Altid rene ruder når Lyager har været…
Altid rene ruder når Lyager har været forbi. Nem og behagelig at kommunikere med.
Vi udfører Vinduespudsning, Fliserens, Algebehandling og Højtryksrensning. Vi forstår vigtigheden af at levere en kvalitetsservice, der opfylder dine behov og forventninger. Derfor arbejder vi altid med omhu og præcision for at sikre, at dine fliser ser fantastiske ud efter vores behandling. Vi er dedikerede til at levere fremragende resultater og kundetilfredshed.
Hvidbjergvej , 7080, Børkop , Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Bestilt til pusning af vinduer både udvendig og indvendig hver måned, de kom den første gang, men efterfølgende dukkede de aldrig op.
Man får SMS hver måned om at de kommer udføre en service, men bliver aldrig gjort.
Da jeg har 2 hunde med adgang til haven nævte jeg at der er behov for at jeg er hjemme til at starte med for at de lære personen at kende, at det okay de er på grunden, det var nærmest umuligt at få dem til at forstå problemet og få lavet en aftale hvor de kunne ringe/skrive 30min før de var på adressen.
Kan på ingen måde anbefale dem til pusning af vinduer

Reply from Lyagerservice
Bestilt til fliserens og alge-behandling.
Nem at få fat på. Holder aftaler. Behagelig person. Hurtig respons. Fair pris. Virkelig flot, professionelt og dygtigt arbejde. Fliser som nye efter behandling. Kan varmt anbefale Lyager Service
Vi fik renset, algebehandlet og imprægenret vores terrasse og indkørsel. Alt udført meget professionelt og der var ryddet pænt op.
De bedste anbefalinger herfra
Super god service og kommer som aftalt, meget omhyggelig
Efterlader vinduer rigtig fine.
Fik tagrende rens og vinduesvask, og kan kun anbefale dette til andre!
rigtig fint arbejde
Rigtig dygtig, fleksibel og troværdig. Vi er meget tilfredse!