Meget dårlig service...de sender…
Meget dårlig service...de sender rykkefaktura mens de har ikke skiftet måtten i 6 måneder. Vi aftaler om at have en ny måtte; en uge efter, de skifter den ny måtte til den gamle slidt måtte igen..hold jer væk..
No history of asking for reviews
Fuldkommen ude at trit med virkeligheden, hvad dette firma foretager sig.
Kundeservice i bund.
Fakturering en joke.
Sælgere uden samvittighed.
Hold dig langt væk!

Reply from Maattexpressen
Havde en aftale med DFD - Pludslig var det Måtteekpressen der kom. Chaufføren kan hverken tale dansk eller engelsk. De leverer heller ikke som aftalt. Jeg kan kun anbefale at man holder sig langt væk fra dette firma. Opsigelses perioden er en joke. Det er bondefangeri.
Svindlerfirma
Har også kun meget dårligt at sige om dette fupfirme. Dårlig, dårlig kundeservice og de bundfanger dig. Sælger siger en ting og når du har skrevet under står der med småt noget andet ( 48md opsigelse , sælgeren sagde et år!!!!!!. Hold jer langt væk fra dette firma!!!
Elendig og nedladende kundeservice. Meget uprofessionelt og jeg vil aldrig handle med dem og slet ikke anbefale dem til nogen.
Hold jer væk....læs grundig deres kontrat som er på 4 årrrr.
Hold jer langt væk fra Måtteexpressen - gjorde opmærksom på, at jeg ikke ønskede den lange opsigelse hvis jeg nu ikke syntes det fungerede - det var så ikke noget problem ifølge sælgeren.........
Og nu her, hvor vi opsiger, er vi bundet til 4/4-2023 - fuldstændig vanvittigt. I øvrigt er chaufføren der kommer og skifter totalt uden servicegen, kommer farende ind uden så meget som at hilse og smider måtterne.
Hvis man får besøg af en sælger fra Måtteexpressen, så gør dig selv den tjeneste ikke at lade dig snakke til en underskrift på dagen. Læs kontrakten GRUNDIGT igennem og du vil finde ud af at de har sikret sig selv med paragraffer og regler der giver dem muligheden for at kunne levere en rigtig dårlig service der dårligt kan påklages og med ALLE fordele for dem selv. Har fået krediteret en udebleven måtte op til jul og en siden, som jeg blev enig med mig selv om at se om de af dem selv gjorde opmærksom på manglende levering? Næ... der har de da også dækket ind under paragraffer der kun er dem selv til gavn. Her er de opsagt og skal aldrig bruge dem mere (En bekræftelse på opsigelsen var også svær at få)
Melder mig gerne i koret af dårlige anmeldelser. Kan se de kun har fået 5 stjerner af en af deres egne medarbejdere (dårlig stil)
Sagen kort - en kollega kommer til at underskrive en kontrakt, uvidende om at der alle var indgået en aftale til anden side. Dette bliver vi først opmærksomme på 6 måneder efter indgåelse af kontrakten, da deres sælger har noteret forkert mailadresse. Da vi endelig fandt ud hvad der var sket, var de helt umulige at snakke med, og truede med inkasso og retssag, på trods af at måtten ikke engang var produceret, da korrekturen var sendt til den forkerte mail. Sagen endte med at vi følte os presset til at betale for at få lukket sagen. Håber virkelig de bliver glade for pengene.
Svindlere kan man måske ikke kalde dem men dårlig forretnings moral har de. Vi havde to solcentre som vi lige har solgt. Da vi opsagde aftalen fik vi at vide at vi havde bundet os til 4 år og at der var 2.5 år tilbage så vi skulle betale 36000 for at komme ud af aftalen. Vi fik dog forhandlet os frem til at vi “kun” skal betale 18.000 kr.
Hvorfor skal man bindes til 4 år. Det er en hyldevare uden logo.
Ja vi skulle have læst det med småt.
Men når det er sagt så er det ikke en måde at drive virksomhed.
Hold jer langt væk fra Måttexpressen
Svindelfirma - som ikke har styr på deres interne regneskab og direkte lyver når de bliver konfronteret med deres mange fejl - hold jer langt væk fra dette firma - udover at de leverer en frygteligt dårlig service, så rykker de for penge som de har modtaget og som vi har dokumenteret er betalt - så nu ses vi retten !
