Lubarol Reviews

1. Women's Clothing Store
  2. Decoration and Interior Design Store
  3. Jewelry Store

Written by the company

Lubarol præsenterer et personligt udvalg af håndplukket designertøj, accessories, smykker, boliginteriør, beauty og dufte. Alt er nøje udvalgt med fokus på kvalitet, unikke designs og et feminint univers, der inspirerer til et tidløst udtryk. Med fokus på fremragende kundeservice og sans for detaljen stræber vi efter at skabe en behagelig shoppingoplevelse for alle vores kunder. Uanset om du forkæler dig selv eller søger den perfekte gave, tilbyder Lubarol inspiration og kvalitet, du kan stole på.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Skønneste butik i hjertet af kbh❤️

Skønneste butik i hjertet af kbh❤️
De udvalgte artikler oser af kvalitet og mødet med det professionelle personale fuldendte min oplevelse 🙏
Stilet og unik ;)en forretning København kan være stolt af , jeg kommer igen 🫶

November 25, 2024
Rated 2 out of 5 stars

Lækre varer, dårlig service!

De sælger meget lækre varer og jeg kan meget godt lide deres tøj, MEN deres service er virkelig dårlig - både i butikken og online shopping. Jeg og min veninde var derinde d.28. sept. og jeg tror ikke at vi kommer tilbage, desværre. Deres online butiks service er heller ikke god. Den har været en af min yndlings butikker, men ikke længere, desværre.

September 28, 2024
Lubarol logo

Reply from Lubarol

Kære Veronika

Tak for din feedback – vi er glade for, at du sætter pris på vores tøj, men vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse med vores service ikke har levet op til dine forventninger. Det er selvfølgelig langt fra den standard, vi stræber efter, og vi tager din anmeldelse meget alvorligt.

Vi vil meget gerne forstå, hvad der gik galt, så vi kan rette op og sikre en bedre oplevelse fremover – både i butikken og online. Du må derfor meget gerne kontakte os direkte på contact@lubarol.com, så vi kan tage en dialog og finde en løsning.

Vi sætter stor pris på, at du tidligere har været glad for at handle hos os, og vi håber, at vi kan vinde din tillid tilbage.

De bedste hilsner,
Lubarol - kundeservice

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og fragt

Jeg lagde en ordre hos Lubarol. Jeg modtog aldrig pakken eller besked om, hvor den kunne afhentes. Lubarol returnerede trods dette lun en del af det beløb jeg havde betalt. Jeg kan ikke anbefale, at man køber hos Lubarol, da de tilsyneladende ikke har styr på leveringen og kundeservice ville ikke gøre noget ved det, men henviste blot til at man kunne prøve at bestille på ny (med risiko for at samme forløb ville udspille sig på ny).

July 20, 2023

Take a closer look