Tusind for den skønneste dag ved jer
Tusind for den skønneste dag ved jer. Pragtfulde omgivelser og super god mad
Luneborg Kro er beliggende midt i åbne naturområder mellem Aalborg, Tylstrup og Blokhus i Nordjylland. Luneborg Kro er det ideelle sted for et par fridage, udflugter, et kursus, bryllup eller et atmosfærefyldt måltid. Kvalitet, service og god stemning kendetegner Luneborg Kro. Vi gør alt for at give vores kunder en smagfuld, hyggelig og festlig oplevelse. Vi serverer gourmetmad og har stor ekspertise inden for alt fra forretter til hovedretter og desserter. Åbningstider: Januar er lukket, med undtagelse af selskaber. Fra 11. februar til 31. marts holder vi åbent torsdag 17-20 samt fredag og lørdag 12-20. Fra 1. april til 26. juni har vi åbent onsdag og torsdag 17-20 samt fredag og lørdag 12-20. Fra 26. juni til 14. august er der åbent fra kl. 12-21 alle ugens 7 dage. Fra 15. august til 19. december har vi åbent onsdag og torsdag 17-20 samt fredag og lørdag 12-20. I december har vi også åbent for vores store julefrokost om søndagen. Herudover leverer vi mad ud af huset den 31. december.
Luneborgvej 310, 9382, Tylstrup, Denmark
No recent history of asking for reviews
Tusind for den skønneste dag ved jer. Pragtfulde omgivelser og super god mad
Fantastisk sted, Fantastisk område og sidst men ikke mindst fantastisk mad der er hver en krone værd. Vi vil blive ved med at komme på Luneborg Kro mindst en gang om året. Personalet er super flinke og værelserne i top. Har intet dårligt at sige.
Lørdag den. 4 feb. var vi 8 mennesker på Luneborg kro. Jeg har ved tidligere ejer været der et par gange og der var super service og kvalitet. Dette var desværre ikke tilfældet dene gang. De 7 af os havde valgt forretter og Steak til hovedret. Forretterne var helt i orden. Den person der havde valgt 3 retters var dog noget skuffet over at man nærmest ikke kunne se noget på tallerkenen.
De 7 steaks (4 på 250g og 3 på 350 g) var så fyldt med fedt at der blev fjernet fra 1/3 - 1/2 af steaken. Vi klage så til tjeneren som gik ud til kokken. Svaret var at nu var det jo en entrecote og der skulle være fedt på. De kunne ikke tilbyde os en ny bøf da vi jo havde spist det vi kunne af det og kokken havde lukket køkkenet ned, men de ville da gerne byde os på en kop kaffe med lidt sødt. Tjenerne kom på intet tidspunkt ned og spurgte til hovedretten om den var ok. I forhold til fedt på en entrecote. Ja, der skal være fedt kant og måske en enkelt marmorering. En kok der kommer med sådan en udtalelse er enden ikke kok eller også var han udmærket klar over at det ikke var ok. Og til henholdsvis 258 og 358 kr. så er det ikke ok at tilbyde kaffe som en, nå ja i kan da få kaffe løsningen. Så må nok sige at det var en meget skuffende oplevelse i forhold til de andre gange jeg har været der.
I dag er jeg blevet kontaktet af direktøren for Luneborg Kro som beklagede deres håndtering og kvalitet af sagen og at de internt har ændret i deres kød kvalitet for at undgå lignende. Som kompensation er vi inviteret på en ny og bedre oplevelse deroppe, så det glæder vi os selvfølgelig til og håber da standarden så er på plads.
En dejlig kro midt i vildmosen, god mad og en service på top.