See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi bestilte luksusbuffe hos Grindsted afdeling. Det var super lækkert og meget flot elegant anrettet, der var noget for enhver anrettet. Maden blev leveret til tiden og da vi afleverede varmekas... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelthen verdensklasse! Fantastisk kundeoplevelse fra bestilling, afhentning og aflevering. Alt er bare virkeligt gennemført og gennemtænkt, anretningen af maden ved ud af huset køb er aldrig... See more

Rated 5 out of 5 stars

Lucullus gjorde det igen 🤗 Fik det lækreste mad til vores søn´s konfirmation, smagfuldt, lækkert anrettet og alle vores gæster var blæst bagover af begejstring, og alle skulle vide hvor maden var fr... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nød sidste weekend en fantastisk 3 retters buffet til vores søns konfirmation. Det var super lækkert, leveret præcis til den aftalte tid, og i rigelige mængder :-) Havde nogle få ændringer til menue... See more

Company details

Alt var Perfekt

Alt var Perfekt. Dejlig smags oplevelse og rigeligt af Alt! Stor ROS 🥂🫠

May 31, 2025

Reply from Lucullus

Tusind tak for den fine anmeldelse, vi glæder os over at i havde en skøn fest. hilsen Lucullus

Rated 5 out of 5 stars

Har holdt 3 store arrangementer i…

Har holdt 3 store arrangementer i huset, og alle med forskellige temaer. Lucullus har stået for maden, og har igen levet op til forventningerne. Meget smagfuld mad og rigeligt til alle, dygtigt og professionelt personale.
De bedste anbefalinger fra Vestjyllands Andel.

May 21, 2025

Reply from Lucullus

Altid en fornøjelse at servicere jer og jeres skønne gæster.. tak for de fine ord.. hilsen Lucullus Teamet

En smagsoplevelse

At bestille menu fra Lucullus er en smagsoplevelse. Det er tilmed meget indbydende anrettet og rigeligt til alle. Udførlig vejledning og præcis levering. Kan anbefales til enhver lejlighed.

May 11, 2025

Reply from Lucullus

Tusind tak Carsten for de fine ord , vi glæder os over at i havde en skøn fest
Hilsen Morten Andersen
lucullus

Rated 5 out of 5 stars

Lucullus lever bare varen igen.

Lucullus lever bare varen igen.

Min kone og jeg holdet bryllup i weekenden i uge 19 hvor vi brugte lucullus, og maden var bare god kødet var helt perfekt tilberedt og så generelt bare lækkert ud hele vejen igenne. Gæsterne roste det meget.
Tak for og være med til og gøre vores dag helt uforglemmelig.🤗🥳

May 10, 2025

Reply from Lucullus

Hej Mads, Tusind tak for det, vi glæder os over at i havde en fantastisk fest og at vi måtte være en del af det.
Stort tillykke fra Lucullus

Lucullus gjorde det igen 🤗

Lucullus gjorde det igen 🤗
Fik det lækreste mad til vores søn´s konfirmation, smagfuldt, lækkert anrettet og alle vores gæster var blæst bagover af begejstring, og alle skulle vide hvor maden var fra, KÆMPE anbefaling herfra Lucullus ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

May 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte receptionsmenu som let…

Bestilte receptionsmenu som let aftensmad til min 50 års fødselsdag. Maden var anrettet flot og smagte dejligt. Jeg er især imponeret over den fleksibilitet og rådgivning jeg fik i forbindelse med min bestilling -fx havde jeg ønske om et par glutenfri alternativer og fik så fine alternativer uden beregning.

Vil klart anbefale stedet og vender tilbage

February 18, 2025

75 års fødselsdag

Luksus buffet var virkelig en god oplevelse, lækker, flot pyntet og rigelig mad til et selskab med både ældre og unge. Vi har før fået mad fra lucullus og gør det helt sikkert igen.
Else Margrete Jensen

January 18, 2025

Nytårsmenu

Kære Lucullus
Vi fik nytårs-og vinmenu nytårsaften og det var hel FANTASTISK👌🏻🎉 og perfekt vejledning til anretning, så nemt👌🏻😀
Tusind tak og godt nytår🥂💥
Hilsen Vibeke Gamst Petersen, Billund

December 31, 2023

Hej Vibeke
Godt nytår og tusind tak for den fine anmeldelse
Hilsen lucullus

Nytårs menu …

Vi fejret nytår i Lalandia og fik jeres
Nytårs menu, den var bare et kæmpe hit , virkelig lækkert og så nemt at gå til.
Vin menuen passet perfekt dertil også.

Hilsen fam Sørensen
Ps åbner i ikke en afdeling i Randers pls.

December 31, 2023

Reply from Lucullus

Hej familien Sørensen, tusind tak for den fine anmeldelse. Vi kører gerne til Randers med god mad hvis bare festen er stor nok 🤪👨🏼‍🍳
Godt nytår til jer fra os på Lucullus

Fantastisk mad

Fantastisk mad med 3 retter - dejligt velsmagende og lækre retter - nok af alt til vores datters bryllup / godt gået Lucullus 👍🏼☀️

June 2, 2023

Reply from Lucullus

Tusind tak, vi er glade for at de havde en dejlig dag
Hilsen lucullus 👍☀️🇩🇰

Rated 5 out of 5 stars

Har netop fået konfirmations buffet…

Har netop fået konfirmations buffet leveret fra Lucullus Grindsted. Selvom der var transporttid, fik vi leveret frisk og varm mad. Der var rigeligt med mad, og vores gæster var utroligt begejstrede. Vi kommer til at bestille der fra igen, og igen…

May 13, 2023

Hej Dorthe
Tusind tak for de fine ord..
Det glæder os at i havde en dejlig fest
Hilsen Morten
Lucullus

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende mad til vores bryllup

Vi fik mad fra Lucullus til vores bryllup. De havde fremragende service og var åbne for, at vi satte et personligt præg på menuen.
Maden var super god, og der var rigeligt af den.
Vi fik luksus-buffeten, men den blev serveret på tallerkener i stedet, og Lucullus var super hjælpsomme med at gøre den klar til dette.
Kuvertprisen var virkelig god - en kraftig anbefaling herfra.

March 25, 2023

Reply from Lucullus

Tusind tak Mathias. Vi glæder os over at i havde en skøn fest
Hilsen lucullus

Rated 2 out of 5 stars

Nytårsmenu 2022

Nytårsmenu 2022
Rigtig god mad men for små portioner. Især maden til børnene var mangelfuld.
Udover det så komme de 2 mdr senere og mangler betaling på trods af at man har modtaget en kvittering for betaling på mail.
Sagen er afklaret men syntes det er dårlig service og vil fremover ikke benytte Lucullus eller anbefale dem.

December 30, 2022
Rated 3 out of 5 stars

God smagsoplevelse men forvent små portioner!

Vi har netop fået årets julebuffet fra Lucullus. God smagsoplevelse ingen kritik der, men ganske enkelt for lidt mad pr. gæst. Vil anbefale at man bestiller 2-3 ekstra portioner til et selskab på ca. 10 gæster.
Smagen er selvfølgelig det vigtigste, men for lidt mad til en julefrokost er som værter, bare en lidt træls oplevelse at stå med. Derfor 3 stjerner!

December 15, 2022

Reply from Lucullus

Vi er meget kede af jeres oplevelse med mængderne. alt er målt og vejet op til alle fester. vi kigger naturligvis vores beregninger igennem igen. hilsen Lucullus

Take a closer look