See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super service og venlige medarbejdere. De tog ikke afsted før afløbet virkede som det skulle og de ryddet op og gjorde pænt rent efter sig.

Company details

1. Plumber
  2. Electrician
  3. Gutter Cleaning Service

Information provided by various external sources

Leif M. Jensen tilbyder Døgnservice og 75 års erfaring. Vi tilbyder både Kloak- og Industriservice, TV-inspektion og Kloakrenovering. ☎ 43961566

• Sydvestvej 70, 2600, Glostrup, Denmark

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Sjældent har jeg oplevet så god en…

Sjældent har jeg oplevet så god en service. Jeg stod i en træls situation og Kasper fra Aalborg afd. giver mig en super service med en kæmpe forståelse og hjælper med at løse problemet på den flotteste måde. Kæmpe anbefaling fra mig. Tusind tak.

April 8, 2026

Super kundeservice

Har ikke benyttet dem men kontaktede dem ang. en general forespørgsel - og må sige at Nicolaj fra kundeservice er en kæmpe legende, flot service.

November 5, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Vores grundejerforening har betalt…

Vores grundejerforening har betalt 72000 med moms for spuling og fotografering af vores dræn system , de har sprunget de fleste brønde over , og har ikke sendt noget video materiale til foreningens medlemmer ,
De lovede i lørdags de skulle sende det ,på vores generalforsamling ,og da dræn ikke virker haster det ,

Det skal dog siges som en lille undskyldning for firma at vi har en samling i foreningen , der udelukkende går efter og genere de der ved alt om vores brønde , så der har ikke været nogen med rundt som kunne vise dem brøndene , jeg kalder dem nu banden der sabotere foreningens vigtigste formål veje og dræn , men derfor er det bestemt ikke i orden , der ikke er lavet et bedre stykke arbejde ,

Vi har så i mellemtiden fået et kort fra LMJ , der viser et sted de kun kunne komme 90 cm ind og hele anlægget skulle være faldet sammen ? Vi har efterfølgende haft et rensebånd 40
Meter inde ? Og der løber klart vand , i den anden ende sagde de man Max kunne komme 7 meter ind , der har vi haft et rense bånd 40 meter inde ? Noget passer slet ikke sammen ,

Og det underlige er flere hoved brønde hverken er renset eller spulet ,

Det er en katastrofe for foreningen da vores kassere der og har udnævnt sig til kloak mester er i gang med og vil grave det hele op , på grund af jeres dårlige arbejde

May 31, 2025

Tabte tilliden til firmaet

Har gennem adskillige år haft fast aftale omkring spuling af vores vejforenings 75 vejbrønde.
Her i 2024 har der været dårlig kommunikation omkring udførelse af opgaven, som firmaet mod sædvane har udført i starten af februar selvom det plejer at blive gjort før vinteren. Ingen kan bekræfte at firmaet har været ude og regningen nåede først frem i august 2024. Efter gentagne spørgsmål til aftalens indhold uden at få svar, så har vi netop opsagt aftalen. Bekræftelse fra firmaets konsulent kom så endelig og det var mest for at gøre os opmærksomme på at vores aftalte pris var meget lav og at vi jo altid var velkomne tilbage...ingen svar på de stillede spørgsmål. Tillid er den vigtigste service for denne typer af firmaer, hvor man reelt ikke kan "se" om arbejdet er udført eller vel udført.

September 2, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Arbejdede i højt tempo og god pris

Onsdag før påske lige før middag ringede jeg og mindre end et kvarter efter kom en meget kompetent og super hurtig arbejdende mand. Kloakkerne har ikke været rørt i næsten 50 år. Så det fik virkelig den store overhaling. Overraskelsen var stor, da vi fik regningen. Den var kun på godt 1500 kr. Giv den mand lønforhøjelse, for hvis han altid arbejder i så højt tempo, så er han pengene værd

March 27, 2024

0 Stjerner!!!

0 Stjerner!!!! Brug dem ikke!!!!
Det er et elendigt firma uden styr på noget!!!

LMJ overtog det firma, vi benyttede før, og derfor er kloakservice her hos os gået fra ikke at være et problem til pludselig at være fuld af problemer..... og samtidig blev det væsentlig dyrere end tidligere.
Vi afsluttede derfor "samarbejdet" pr mail d. 13.april.
Alligevel sender de så en slamsuger til os her i oktober som vi stopper, da vi tilfældigvis er hjemme den dag, og fortæller chaufføren, at vi har afmeldt dem for lang tid siden. Han kører derfor igen uden at have udført noget, arbejde. Men alligevel vælger LMJ at sende os en regning.
Det er altså LMJ, der ikke har læst deres mail.
Vi har heldigvis fundet en lokal kloakservice, der modsat LMJ har styr på det, og i øvrigt er væsentlig billigere.

