Lyngenspizza Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

I modsætning til andres oplevelsee var min oplevelse af lyngens pizza god. Varm mad venlig personale, og da en kunde havde brændt dem af fik jeg en ekstra gratis pizza med 👍

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig godt sted, at spise. De har lækkert mad og god kundeservice! Ville helt klart anbefale, at tage derind!

Rated 5 out of 5 stars

Havde en dejlig madoplevelse sammen med familien forleden! Smilende servicemedarbejdere, der altid er klar til at hjælpe! Klar anbefaling, da der er stort udvalg!

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Maveonde

Efter at have spist salatpizza fik jeg et alvorligt maveonde. Det samme gjorde min kæreste nogle uger tidligere. Vi havde regnet med at det bare var en enkelt gang, men der tog vi fejl. Det lader til at de har en yderst dårlig håndhygiejne. Jeg vil bestemt ikke anbefale at købe mad her.

August 21, 2018

Diarre

To x madforgiftning med efterfølgende diarré.
Første gang fik jeg ved bestilling af salat pizza, anden gang min mand ved bestilling af det sammen.
Så vi er færdige med Lyngens Pizza............

August 21, 2018

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Der bliver ikke informeret om frokosttilbud på der internetside, og betaler derfor fuld pris for en frokost pizza, hvor medarbejderne er fuldstændige ligeglade. Da jeg kommer hjem opdager jeg, at bernaisesovsen jeg har bestilt ekstra på, og betalt 9 kr for, ikke er på pizzaen.
Herefter ringer jeg til pizzariaet for at informere dem om det, hvor de her siger, at det vil sende mig de 9 kr på mobilpay og skriver mit nummer ned. De 9 kr har jeg aldrig modtaget, og medarbejderne virker ligeglade vedrørende deres fejl.

July 2, 2018

1,5 times leveringstid..

Vi havde bestilt pizza og fik en bekræftelse på at de ville ankomme kl. 17:35.
Kl. 17:45 (en time efter vi havde bestilt) ringer jeg første gang for at høre hvor langt de er, og her svarer de at pizzabudet ER på vej. - Kl. 17:55 ringer jeg igen (da vi kun bor 5 min væk) for at høre om han har mit nummer hvis han ikke kan finde vej? Hertil svarer de at han er der meget snart og godt ved hvor det er.
Kl. 18:06 ringer jeg igen og er nu meget utålmodig og utilfreds, men IGEN får jeg bare af vide at han er på vej.. 9 minutter senere kl. 18:15 ankommer vores mad ENDELIG..
På intet tidspunkt får jeg et “jeg beklager” eller “det er vi kede af”.

Havde vi vidst at det tog over halvanden time at levere en pizza og et pitabrød, så havde vi valgt et andet sted.

Ud over at maden var helt kold så smagte det heldigvis fint.

January 24, 2018

Fin mad god service

September 4, 2016

Madforgiftning

Min kæreste og jeg har begge fået en ordentlig omgang madforgiftning, så hvis i vil gøre jer selv en tjeneste, så bestil ikke derfra.!

August 12, 2015

Diarré !!!

Sider på tønden nu kl 01.57
Der er 3 gang jeg er her ude ;(
Xtream klam og ulækker mad, ALDRIG KØB DER MERE
Der er for dårligt!!

August 12, 2015

kolde pizzaer

Da vi var til et sølvbryllup i går og værten bestillte pizzaer fra Lyngens pizzaer da festen blev forlænget pga storbæltbroen blev lukket..De bestilte 8 familie pizzaer ca 10 min fra festsalen så da der var gået 1 time dukkede pizzaerne op rent ud sagt pisse kolde også var det endda chefen der kom med pizzaerne... Da de så ringede for at klage så fik de bare at vide at de ikke har tænkt sig at gøre noget ved det..DÅRLIG KUNDESERVICE Må man sige føj siger jeg bare

iskold pizza

Vi fik leveret kolde pizzaer i ølby da værtparet vælger at bestille 8 familie imens Egon rasere ude foran døren

iskold mad

Var til en fest der trak ud pga lukket bro da Egon rasede over Danmark. Værtparret vælger så at bestille 8 familie pizzaer som Max skal køres 2km fra lynggens pizza til os. Da de så ankommer er der nærmest iskolde. Så min anbefaling er find et andet sted og få jeres mad fra

IS KOLDE pizzaer

Trods en meget kort afstand fra pizzeriaet til et selskabslokale leverede firmaet en MASSE familie pizzaer der var IS KOLDE, firmaet ville hverken komme med varme pizzaer eller give en dekort. Der skal jeg aldrig ha noget fra mere. Fik selv leveret en kold burger med pommes frites derfra for en uge siden.

Rated 1 out of 5 stars

Kolde pizzaer og dårlig kundeservice

Vi bestilte pizza for 1300kr som natmad til vores gæster. Pizzaria ligger under 5 km væk. Efter en time kom pizza, der var kolde og bud ville ikke komme tilbage og verificere, at de var kolde. Chefen for restauranten, som blev kontaktet med det samme, mente ikke det var hans problem, og var i øvrigt ligeglad med dårlige anmeldelser, da de ikke læste sådan noget.
Køb jeres pizza et andet sted, og få en god, varm pizza, leveret med god kundeservice og pleje.

Is this your company?

Get free account