De produkten die Lusado aanbiedt zijn van zeer hoge kwaliteit en voorzien van een vriendelijke prijs. Ze worden veilig verpakt en verzonden. Een aanrader wanneer je bijzondere items wilt aanschaffen.... See more
Company replied
Ik bestel al sinds lange tijd heel graag producten bij Lusado. Hoge kwaliteit producten. Ik ben heel tevreden. Bewust, eerlijk en betrouwbaar.
Company replied
Hallo, het pakketje werd snel geleverd, perfect verpakt en als verrassing een cadeautje. De steen die ik kocht was/is erg mooi.
Company replied
Alleen het beste is goed genoeg. Bij Lusado.nl vind je uitsluitend hoogwaardige producten die ik persoonlijk heb geselecteerd en ingekocht. Mijn missie is om enkel de beste kwaliteit en eerlijke producten aan te bieden. Dit geldt niet alleen voor natuurproducten zoals Shilajit en Chaga, maar ook voor diverse mineralen en handgemaakte Boeddhabeelden. Kwaliteit zie je terug in zowel de producten als de verpakking. Zo wordt bijvoorbeeld de Chaga verpakt in stralingsvrije zakken, en de Shilajit in speciale, UV-bestendige zwarte glazen potten. Het violet glas van deze potten blokkeert het volledige spectrum van zichtbaar licht, waardoor de houdbaarheid en effectiviteit van de producten worden verlengd.
Netherlands
Persoonlijke benadering, denkt in oplossingen en goede kwaliteit!! O ook mooie verpakking!! ☀️

Reply from Lusado
Ik bestel al sinds lange tijd heel graag producten bij Lusado.
Hoge kwaliteit producten. Ik ben heel tevreden. Bewust, eerlijk en betrouwbaar.

Reply from Lusado
zeer goede service, snel geleverd, met track and trace vriendelijke man mooie stenen dat hij verkoopt

Reply from Lusado
Lusado levert snel, en schenkt bij iedere bestelling een leuk en verrassend cadeautje 💎🎁🪨🐚🪸 !!!

Reply from Lusado
Mooi verpakt en goede beschrijving er bij
En nog een leuk presentje.

Reply from Lusado
Lusado is heel vriendelijk en beantwoordt vragen snel. Het product was snel geleverd en verpakt met een lief en mooi presentje. Op aanraden van mijn zusje besteld die ook over het product heel tevreden is. Ik ga het gebruiken ter ondersteuning van mijn hersenen maar las dat het nog zoveel meer doet!

Reply from Lusado
Alles goed geregeld...en ook bij een klacht die er helaas was...
Ik kan het produkt Lusado Shilajit aan iedereen aanbevelen die goed voor zijn eigen gezond wil doen

Reply from Lusado
Het is de tweede keer dat we bij Lusado besteld hebben, het pakketje was mooi verzorgd met een liefdevol presentje. De shilajit doet ons merkbaar goed en hij is van hele goede kwaliteit, vandaar dat we hem weer besteld hebben. We hebben hiervoor twee andere soorten geprobeerd maar die komen niet in de buurt van deze.

Reply from Lusado
Snelle en correcte reactie. Pakje was goed verpakt en een cadeautje erbij, hoe leuk!

Communicatie en correctheid.
Lusado is toegankelijk en antwoord op vragen.
De zendingen worden snel en verzorgd geleverd. Er is aandacht voor kleine attenties zoals mooie verpakking.

Reply from Lusado
Vriendelijke service, blits snelle verzending, artikelen mooi verpakt en een leuk extra presentje gekregen bij mijn bestelling.

Reply from Lusado
Snelle en warme, persoonlijke afhandeling.
Altijd fijn om iets van Lusado af te nemen.

Reply from Lusado
Snelle levering, mooi/veilig verpakt. Heel blij met de mooie stenen, kaartjes en cadeautje.
Hangers exact zoals op de site weergegeven. Toppie 😍

Reply from Lusado
Top product, en snelle verzending.
Mijn hanger die ik heb besteld is zo mooi.

Reply from Lusado
Learn more about other kinds of reviews.