October 16, 2023

Slamsuger operatør er sindsyg

Var ikke kunde hos dem, men oplevede at en af deres slamsugere valgte at parkere midt på vejen lige ved udkørslen fra vores vænge. Derudover vælger deres operatører at gøre det ekstra svært at komme forbi, ved at sætte deres udstyr ved siden af deres slamsuger, i stedet for bag ved den. Man kunne lige knapt snige sig forbi hvis man kørte helt op imod hækken på fortorvet, så det prøvede jeg, men så stiller den ene operatør sig aktivt i vejen for bilen.

Da jeg kommer tilbage, efter at have afleveret mit barn, har de så valgt at blokere det sidste stykke vej med kegler. Jeg kører lidt væk og finder en parkeringsplads og går så tilbage for at snakke med dem. Jeg spørger om de har fået lov til at blokere hele vejen hvortil den ene svarer at det har de ikke og man sagtens kan komme forbi. Bemærk at vejen er fuldstændig spærret med slamsuger, udstyr og kegler.

Jeg ved simpelthen ikke hvor syg i knoppen ham gutten var, men jeg valgte at ringe til deres driftcenter og skriver nu også her. Kan kun anbefale at man ALDRIG bruger dem til noget, hvis de har den slags syge mennesker ansat. Jeg håber ligeledes at LMJ giver operatøren en ordentlig ørelussing, for det kan squ ikke være godt for deres forretning at deres operatører aktivt forsøger at gøre sig uvenner med beboerne i områderne de arbejder ved.

Bemærk at hvis LMJ operatøren prøver at finde på noget, så kørte jeg i en Tesla og jeg optog hele episiden.

July 17, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og uvilje mod kunden

Vi har oplevet dårlig kommunikation og uvilje mod at indrømme fejl. Uklare aftaler og koordination med underleverandør gik galt og det er endt i en strid om en stor regning. Super utjekket. I stedet for at komme kunden i møde og bygge en forretning om omkring tillid og service, virker det som om LMJ fokuserer på den enkelte regning. Måske ved de godt at deres kundeforhold ikke er så langvarige, men det er jo en ond cirkel...

July 20, 2022

Totalt amatør firma

Totalt amatør firma
Totalt amatør firma, overholder ikke aftaler og priser. Sender inkasso m. m. efter dig hvis du er utilfreds.
Jeg har lavet en tv inspektionsrapport med dem jeg har haft en aftale på 2500.kr hvis det tager at ekstra tid koster 1250. kr vi tage og bagefter jeg har fik fakturere på 9040,45 kr

December 9, 2021

ringede til LMJ Holbæk

ringede til LMJ Holbæk , men stillet videre til Glostrup , da de havde travlt i Holbæk , her siger medarbejd3ren , der tager tlf , at de vil ringe til mig fra Holbæk senere , efter 2 timers ventetid , ringer jeg til andet kloakfirma , som kommer dagen efter og løser mit problem :-) Jeg har stadig IKKE hørt fra LMJ , så nu kontakter jeg dem , og siger de bare skal glemme mig.

May 19, 2020

De får simpelthen 0 stjerner

De får simpelthen 0 stjerner, men Google.dk tvinger os til at give dem 1.
Sager er at vi kontaktet firma Leif M. Jensen en weekend hvor vores toilet var gået tæt.
De har en anden opgave lige ved, men at det vil koste rundt 3.500 kr da det er weekend. Vores toilet var tilstoppet, så hvad gør vi.
Der kommer en medarbejde - og siger at han vil forsøge med en svup først før han gør noget andet. Han tager svuppen og wupti, så er toilettet igen åbent.

Det går et stykke tid og vi tænker at han måske har tænkt at de 10 min måske var for meget for at sende en faktura på 3.500 og så tænkte vi ikke mere over det.
Indtil vi lige pludselig modtager et helt almindelig postbrev - ikke fra firma Leif M. Jensen - nej fra et inkassofirma, der udover de 3500 kr, som måske kan diskuteres for om er fair - blot for en svup - men oveni er der lagt ca. 2000 kr til inkassoforretningen.
Leif M. Jensen har ikke formået at sende en simpel papirfaktura - men til inkasso - det kan de godt
Blot en advarsel til alle jer der ud. Pas på at lave en aftale med Leif M. Jensen, den bliver sendt til inkasso.

June 3, 2019

Is this your company?