Lucas Flytteservice ApS

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Vi fik pålagt 2 timers fakturering (fuld pris) for transport til/fra vores flytning (som kun tog 3 timer). Vores flytning var fra Nørrebro -> Østerbro i København. Vi var hverken gjort opmæ... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mandag d. 29 marts bakkede den kæmpestore flyttebil ad smal grussti til kolonihaven og flyttede indboet der og derefter kom den til Rødovre og flyttede indholdet fra 1.sal bl.a klaver. Så blev det hel... See more

Company details

5. Self-Storage Facility

Written by the company

Over 10 års erfaring i flytte brancen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg nået aldrig at få deres navne

Når vi skulle flytte fra en 2 værelses lejlighed på 2 sal til et rækkehus. Og nå alderen ikke er som den har været må man jo have lidt hjælp. Og er må jeg sige at det fik vi. Kasper kom ude for at se på hvad der skulle flyttes og det fik vi en god snak om. Der kom et tilbud der var godt og der blive aftalt en tid. Der kom 2 friske og meget flinke flyttemænd på dagen. Og her må jeg sige efter de havde set på hvad der skulle flyttes gik de i gang. Og det gik meget meget hurtig og meget professionelt. I løbet af 2½ time var det båret ned, læsset, kørt og båret ind i det ny sted og det er uden at ramme døre eller noget andet. Lad mig sige at det gik så stærkt at jeg aldrig noget at for deres navne. Så jo jeg kan varmt anbefale Lucas Flytteservice.

February 21, 2023

Fantastisk service

2 friske fyre flyttede , de var utrolig hjælpsomme og bl.a afmonterede de et skab og samlede det igen. Desuden lånte vi nogle kasser da vi manglede til det sidste.De stillede møblerne efter anvisningen på plads i de enkelte rum. Virkelig gnidningsløs og hurtig flytning.

December 15, 2022

Super god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse med Lucas Flytteservice! Opgaven lød på en flytning til 5. sal med flere tunge møbler, hvilket blev taget med højt humør og stor effektivitet. De to flyttefolk var super flinke og fleksible!
Vi vil klart anbefale Lucas Flytteservice 🙌

December 4, 2022
Rated 2 out of 5 stars

Vi fik faktureret 2 timers fuld pris for deres transport-tid

Vores flytning var fra Nørrebro -> Østerbro i København.

Vi var hverken gjort opmærksom på at man skulle betale for transport-tid, eller at det ville tage 1 hel time hver vej, eller at transport tid faktureres til fuld pris. Dette burde fremgå i betingelserne eller ved aftalens indgåen.

De kom i øvrigt halvanden time for sent, med en vogn som var fyldt med en øvrig flytning, som gjorde at der skulle bruges ekstra tid på at pakke vores ting så de lige akkurat kunne være der. Det var kun fordi vi selv kørte 2 læs, at det hele kunne være der.

De 2 stjerner er for de to flyttemænd som gjorde det fremragende.

September 30, 2022

Suveræn god oplevelse!

Suveræn god oplevelse!
Stor og krævende flytning fra 4. sal på Nørrebro til to destinationer i Midtjylland.
Venlige og smilende flyttefolk fra kl. 11 formiddag til 21:30 aften.

October 15, 2022

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse. 2 søde og helt utrolig venlige flyttemænd. Hurtigt og effektivt og med styr på hvad der skulle tages ekstra forsigtigt. Kan kun anbefale Lucas flytteservice og give dem max stjerner.

July 6, 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, og alt blev pakket med omhu. Alle aftaler blev overholdt, jeg kan varmt anbefale dette firma og så var flytte mænd..eller flytte personer;-) helt fantastiske.

June 20, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk og smooth flytning med…

Helt fantastisk og smooth flytning med meget imponerende flyttemænd der bare havde Helt styr på det.
Det gav en ro midt i kaos.
Super imødekommende og forstående personale.
Kan varmt anbefales.

April 28, 2022

Glimrende udført flytning

Mine kone og jeg bestilte tilbud på en flytning fra Helsingør til Fredensborg. Vi fik en ret god pris, synes vi selv - inkl. flyttekasser og papir til indpakning.

Dagen oprandt og vi fik besøg af to virkelig rare flyttemænd, David og Mikkel.

Dagen startede lidt forsinket, da flyttebilen var forsinket på værksted, og David og Mikkel måtte leje en anden. Og som var mindre end deres egen flyttebil. Så alt i alt tog flytningen nok lidt længere end beregnet, da det med den nye vogn krævede to ture mellem Helsingør og Fredensborg. Så de to herrer fik en lang dag.

Uanset: alt kom frem i hel tilstand, ingen dørkamme led overlast, og David og Mikkel var en fornøjelse at samarbejde med. Godt humør og klart professionelle.

Kæmpe ros herfra. Og en stor anbefaling.

March 9, 2022

Lucas Flytteservice - David & Mikkel

Bestilte Lucas Flytteservice til flytning fra Helsinge til Kr. Hyllinge. Vi fik 2 friske gutter (David & Mikkel) som var helt fantastiske hele vejen i slud, storm og regn...
Kan helt klart anbefales og glæder os til at bruge dem igen, når vi flytter firmaet samme vej...

February 24, 2022
Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk behagelig og hurtig…

En fantastisk behagelig og hurtig flytning.
David og Mikkel var utrolig flinke, hjælpsomme og imødekommende.
Ikke noget “skældud” over noget af min lidt alternative pakning.
Alt kom safe ud og ind igen.
Kan kun varmt anbefale Lukas flytning.
Tusind tak for hjælpen drenge, jeg er bare så tilfreds.
Vh Pia Ostermann.

February 3, 2022

David og Mikkel fra Lucas-flytteservice

Vi skulle flytte med kort varsel, og havde skrevet til flere, men Lucas-flytteservice var de eneste der henvendte sig på opgaven, og det er vi glade for. David og Mikkel var to flinke og hjælpsomme flyttemænd, der professionelt tog sig af vores indbo. Et enkelt minus var dog, at flyttebilen var for lille, så de måtte kører 2 gange, hvilket har gjort flytningen dyrere for os. Men alt i alt en fantastisk service.

January 6, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Kunne jeg give dem minus stjerner

Kunne jeg give dem minus stjerner, gjorde jeg det! Lucas-Flytteservice havde min møbler til opbevaring i 2 måneder. Da de ankom med møblerne til min nye bopæl, manglede der flyttekasse, antikviteter, et tv var knust og 2 sofaer var fyldt med pletter og skidt.
Jeg har ingen assistance modtaget fra ejeren overhovedet, han har kun trukket sagen ud, da han vidste at jeg var blevet rådet til at gå til politiet og anmelde firmaet for tyveri.
Efter 2 måneder yderligere, er det nu denne vej jeg har været nødsaget til at gå.
Kan kun anbefale alle, at advare mod dette firma og vælge et andet flyttefirma, og hvis dette ikke er muligt, så hold godt styr på jeres ting under flytningen, og kontakt politiet omgående hvis der mangler noget. Del meget gerne min anmeldelse af firmaet herfra Trustpilot og fra Facebook

December 19, 2021

Take a closer look