Luxusoplevelser Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

1. Hotel

Information provided by various external sources

Salg af Luxus oplevelser på udvalgte hoteller i DK

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Fup med Hotel Bredal Kro

Jeg vil gerne fortælle hvordan hele det hænger sammen med disse gavekort (Bredal Kro :Skræbelev Gods) Jeg kom med en kontrakt til Luxsuoplevelser i år 2017 -da Luxsuoplevelser ikke havde noget at sælge (Kontrakt Skrøbelev Gods) Der efter skaffet jeg kontakten til Bredal Kro , hvor efter jeg blev informeret af Carl Boye Rytter at hans søn ville udvikle booking systemet , så alle solgte gavekort ikke kunne ses . Jeg ønsket ikke at deltage i denne process , og ville have mit tiltgodehavene ved Luxusoplevelser som jeg ikke kunne få , og måtte der efter forlade mit dejlige hjem , blot for at hjælpe en mand i nød, Jeg informeret hele 2018-2019 Elkjær Mathisen på Bredal Kro om hvad der forgik , og de fleste af mine beskeder valgte han at ignorerer , Jeg oplyste ham hvordan det forgik , at der ville komme mange kunder , der ikke kunne bruge disse ophold, oplyste at jeg følte mig snydt i deres spil , ligeledes oplyste at jeg havde kilder der fortalte mig at der blev solgt mere ind 1000 gavekort pr mdr. Oplyste at jeg kontaktet programmet kontant , da dette her var svindel . Ligeledes skrev min advokat til ham to gange at han skylle passe på , da vi havde kendskab til hvad der forgik . meddelte ham også at vi havde meldt det til politiet , og ligeledes bad jeg ham om at hjælpe med at få mit stilgodehavene, ved Luxusoplevelser . Da jeg opdaget at Kudjo solgte ophold for Bredal Kro og Skrøbelev Gods , oplyste vi ham igen om at der kom kunder i klemme .
men igen ingen respons, der efter tog vi fat i hans revisor , hvor vi kun fik et beskidt svar . Så bredal kro vidste godt hvad han lavet , man kan så diskuterer om han selv har deltaget i denne svindel (det mener jeg ) Personalig har jeg sendt en regning til Bredal kro af flere gange men , det er som at tisse i bukserne . Håber en dag politiet går ind i disse sager om gavekort , der findes mange gode hoteller ejer , men der findes også ejer der er ligeglad så længe der kommer kunder på disse gavekort , og når der ikke er mere krudt i bøssen fralægger de sig ansvaret , da opholdene ikke er købt ved dem Herfra kan jeg kun sige disse to hoteller hviste godt hvad de lavet , det har jeg på skrift..

June 22, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Er der nogen der har fået deres penge…

Er der nogen der har fået deres penge tilbage ? Har lige haft ringet til Bredal kro for at booke 2 ophold og fik at vide at luxus oplevelser er gået konkurs.
Men jeg fik en mail jeg kunne skrive til, men hvad hjælper det hvis der Ingen penge er.
Føler mig total snydt 😡

January 9, 2020

Det Stinker !

Det Stinker !! Svindel og humbug

Hvis jeg får penge retur vil jeg gerne ændre min holdning til Luxus oplevelser og fortsat handle med dem.

October 31, 2019

Bredal Kro

Skulle have været på ophold på Bredal Kro på Torsdag til Lørdag. Men har lige modtaget mail om gavekortet er ugyldig og de pr dags dato ikke modtaget gavekort fra Luxus Oplevelser mere. Bredal Kro tilbyder ringe kompensation taget i betragtning at de ifl kommentar længere nede i følger allerede har modtaget 80%betaling for gavekortet! Bredal Kro får derfor samme anmeldelse som denne!

October 24, 2019

Dårligt …

Har lige modtaget en mail fra Bredal Kro om at man ikke som lovet kan efterkomme vores bookning 9-10/december, selv om de har fået regnings oplysninger den er betalt 28/8 2018. Der var ikke vrøvl da vi bookede fordi regningen var før slutdato. Det er for dårligt når kroen har fået 80% af betalingen. Vi gav vores børn dem i julegave- det er mange penge for en pensionist.

October 24, 2019

Bredal Kro.

