See what reviewers are saying
nul sterren gaat niet. artikel retour gestuurd naar het opgegeven adres, in China. Het is dus allemaal dropshipping-shit, want artikel wordt sinds 17 februari 'ingeklaard'. Bovendien bestaat het e... See more
Poster besteld (± €22). Deze werd gevouwen geleverd zonder dat dit vooraf duidelijk vermeld stond, waardoor hij niet netjes te gebruiken is. Contact opgenomen met de klantenservice. Eerst werd 20% k... See more
mini cd-speler defect…
Ik kocht via dit 'bedrijf' een draagbare cd-speler. Die werd me bezorgd, maar hij kan geen link leggen met een iPhone via bluetooth. Ik heb eindeloze mails gestuurd en telkens een soort standaard antwoord gekregen. Daarna viel alle communicatie stil. Ik ben bedrogen en vind dus geen uitweg meer om dit vals bedrijf te contacteren.
nul sterren gaat niet.
nul sterren gaat niet.
artikel retour gestuurd naar het opgegeven adres,
in China. Het is dus allemaal dropshipping-shit,
want artikel wordt sinds 17 februari 'ingeklaard'.
Bovendien bestaat het emailadres niet meer en de site ook niet en is er geen Loola te vinden bij de kamer van koophandel.
Poster besteld (± €22)
Contact opgenomen met de klantenservice. Eerst werd 20% korting aangeboden, daarna terugbetaling na retour. Toen ik om een retouradres vroeg, kreeg ik geen reactie meer. Uiteindelijk werkte het e-mailadres zelfs niet meer.
Jammer, want het product zelf was niet het grootste probleem, vooral de communicatie en afhandeling waren teleurstellend.
Bestelde een veel te dure kalender die…
Bestelde een veel te dure kalender die gekreukt toekwam (dropshipping uit China)
Niet bestellen tenzij je bedrogen wil voelen...
hun woorden: "volgens onze normen in normale staat verzonden en ontvangen"
Oplichters!
Oplichters!
Niets ontvangen
Erin getrapt met mooi filmpje zuurdesempakket.
Op 10 januari een dashcam zonder kabels…
Op 10 januari een dashcam zonder kabels besteld. Op 29 een dashbordcam met kabels ontvangen. Sindsdien mails ontvangen dat ze mijn zaak bij het productondersteuningsteam zullen prioriteren en een oplossing vragen. Wait and see.
Maar...ik heb nu wel geleerd dat als we op FB en andere sites heel veel reclame zien voor een nuttig product, we er best met onze muizen van af blijven. Wordt vervolgd
Wat een waardeloos product
Wat een waardeloos product, hoe durven ze dit aan te bevelen! Maar goed, ik ben er zelf ingetuind, dus weg € 17,95. Heb het al gemeld bij de politie. Er zijn heel veel meldingen van oplichtingen door Loola binnengekomen. Onderzoek wordt gestart
Helaas ben ik er ook ingetrapt
Helaas ben ik er ook ingetrapt. Dweil besteld. Nu, na 2 maanden, nog niks geleverd. Diverse keren gemaild. Ze schuiven het af op de pakketdienst. Product zou kapot zijn. Na mijn verzoek om een nieuwe te sturen of geld terug, krijg je te horen dat ze het onderzoek van pakketdienst eerst af moeten wachten…
De e-mails zijn netjes en vriendelijk van toon, maar het is gewoon oplichterij! Ongelofelijk dat ik daar toch ingetrapt ben! Bestel NIETS op Loola.nl !!
Bezorging ramp.
Bezorging ramp.
Kreeg al gevoel van dropshipping.
Eindelijk een pak poetsdoeken met steel ontvangen. Lijkt mooi op het filmpje maar het is echt rommel wat niet werkt.
Stom van mezelf, 17,95 voor de kliko
De bezorging van mijn dweil duurde veel…
De bezorging van mijn dweil duurde veel te lang. Het is overigens een waardeloos product. Werkt totaal niet. Weggegooid geld. Dweil die automatisch vastgeklemd wordt . Vergeet het maar.
Bij Action een beter product, veel goedkoper.
Het bedrijf is 1 grote oplichting
Het bedrijf is 1 grote oplichting. Ze adverteren met mooie plaatjes, je krijgt uiteindelijk de helft van wat er op staat.
In mailverkeer met hen zijn ze vlot met reageren maar ook met verkoop praatjes.
Het retourbeleid betekent verzending naar China op eigen kosten.
Ik hoop, door het schrijven van deze review, dat anderen hier niet in trappen en elders hun spullen bestellen.
Balen! Oplichters zijn het
Balen dat ook ik eerst niet naar dit bedrijf heb gezocht. Het bedrag van 27€ ben ik kwijt. 😢😢
Oplichters!!
Helaas ook moeten ervaren dat het pure oplichters zijn! Product besteld en betaald, maar nooit ontvangen!!
Drama Drama,Drama,Drama
Drama Drama,Drama,Drama
Wie stopt dit Drama????
Pure oplichterij!!
Pure oplichterij!!! Je betaalt in de hoop goederen te krijgen die werken en volledig zijn...Maar niets is minder waar!!! Had beter eerst deze reviews gelezen, alvorens te bestellen en TE BETALEN!!! Terugsturen reageert men niet op... En dan reclame maken als Nederlands bedrijf!!! een schande! als je dan iets uit China laat komen voor "de goedkoop", zorg dan dat er tenminste controle op is... En bedrieg de consument/koper niet...
Wie stopt dit bedrijf??!!
Loola!!! Wat een oplichters. Dropshipping uit China
Wat een oplichters. Met een goed verhaal, proberen ze op jouw gevoel van medemenselijkheid en vertrouwen in te werken. Zeer slecht product ontvangen uit China. Dropshipping en bedrijf is onbereikbaar.
Stink er niet in, dat heb ik namelijk wel gedaan.
Hygienische dweil zonder handcontact.
Een dweil met stok besteld, na 3 weken wachten ontvangen. Het is iets voor een poppenhuis, zo klein Waardeloos. Het is gewoon lachwekkend. 1e en laatste keer. Dan zeggen ze : de opbrengst gaat naar een project voor kinderen. Ik geloof er helemaal niets van.
Waardeloos zuurdesem pakket
Een pakket besteld om zuurdesembrood te maken. Pas na twee weken kwam het pakket zwaar beschadigd uit China aan. Slechte kwaliteit, en niet overeenkomstig het filmpje op Facebook. Niks Loola.nl maar Loola .cn, dropshipping.
Een louche website
Een louche website, bestel daar niet, je komt bedrogen uit, hetgeen je ontvangt kan gelijk de vuilnisbak in
Bedrogen!!!
Na een maand heb ik nog steeds m'n sokken niet, en steeds krijg ik een bericht dat m'n adres niet compleet is. Dat is een leugen, want natuurlijk is dat meteen (zelfs automatisch) correct ingevuld.
Ik ga nu het bedrag storneren. Trap er niet in!!!!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.