Stort set alt er uacceptabelt.
Dårlig opmåling, hvilket medfører ubrugelige måtter, som firmaet ikke vil tage ansvar for.
Fald i kvalitet (måtterne bølger i kanten, så man falder i dem) uden at der er givet besked.
Manglende overholdelse af aftaler fra firmaets side, men samtidig en total mangel på fleksibilitet den anden vej, hvis behov ændrer sig.
Dårlig service fra hovedkontoret, og total mangel på god dokumentationspraksis for indgåede aftaler.
Voldsomme problemer med fakturaer, der aldrig kommer igennem, men deres inkassovarsel kan sjovt nok sagtens komme igennem på samme mailadresse.
Urimeligt lange kontrakter, varsler, og betingelser, der ikke matcher branchen generelt.
Lidt for høje priser (men OK, det er ikke de højeste i branchen)
Eneste lyspunkt er det kørende personale, der faktisk er flinke nok.
Ikke et firma, som jeg vil anbefale
har haft den mest dårlige oplevelse med dette firma, det er næsten umuligt at komme ud af.
vi havde lejet en måtte, vi var ikke opmærksom på at man ved at leje måtte hos dem så tegnede for 48 mdr. så da vi ville ud af det fik vi en kæmpe ekstra regning fordi vi brød kontrakten så vi annulerede opsigelsen.
nu har vi så kontaktet dem igen for at høre hvorlang tid der var til vi kunne stoppe, det kunne vi så havde gjort oktober, men da vi så ikke havde opsagt inden oktober så bliver den automatisk fornyet 1 år mere så vi først kan komme ud af det til oktober, så skriver jeg til dem og opsiger den til oktober, hvorefter jeg får svar tilbage at jeg alligevel ikke kan opsige før 19/3-19 til trods for at jeg fik noget andet afvide da jeg ringede ind til dem.
syntes ikke det er iorden og ville aldrig nogle sinde anbefalde dette firma til nogle andre, da det næsten er umuligt at komme ud af igen.
Jeg vil bare gerne advare alle andre om ikke at bruge det her firma.
Hold dig langt væk fra det her firma!
I forhold til priserne hos Berndsen, så kan man spare mange penge her.
Servicen på Fyn er virkelig noget af det bedste.
Det er med beklagelse at jeg kun kan understøtte de øvrige anmeldelser her på siden. Måtteexpressen kører en konsekvent afvisende politik når først du er komme i deres 'net'. De svarer ej på Telefonopkald, eller mails, og pludselig kommer der breve fra KIS...
Hold jer væk.
Har aldrig oplevet dårligere service og håndtering. Salgskonsulent dukker ikke op til aftale og kommer alt for tidligt til ny. Efterfølgende ingen kommunikation og må selv henvende mig flere gange. Får til sidst at vide, at jeg skulle have accepteret levering i anden farve og at jeg ikke kan annullere. Jeg nægter naturligvis og aftalen ophæves.
Hold dig langt væk fra det her firma!
Lover og lover, men holder intet, og dækker sig ind i en kontrakt hvor det med småt, og det er virkeligt småt, kun er lavet til at dække deres røv når de ikke kan leve op til løfterne ...
Vil blot advare, lige som andre, om dette firma. Virker meget seriøst til at starte med, men så stopper det også der.
Har haft 2 virksomheder og solgt den ene inden opstart af måtter fra måttexpressen. Kan så nu ikke slippe ud af aftalen, da den skal overgå til den nye ejer. Da ny ejer har koncernaftale med måtter i forvejen er de selvfølgelig ikke interesseret i dette.
Ja hvad gør man så. Ja man fremsender da en regning på 27.000 kr. for misligeholdelse af aftale. Man har dog endnu ikke haft en krone i omkostninger på opstart, osv. Det kunne måske hænge sammen med at man har betalt sælgeren provision inden aftalen er startet op.
Nu truer man så med advokat og forklare flittigt om hvor mange gange man har kontraktet mig for opstart og beder mig fjerne dette indlæg eller sagen vil overgå til politiet. Men gennemgang af kontrakten og gennemgang af betingelserne har man ikke gjort meget for at belyse, inden man skulle skrive under. Det hænger nok sammen med sælgerens interesse i provision.
Der findes andre firmaer med bedre forståelse for tingene.
Gik rettens vej, men tabte desværre.