Bredal Kro.
Vi havde planer om at skulle indløse vores gavekort Luxus oplevelser her fra d. 8 til 9/8 2019.
Jeg får også reserveret et værelse og giver alle de oplysninger de ønsker. Jeg får den besked at jeg inden for kort tid vil modtage en mail som ok for opholdet.
Da jeg ikke har hørt noget fra Bredal Kro hen på eftermiddagen, ringer jeg til dem og får så at vide at, ham der har ud steget gavekortet er afgået ved døden.
Kroen skal bruge datoen på indbetalingen fra banken, for er betalingen sket efter d. 27/9 2018 kan man ikke bruge gavekortet, da de ikke har modtaget penge efter den dato.
Bredal Kro kan tilbyde at give et afslag på et ophold hvis vi ønsker dette.
Jeg sender det som de beder om og får i dag d 2/82019 mail fra Breddal Kro, hvor de skriver " Jeg kan se at dit gavekort er betalt den 18/10. Vi modtager ikke gavekort her på kroen som er betalt senere end den 27/9 - 2018 da vi ikke har modtaget penge fra Luxusoplevelser efter denne dato, grundet ejerens død.
Vi har istedet fået lov at give 1000 kr. i rabat på gourmetoplevelsen i Resturanten, hvis man selv ønsker at betale"
Kan det virkelig være rigtigt at man ikke kan få pengene tilbage og hvornår er denne person død, er dette gavekort solgt/købt efter han er afgået ved døden.
Jeg syne ikke detter er særlig god reklame for Kroen

August 2, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Hvem skal man henvende sig for at kræve…

Hvem skal man henvende sig for at kræve sine penge tilbage, vi stod igår på bredal kro, og fik at vide át I var gået konkurs og vi skulle søge dødsbo et om udbetaling, ikke nemt når ingen tager tlf.
Dårlig stil áf bredal kro, og af jer.

July 19, 2019

Refusion af gavekort

Nogle der ved, hvordan man kan søge om at få pengene refunderet på et gavekort til Bredal Kro, da de siger de tabt pga. Luxusoplevelsers ejer er død?

February 1, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Kan så fortælle at firmaet…

Kan så fortælle at firmaet luxusoplevelser.dk slet ikke eksisterer mere!!
Ej heller den sælger ved navn Kenneth Pedersen, kan sendes mails til.
Min mand er blevet snydt, han modtag aldrig gavekortet, trods det stod i fakturen( den modtog vi) at den ville blive sendt også.
Hotel Bredal kan intet gøre, nej selvfølgelig ikke 🤔

December 9, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Fortrød og fik en kreditnota

Ok!!! fik en dårlig oplevelse som blev til en god oplevelse.
Fik en kreditnota fantastisk.

August 16, 2018

Reply from Luxusoplevelser

Vi gør ærligt talt hvad vi kan for at alle bliver tilfredse. Har man fortrudt så er det OK for vores vedkommende, også selvom det er efter vi både har send faktura og gavekort frem, hvilket vi i nogle tilfælde oplever.
Både Hotel Bredal kro og os ønsker tilfredse kunder og vi kan begge forsikre om at de der vælger vores tilbud går fra opholdet med en dejlig følelse af et ophold der svarede til forventningerne eller mere.

Rated 1 out of 5 stars

Hvorfor Bredal kro gider samarbejde med…

Hvorfor Bredal kro gider samarbejde med luxusoplevelser er mig en gåde. Deres sælgere er uforskammet og vores samtale sluttede med at jeg blev kaldt idiot. Vil aldrig købe noget af jer.
Jeg har også sendt mail til bredal kro om dette. Det er under alt kritik at behandle andre på den måde bare fordi man ikke vil købe noget af jer

Opd.:
Det var da en sær kommentar at komme med. Jeg aner ikke hvem Allan er, men det lyder til at I gerne vil give ham skylden for noget. Faktum er, at jeres sælger var alt for aggressiv og talte bestemt ikke pænt, især ikke efter jeg sagde nej.
Ved at læse de andre anmeldelser, så er jeg vist ikke det eneste tilfælde hvor jeres sælger er gået over stregen.

July 2, 2018

Reply from Luxusoplevelser

Kære Lisbeth Pedersen ..... eller skal vi retteligt benævne dig som Allan Slaikær, så vi ikke "taler" med et Pseudonym.
Altså punkt 1 ..... du har aldrig været i kontakt med en af vores medarbejdere (vi logger ALT)
Punkt 2 ..... At bruge dette medie i den situation at du er i samarbejde med en af vores konkurrenter er jo fuldstændig utilstedeligt.
Punkt 3 ..... At påstå at vi skulle behandle kunde emner dårligt som ikke ønsker vores tilbud har du jo rent faktisk intet belæg for at påstå. Tvært imod så gør vi selvfølgelig en indsats for at dem vi ringer til, føler det attraktivt at tage imod vores tilbud ...... det er vist helt grundlæggende når men taler salg hvad enten det foregår på telefonen, via on-line kanaler, i trykte medier eller i TV reklamer,
Lad os lige slå én ting fast...... hos Luxusoplevelser bliver INGEN hverken tvunget til eller påduttet noget som de IKKE ønsker.
Og ja, der falder nogle fra undervejs, men det er ubetydeligt i forhold til de mange hundrede gæster vi har sendt til Hotel Bredal Kro der går derfra med en ganske herlig oplevelse som i mange tilfælde overstiger deres naturlige skepsis.

