Lokalguiden Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Oproffessonell kundhantering

Jag är tyvärr väldigt besviken på min erfarenhet av Lokalguiden.se.

När jag kontaktade dem för att börja annonsera fick jag snabb och mycket bra respons. Tyvärr förändrades upplevelsen helt när jag senare ville avsluta min annons. Jag har vid två tillfällen kontaktat dem via e-post för att säga upp annonsen. Jag har även följt de instruktioner och vidtagit de åtgärder som anges på deras webbplats för att säga upp tjänsten och få en bekräftelse på att uppsägningen är registrerad. Trots detta har jag inte fått någon återkoppling.

Det är anmärkningsvärt att kommunikationen fungerar så länge man vill bli kund, men att den i princip upphör när man vill avsluta sin tjänst. Som kund förväntar jag mig att även uppsägningar och andra kundärenden hanteras skyndsamt, tydligt och professionellt.

Med anledning av detta har jag nu valt att avsluta mitt konto och vill inte ha någon fortsatt relation med företaget. Jag har skickat ytterligare ett mejl med begäran om att kontot ska avslutas, vilket enligt deras egen webbplats är det korrekta förfarandet. Nu återstår att se om jag får någon återkoppling denna gång.

Jag hoppas att Lokalguiden.se ser över sina rutiner för kundservice och hantering av uppsägningar. Som kund ska man kunna förvänta sig samma nivå av service när man vill avsluta en tjänst som när man vill teckna den. Den här upplevelsen lämnar tyvärr ett mycket dåligt intryck.

September 16, 2026
Advertisement

Värdelöst och rovgirigt

Värdelöst och rovgirigt. Småföretag bör hålla sig borta.

June 30, 2026
Lokalguiden logo

Reply from Lokalguiden

Tack för din feedback, även om vi beklagar att du är missnöjd med din upplevelse.

Vi förstår att det känns frustrerande när en annons inte leder till de intressenter man hoppats på. Samtidigt är uthyrning av lokaler ofta en process som tar tid. Branschstatistik visar att det i genomsnitt kan ta omkring 10 månader att hyra ut en lokal, medan din annons låg publicerad i drygt en vecka. Hur många intressenter en annons får påverkas av flera faktorer, bland annat annonsens innehåll, bilder, prissättning och efterfrågan på marknaden, vilket vi tyvärr inte kan garantera.

Vår tjänst avser publicering och exponering av annonsen, och avgiften gäller enligt de villkor som accepterades i samband med beställningen, oavsett hur många förfrågningar annonsen genererar.

Lokalguiden

Oseriösa aktörer

Oseriösa aktörer. Har sökt lokaler länge och skrivit till flera ”matchningar” men ingen svarar på mina meddelanden. Så oseriöst. Slöseri med tid.

March 29, 2026

Värdelös media

Vi annonserade på lokalguiden två kontorslokaler på Lidingös attraktiva läge i två månader mars-april, vi fick ingen respons. Ingen kontaktade oss. Vi bytte till en annan media hyrde ut inom en vecka.
Jag kommer aldrig upprepa samma fel.

May 2, 2023
Advertisement

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look