Oproffessonell kundhantering
Jag är tyvärr väldigt besviken på min erfarenhet av Lokalguiden.se.
När jag kontaktade dem för att börja annonsera fick jag snabb och mycket bra respons. Tyvärr förändrades upplevelsen helt när jag senare ville avsluta min annons. Jag har vid två tillfällen kontaktat dem via e-post för att säga upp annonsen. Jag har även följt de instruktioner och vidtagit de åtgärder som anges på deras webbplats för att säga upp tjänsten och få en bekräftelse på att uppsägningen är registrerad. Trots detta har jag inte fått någon återkoppling.
Det är anmärkningsvärt att kommunikationen fungerar så länge man vill bli kund, men att den i princip upphör när man vill avsluta sin tjänst. Som kund förväntar jag mig att även uppsägningar och andra kundärenden hanteras skyndsamt, tydligt och professionellt.
Med anledning av detta har jag nu valt att avsluta mitt konto och vill inte ha någon fortsatt relation med företaget. Jag har skickat ytterligare ett mejl med begäran om att kontot ska avslutas, vilket enligt deras egen webbplats är det korrekta förfarandet. Nu återstår att se om jag får någon återkoppling denna gång.
Jag hoppas att Lokalguiden.se ser över sina rutiner för kundservice och hantering av uppsägningar. Som kund ska man kunna förvänta sig samma nivå av service när man vill avsluta en tjänst som när man vill teckna den. Den här upplevelsen lämnar tyvärr ett mycket dåligt intryck.