allerede blevet et samlingspunkt for vores lille familie og gæster.

Det er sjældent, man møder håndværkere, der leverer så høj kvalitet og samtidig gør hele processen så nem og positiv (og som overholder aftaler og tidspunkter). Vi er meget taknemmelige for det flotte arbejde og vil uden tøven anbefale firmaet til alle, der søger dygtige, pålidelige og engagerede tømrere. ⭐️

March 2, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Flot håndværk med sans for detaljer ⭐️

Skulle have lavet 2 bordplader i sildebenspaket og et opbevaringsmøbel til min lejlighed og fik anbefalet LL Håndværk.

Kontakten til LL Håndværk var glimrende og ligeledes var den efterfølgende dialog. Jeg blev præsenteret for hvilke muligheder der var af Lars og Lucas og følte mig guidet gennem hele processen.

Resultatet blev de flotteste bordsplader og en slagbænk med en masse opbevaringsplads, som jeg er virkelig glad for 🤗

Kan kun anbefale LL Håndværk. De overholder aftaler, tider og vigtigst…de har sans for detaljer og er vanvittig dygtige håndværkere!!

April 20, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Har fået lavet den fineste slagbænk af …

Har fået lavet den fineste slagbænk af LL Håndværk, og resultatet er simpelthen blevet så flot. Der er kælet for detaljerne hele vejen igennem, og man kan virkelig mærke det gode håndværk og den høje kvalitet.

Lucas er en utrolig sød, frisk, pålidelig og dygtig tømrer, som har været professionel og imødekommende fra start til slut. Hele processen har været en rigtig god oplevelse, og vi er mere end tilfredse med det færdige resultat.

De får uden tvivl fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐
Når vi skal have lavet radiatorskjulere, er det helt klart LL Håndværk, vi kontakter igen.

Mine varmeste anbefalinger går til LL Håndværk 🙌

March 9, 2026