Patrick har lavet forskellige ting hos os bl.a. nye sålbænke, rep. af sokkel, lyskasser samt diverse pudse- og fugeopgaver. Vi er ovenud tilfredse med Patricks indsats og kvaliteten af arbejdet. Når v... See more
Company replied
Vi har fået en superb gang og kontorværelse efter Eriksen var forbi og lægge gulvvarme og fliser.
Vil varmt anbefale murer Patrick, der satte fliser op i vores køkken. Det har været en fornøjelse hele vejen igennem. Patrick påtog sig straks opgaven, var let at kommunikere med og gik igang hurtiger... See more
Company replied
Virksomheden drives af Patrick Eriksen som startede virksomheden i 2015. Patrick er med i hele processen fra tilbudsgivning til udførsel af de indkomne opgaver. Vores speciale er totalrenovering af badeværelser. Vi elsker at være med til at forme og udføre kundernes ideer, på sidelinen som sparringspartner til løninger og design. Vi står for hele opgaven, og har dygtige samarbejdspartnere til at løse hele opgaven, hvad det må indebære. Hvert projekt får udarbejdet en realistisk tidsplan, hvor man altid er med til at bevare overblikket om hvem der kommer hvornår. Udover badeværelser, er vi også med til en række renoveringer og en bred række opgaver indenfor murerfaget. Så tøv ikke med at tage kontakt for en uforpligtende snak :)
Vangeleddet 63 , 2670, Greve , Denmark
No recent history of asking for reviews
God oplevelse fra først til sidst.
Skulle bruge en murer til en større genopbygning/reparation af en terrassemur.
Jeg søgte på Trustpilot i håbet om at finde en håndværker, som var til at stole på og som andre kunne anbefale. Faldt hurtigt over Murerfirmaet Eriksen.
20 minutter efter min første opringning til Patrick stod han på adressen. Man mærker med det samme, at her er en dygtig håndværker, der brænder for sit job. Han er samtidig utrolig imødekommende, og dialogen er professionel, og der er al den tid, der er brug for, indtil detaljerne er på plads.
Efter få dage var tilbuddet klar med en fornuftig pris.
Patrick gjorde klart ved 1. besøg, at arbejdet først kunne påbegyndes efter ca. 2 mdr. Det var helt ok. Allerede efter ca. 1 måned ringer Patrick bare for at følge op på vores aftale og informere om, at tidsplanen holder. Hvilken service! Derudover er Patrick altid klar på telefonen, hvis der er tvivl eller bekymringer vedr. arbejdsopgaven. Efter planen blev arbejdet påbegyndt efter de 2 mdr. Patrick havde sit team på opgaven, og der blev arbejdet hårdt og effektivt og med godt humør. På grund af en regnvejrsdag og dermed 1 dags forsinkelse, dukkede der dagen efter 2 mand op, så det blev indhentet igen. Udover at være professionel, hårdt arbejdende, serviceminded, holder aftaler og informerer, er der også masser af stjerner for at have overblikket, når flere arbejdsopgaver skal passe sammen.
Selv om Patrick ikke selv stod for udførelsen af reparationen, kom han forbi flere gange undervejs for at se, at opgaven blev løst som aftalt. Der blev fulgt op på tingene.
Vil helt klart bruge Murerfirmaet Eriksen igen og anbefale Patrick og hans team til andre.
Fantastisk god service, behageligt samarbejde, fænomenal slutresultat. Kan ikke få hænderne ned!
Rigtig god service og kontakt. Kan varmt anbefales.
Alt fungerede fint, aftaler blev overholdt og resultatet er rigtigt flot. Og så er Mester en flink fyr :-)
Skorstenen repareret med flot resultat - Tid og pris overholdt som beskrevet i tilbud.
Utroligt flinke mennesker at samarbejde med.
Vi ville gerne have Contego på badeværelset og fandt frem til Murerfirmaet Eriksen via Contegos Facebookside. De gode anmeldelser herinde gjorde så at vi kontaktede dem og hurtigt blev der aftalt et møde.
Rigtig god kemi samt et fornuftigt tilbud gjorde at vi valgte dem til opgaven. Opgaven bestod også i at de skulle hyre underleverandører til VVS, tømmerarbejde samt malerarbejde.
Vi havde en god fornemmelse inden vi gik i gang og de blev i den grad indfriet.
Selve processen gik 100% som den skulle
- ingen forskydninger af tidsplanen
- ekstremt behagelige folk
- meget kompetente folk hele vejen rundt
(Sådan en omgang omhandler 7-10 forskellige personer der kommer ind over, så det kræver virkelig noget at koordinere)
Resultat
- Resultatet var præcis lige så godt som processen. Virkelig flot slutresultat med sans for detaljen.
Opsumering
- Over forventning - et godt gammeldags 13-tal herfra.. kan varmt anbefales
Rigtig god, følger op og har rigtig god sans for indretning. Kan meget varmt anbefales!
Patrick har lavet det flotteste Contecoarbejde på vores gulv i badeværelse og entre samt vægge i brusenichen. Resultatet blev lige som vi drømte om.
Patrick er en ualmindelig sød og behagelig ung mand der brænder for sit arbejde..
Vi giver ham de varmeste anbefalinger.
Professionel rådgivning, godt håndværk og hurtig udrykning. Patrick er en sød og dygtig håndværker. Man føler klart han er på kundens side, og han får derfor de bedste anbefalinger herfra.
Anders og Anna.
Super oplevelse med Patrick, som fik til opgave at lave gulvet i gangareal i vores hus. Her skulle først støbe nyt cementgulv, derefter gulvvarme og så klinker til sidst. Slutresultatet er mere end tilfredsstillende. Han gav et super tilbud inden og holdte det, dog var der lidt ekstra som skulle udføres, men fandt vi først ud af hen af vejen, og da arbejdet tod lidt ekstra tid, så knoklede han videre uden merbetaling. Super service og super flink fyr. Kan klart anbefale murerfirmaet Eriksen.
jeg har været super tilfreds Murerfirmaet Eriksen, det arbejde jeg har fået fuldført er er i tip top. og aftalerne er blevet holdt til punkt og prikke. jeg kan klart anbefale Patrick. han er dygtig og kommer med mange smarte ideer, som han er go til at følge til dørs.
Fik udskiftet fugerne mellem fliserne i bruseniche. Varm anbefaling herfra.
Fantastisk god service til fair pris! Patrick fra Murerfirmaet Eriksen tog en ekstra dag ud af kalenderen fordi vores renoveringsprojekt tog en drejning. Hvis han ikke havde gjort det var hele vores planlægning ift. elektriker og maler skredet.
Behagelig, professionel og omhyggelig. Næste gang vi har brug for en murer, bliver det Murerfirmaet Eriksen igen.
Fin kommunikation med Patrick hele vejen igennem.
Murerfirmaet Eriksen har stået for renovering af vores 2 badeværelser i rækkehus i Hillerød. Alt blev udført til tiden og med et super flot resultat. De bedste anbefalinger herfra
Vi har fået opsat fliser på væggen i vores nye køkken og er mere end tilfredse med resultatet.
Fra første kontakt og til det færdige resultat har Patrick overholdt vores aftaler, udført et fantastisk stykke arbejde - og endda leveret mere end vi havde forventet.
Vi har tænkt os at anbefale Patrick og hans firma til venner og familie.
Det er første gang vi har mødt en håndværker, som går så meget op i sit arbejde og samtidig har en enormt behagelig personlighed.
PS. Tusind tak for at du passede så godt på gulve og vægge undervejs i projektet.