Stort utbud av framförallt skor som var det jag var intresserad av. Billiga priser och väldigt snabba leveranser. Hade önskat att recensioner stått under varje produkt för att få ett bättre hum om s... See more
See what reviewers are saying
Allting var prefekt, skorna är jätte fina. Rekommenderar att gå upp i storlek om man fastnar mellan två. Frakten var i tid, och material på Skoda var mjuka och sköna. Många komplimanger har jag fått... See more
Fina stövlar till otroligt bra priser. Efter att ha läst recensioner, sett deras kundservicesida samt att de har Klarna som betalningsalternativ kändes det väldigt säkert att beställa. Fick mina... See more
Siden er lett å navigere, og pakken min kom i tide uten noen problemer! Skulle gjerne ønske at de også shipper til Norge og resten av Skandinavia, men nøyer meg med at jeg får bestille i forveien av e... See more
Company details
Written by the company
✅ Hos Lululia.se kan du shoppa de finaste nyheterna från bland annat Marta du Château, Vero Moda, PIECES, ONLY och VILA. Vi. har även ett stort utval av skor som vi själv handplockar. Vi levererar snabbt med Instabox och Budbee och har personlig kundservice. Vi får massor av nyheter varje vecka, så att vi alltid kan erbjuda våra kunder de senaste trenderna.
Contact info
Virkelyst 66, 7400, Herning, Denmark
- +46 40 66 88 544
- Info@Lululia.se
- lululia.se
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd. Snabb leverans och tog endast 4 arbetsdagar. Väldigt nöjd med skorna, verkar vara i bra kvalitet
Blev lurad
Blev lurad! Skickade tillbaka en klänning men dom behandlade aldrig min retur! Det är omöjligt att nå någon på företaget. Handla ej här!
Lätt att beställa
Lätt att beställa. Leverans i tid som förväntat. Nöjd med jättesköna & dressade byxor.
Jag har beställt Ett par sneakers
Jag har beställt Ett par sneakers, de var mycket dåliga så jag måste slänga. 😡
Klacken ramla av så att jag ramla och…
Klacken ramla av så att jag ramla och slog upp knät och spännet på Skon har gått sönder så går inte att spänna runt bentet längre.
Bra hemsida som är enkel att hitta på…
Bra hemsida som är enkel att hitta på och bra utbud med bra priser och reautbud, snabb leverans.
Perfekt och snabb leverans.
Varan stämde överens med beskrivning och bild. Snabb leverans. Mycket nöjd
Ni har bra kvalitet på era kläder och…
Ni har bra kvalitet på era kläder och bra priser
Snabb leverans av en jättefin kofta!
Toppen bra.
Snabb leverans. Bra kvalité. Supernöjd bra priser. Jag kommer defenetivt att handla där igen.
Så fina stövlar 👢 mitt barnbarn var…
Så fina stövlar 👢 mitt barnbarn var överlycklig 😁 mycket fint inpackade i kartongen.
Smidigt att beställa och säker…
Smidigt att beställa och säker leverans. Toppen!
Fin jacka
Fin jacka, men för liten I storleken
Stämmer inte i storlekarna, tycker jag. Jag kan ha den storleken jag beställde av er i vanliga fall. Men inte hos er.
När det blir så tycker jag inte kunden ska få betala för att den ska tillbaka till er.
Bra kvallite och snabb leverans
Så glad för fina kläder och snabb…
Så glad för fina kläder och snabb leverans :-)
Min order hade blivit fel så mejlade o…
Min order hade blivit fel så mejlade o berätta så löste dom det snabbt så nya saker kom fram till mig !
Alltid ett trevligt bemötande från er 😃
Kort leveranstid och varor som utlovat…
Kort leveranstid och varor som utlovat med bra kvalité 😀
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.