Loftloft

4. Interior Designer
  5. Interior Fitting Contractor
  6. Jewelry Store

Written by the company

In onze LOFT-winkel inspireren we je graag met een mix van merken van over de hele wereld. Sommige bestaand, sommige ons eigen ontwerp, sommige in samenwerking. Merken met een missie, duurzaam, met zorg voor de mensen die het maken! We willen je in contact brengen met alles waar we van houden in ons kleine warenhuis. We inspireren je graag en verwelkomen je graag om kennis te maken met onze mode-, interieur- en beautymerken. We maken interieurplannen en geven stylingadvies aan huis en in onze interieurwinkel.

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Non comprate è una truffa

Non comprate è una truffa! Ho ordinato per mia mamma di 85 anni, un paio di sandali ortopedici e mi hanno inviato un paio di sandali con il tacco, un articolo completamente diverso. Ho inviato diverse email ma non ho ricevuto risposta, non hanno un numero telefonico da poter contattare! Adesso capisco perché accettano solo pagamenti contrassegno, se avessi pagato con Pay Pal sarei stata tutelata!

July 18, 2025
Advertisement

Slecht

Ik heb op 12 maart 2025 een retourverzoek ingediend voor een spiegel. Inmiddels zijn we drie maanden verder, en ondanks meerdere e-mails, toezeggingen en zelfs een formele waarschuwing, is mijn retour nog steeds niet afgehandeld.

Wekenlang aan het lijntje gehouden over een simpel retourverzoek. Beloftes worden niet nagekomen, communicatie is traag of afwezig. Je moet bijna smeken om reactie. Nog steeds geen oplossing.

Bolder Loft is er alleen voor je als je betaalt daarna mag je het zelf uitzoeken. Onprofessioneel en klantonvriendelijk. Koop hier niet.

June 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

❤️❤️❤️❤️

Vriendelijke mensen met hart voor hun bedrijf

February 3, 2025
Loftloft logo

Reply from Loftloft

Dankjewel Margriet voor je aardige bericht! :)

Team LOFT The Store

Rated 1 out of 5 stars

Ik heb in oktober een spiegel besteld…

Ik heb in oktober een spiegel besteld en nu in december nog niks ontvangen.
Via Klarna wordt de spiegel wel betaald wat ook niet de normale gang van zaken normaliter is.
Nu een spegel betaald maar nog niet ontvangen.
Ook wordt er niet gecommuniceerd met de klantenservice over een oplossing. Een standaard mail met excuses wij hebben ze niet kunnen leveren meer niet. Annuleren mag volgens hen niet dan betaal je een x bedrag. Oplichting !!!

December 11, 2024
Loftloft logo

Reply from Loftloft

Beste heer/mevrouw,

Allereerst: wat naar om te horen dat u bent opgelicht! U heeft alleen wel een review achtergelaten bij het verkeerde bedrijf. Wij verkopen bij www.loftthestore.com (voorheen loftloft.nl) namelijk geen spiegels - en hebben dit ook nooit gedaan - en klanten kunnen bij ons ook niet afrekenen met Klarna.

Zou u willen overwegen deze review hier weg te halen en deze bij het juiste bedrijf opnieuw willen plaatsen?

Alvast enorm bedankt voor uw medewerking en hopelijk wordt het probleem snel voor u opgelost!

Team LOFT The Store

Advertisement