Meget tryg oplevelse
Meget tryg oplevelse. Der var styr på det hele, og installationen blev udført virkelig pænt. Anlægget kører som det skal.
Lumeo Energy Solutions er en 100% danskejet virksomhed, der hjælper både private boligejere og virksomheder med at træffe trygge og langsigtede valg inden for solceller, batterier og intelligente energiløsninger. Vores mål er at gøre grøn energi mere overskuelig, mere ærlig og mere værdiskabende for den enkelte kunde. Hos os handler det ikke bare om at sælge et anlæg. Det handler om at finde den løsning, der faktisk passer til bygningen, energiforbruget og kundens ønsker til økonomi, driftssikkerhed og fremtidssikring. Vi tror på, at god rådgivning starter med at lytte og fortsætter med klare anbefalinger, realistiske forventninger og ordentlig kommunikation hele vejen. Vi lægger stor vægt på kvalitet - både i de produkter, vi anbefaler, og i den samlede oplevelse fra første kontakt til færdig løsning. Derfor samarbejder vi med stærke og erfarne partnere. Gennem RTN Byg sikrer vi høj kvalitet i den praktiske udførelse og montage, mens samarbejdet med Elcon bidrager med autoriseret el-teknisk ekspertise og en professionel tilgang til installation. For både private og virksomheder er investering i energiløsninger en vigtig beslutning. Derfor gør vi os umage for at skabe overblik og ro i processen. Vi ønsker, at vores kunder føler sig godt behandlet, godt informeret og godt hjulpet - også når der opstår spørgsmål undervejs. Hos Lumeo Energy Solutions ønsker vi at være den samarbejdspartner, man vælger, når man vil have en løsning, der er gennemtænkt, ordentligt leveret og tilpasset virkeligheden - ikke bare et standardtilbud.
Vi har været rigtig glade for vores anlæg og hele oplevelsen omkring det. Det bedste bevis kom faktisk allerede ved et strømnedbrud, hvor backup-funktionen tog over, så vi kunne holde hele husstanden kørende. Det gav virkelig tryghed. Derudover er vi meget tilfredse med Huawei-appen på dansk, som er nem at bruge, og vi er rigtig glade for, at vi valgte det nye Huawei S1-batteri. Alt i alt en løsning vi er meget tilfredse med. Vi har allerede lagt bestilling på ekstra 7 KWh i batterikapacitet.

Reply from Lumeo Energy
Vi oplevede god transparens i hele processen. Der blev fulgt op løbende, og vi vidste hele tiden, hvad næste step var.

Reply from Lumeo Energy
Super rådgivning og hurtig installation!

Reply from Lumeo Energy
Super professionel og kompetent rådgivning hele vejen igennem, kan klart anbefales!

Reply from Lumeo Energy
Rigtig god rådgivning af kompentente medarbejdere - vi har følt os godt informeret hele vejen 🙂

Reply from Lumeo Energy
Professionelt setup fra start til afslutning. God kommunikation og flot udført installation.

Reply from Lumeo Energy
Super professionelt forløb fra start til slut. God rådgivning uden pres, og vi endte med en Huawei løsning, som fungerer perfekt. Installationen gik hurtigt og uden problemer.

Reply from Lumeo Energy
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.