Langelinie Privathospital Reviews 11

1. Private Hospital
  2. Plastic Surgeon
  3. Plastic Surgery Clinic

Written by the company

Langelinie er dit privathospital i Odense – På Langelinie Privathospital tilbyder vi undersøgelser og behandling inden for forskellige både medicinske specialer og kirurgiske og ikke-kirurgiske æstetiske indgreb.

3.1

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

ADVARSEL

ADVARSEL
Skriver på vegne af af min kæreste som i november 2023 fik lavet et ansigtsløft af Jens og blev lovet en betydelig positiv effekt af behandlingen.
Efter operationen og helingsperioden kunne hun dog konstatere en fuldstændig udeblevet effekt af ansigt operationen, hvilket hendes familie, børn og jeg som samlever også kunne se var uden nogen effekt, operationen kostede 29000 kroner som mildest talt er smidt ud til ingenting. Min kæreste klagede til Jens allerede efter en uge og han lovede det blev bedre.
Gennem 3 omgange var hun forbi privat hospitalet og hver gang blev hun affærdiget af Jens som burde kunne se det mangelfulde resultat.
Han havde da modtaget pengene og var fuldstændig ligeglad og tilbød IKKE at gøre operationen om på nogen tidspunkter.
Læg ikke penge hos ham, det handler kun om at skrabe til sig og løbe fra ansvaret, har han et hav af dårlige bortforklaringer og fortæller ikke sandhed til patientklagenævnet!!!
Min kæreste gik psykisk ned efter oplevelsen og selvom operationen var i november 2023 har det sat sig som en psykisk belastning for hende!

March 4, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Fedtsugning. Don’t do it!!

Jeg troede jeg valgte et sted som ønskede at vejlede korrekt og ikke bare tjene penge. Dette var desvære ikke tilfældet. Jeg blev desvære ikke oplyst korrekt om risikoen ved en fedt sugning. Det har resulteret i et frygteligt grimt resultat og en balle der todeler sig. Jens frasiger sig alt ansvar og mener at jeg jo havde den form i forvejen. Hvilket ikke er sandt. Han fraskriver sig også ansvaret ved at sige jamen du havde løs hud. Hvortil jeg må sige ja. Men jeg var ikke oplyst om det havde nogle risiko derved. Efterfølgende siger han blot at han da er ked af at have fejlinformeret mig. Jeg blev re-opereret og betalte yderligere for et andet område fordi det så skulle hjælpe på det skæve resultat. Hvilket har resulteret i et endnu værre resultat. Jens ønsker ikke at give mig pengene retur. Dog vil han gerne re-operer endnu engang men kan ikke love det bliver pænere. Det må jeg takke nej til af flere årsager. Både fordi han ikke kan garantere han kan gøre det godt igen og fordi der af de to omgange operation er sket upassende opførsel inden operationen hvor jeg ligger afklædt nøgen forneden på et bord og Jens bare vader ind inden jeg er afdækket. Dette skete begge gange og det finder jeg ekstremt upassende og uprofessionelt. Jeg kan derfor på ingen måde anbefale at blive fedtsuget af Jens.

February 11, 2025

Fjernelse af kalkunhage

Fik fjernet en stor kalkunhage under lokalbedøvelse med et efterfølgende super flot resultat.
Jens forklarer alt omhyggeligt og alt foregår i en rolig, hyggelig og tryg atmosfære.
Kan stærkt anbefales.

May 28, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Her føler man sig absolut hørt, set og mødt

Super tryg oplevelse hos Jens og hans søde og meget imødekommende personale. Der stod umiddelbart to ønsker på min 'operationsliste', men Jens var af den fulde overbevisning, at jeg absolut ikke skulle bruge penge på dem begge. Ærlighed frem for bare at skulle tjene penge - det er god stil, og så har jeg fået et super flot resultat efter min operation. Tak for det..

June 11, 2024

Tryghed

Allerede ved ankomst mærkede jeg tryghed og ro. Jeg er nærmest panisk ved tanken om narkose, men personalet var forstående og helt igennem sympatiske. Mit møde med narkoselægen ( Finn ) var helt igennem en god oplevelse, ligesom det var med kirurgen ( Jens). Operation gik som planlagt. Jeg havde ingen ubesvarede spørgsmål, og resten af personalet var nærmest familiære. En stor tak til Jens, Finn, Kirsten, Marianne, Anna og Line. Håber ikke jeg har glemt nogen. Glæder mig til vi ses ved trådtagning.

July 9, 2024

Armløft

Helt fantastisk sted. Jens er så dygtige, søde han lytter Virkelig til ens ønsker som er så vigtig Jeg havde en god og betryggende oplevelse hele vejen igennem og Personalet er fantastisk Kun de varmeste anbefalinger herfra…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

March 5, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået fjernet overskydende…

Har lige fået fjernet overskydende maveskind efter stort vægttab i dag ..Og kunne jeg give dem 10 stjerner ville jeg gøre det..Simpelthen det sødeste personale..Kan kun anbefale dem ..Virkelig det sødeste personale 🥰

March 26, 2024

Take a closer look