Rated 1 out of 5 stars

Uheldigt førstehånddsindtryk, men dette blev rettet. og så fejlede de igen!

Blev kontaktet af firmaet i forbindelse med et kro ophold de gerne ville sælge, sælgeren virkede lidt vag og uklar i sine forklaringer, men vi blev enige om at jeg ville købe 1 stk. gavekort.. Kort tid efter tikkede mail ind i indbakken med en ordrebekræftelse, hvoraf der fremgik at jeg nu skulle betale for 2 stk gavekort.

Update:
Blev efterfølgende kontaktet af firmaet igen som har beklaget fejlene og disse er blevet rettet, så jeg har fået hvad jeg bestilte, hverken mere eller mindre. Personen som efterfølgende kontaktede mig, virkede meget professionel og afhjalp alle problemer, så firmaet gik ud over den normale kundeservice jeg har set andre steder for at hjælpe kunden. Super service.
Update 2: Det er nu blevet tid til at vi gerne vil bruge vores gavekort og vupti, så finder man ud af at ALLE mails fra luksusoplevelser ikke længere er at finde nogen steder i ens mail, smart at bruge recall service på sine mails, så har folk som har bestilt hverken kvitteringer eller gavekort, så den gode service.. var den blot for at holde mig hen så der gik længe nok til at al dokumentation forsvandt, for så at proklamere at jeg skulle passe bedre på mine ting?

Hele forløbet har bare lugtet for meget af fusk og svindel, men heldigvis havde jeg ikke fået ryddet op i mine downloads, så her havde jeg en kopi af kvittering og gavekort.

Der er muligheder for at købe sig en god oplevelse med rabat.. Men man skal nok forberede sig på at det er en chance og man skal sikre sig sine dokumenter med det samme. Jeg kan dog IKKE anbefale at man tager chancen.
Køb jeres oplevelser et andet sted!

Besvarelse til Luxusoplevelser:

Jeg har talt med hotellet og fået bekræftet at mit gavekort var i orden, de kunne så samtidig fortælle mig at jeg ikke var den eneste der ringede for at finde ud af om det nu også var rigtigt. Hvad i skulle få ud af at tilbagekalde mails ved jeg ikke, men fakta er at da jeg ville se efter nummeret til Bredal kro på mit gavekort, så var ALLE mails med korrespondace fra jer væk, også alle korrespondancerne omkring problemerne med bestillingen i første omgang.
At tilbagekalde mails efter de er sendt er ikke særligt svært, det tager 2 sekunder at finde apps/plugins osv. der kan fjerne mails op til 30 dage efter de er sendt, nogle endda på ubestemt tid!
Virker bare meget mystisk at mails fra adskillige adresser hos jer, ALLE forsvinder, mens alle andre mails stadig er at finde i min indbakke.

Men held og lykke med forretningen, i skal bare ikke på nogen måde forvente min anbefaling. Kan desværre ikke give 0*

June 15, 2018

Reply from Luxusoplevelser

Vi forstår simpelthen ikke hvad du mener med at vi skulle være i stand til at fjerne mails fra DIN indbakke efter at du har modtaget og læst dem ......... Vi kan nu heller ikke finde en naturlig årsag til at foretage dette, da vores samarbejde med Hotel Bredal Kro i bund og grund går ud på at bringe mange nye gæster til stedet så de kan opleve denne totalt nyistandsatte kongeligt priviligeret kro og køkkenchefen Jan Sejer og hans teams formidable evne til at fremtrylle en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige ...... og så endda til en ganske god kampagnepris. Dine tanker om at vores arbejde skulle have negative bagtanker kan jo meget nemt afklares ved at give Hotellet et kald og få verificeret at samarbejdet er til stor glæde og tilfredshed for alle parter inkl. de mange gæster der allerede har nydt god af ophold på stedet.
Men hvis du mangler nogle mistede mails fra os, så giv os et skriv på: salg@luxusoplevelser.dk så kan vi uden problemer gensende hvad du måtte ønske.

Take a closer look