Fijne communicatie en mooie items! Met een persoonlijke tekst erbij. Ze willen ook altijd een foto maken van een bepaalde combinatie wanneer je online bestelt. Ik ben fan! Ik heb al veel van deze leuk... See more
Company replied
Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak. Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilve... See more
Company replied
Hier met vriendinnen een workshop lijntekening maken gedaan icm een zelfgemaakte armband. Super leuk georganiseerd! Met elkaar een mooie lijntekening gemaakt en dit werd gegraveerd op een bedel. Daarn... See more
Company replied
Zoo enorm blij met de sieraden van madam the label!! Ik heb best een gevoelige huid waardoor ik niet alle sieraden kan verdragen, maar nu ik eenmaal dit merk heb ontdekt wil ik niet anders meer!... See more
Company replied
Sieraden van stainless steel. Een speciale bewerking voor goud. Verkleuring is nihil. Hét merk voor de perfecte sieraden en fashion accessoires. Unieke designs!
Netherlands
Ik kon mijn kortingscode niet verzilveren. Na contact met de klantenservice hebben ze het bedrag als nog terug gestort op mijn rekening. Mooi verpakt kreeg ik mijn bestelling thuis.

Reply from MADAMthelabel
Wat is dit een leuke winkel in Deventer! Maar de webshop is super handig als je geen tijd hebt om de stad in te gaan.
Het wordt snel verzonden en heel leuk verpakt met een persoonlijk kaartje erbij!

Reply from MADAMthelabel
Snel reageren, snelle service. En een echt cadeautje als het in bezorgt wordt, mooie verpakking met een mooi sieraad!

Reply from MADAMthelabel
Super fijn contact gehad, in overleg samen een mooie set gemaakt die ik dagelijks draag! Heel erg blij mee :D

Reply from MADAMthelabel
Geweldige service! Online een ketting besteld en in de winkel opgehaald. Alles verliep soepel en het personeel was erg vriendelijk. Aanrader!

Reply from MADAMthelabel
Super tevreden met mn gegraveerde armband! 💕 ik was oorspronkelijk in een winkeltje binnengegaan in Tilburg waar ze dit verkochten, en wilde graag een gegraveerd armbandje. Ik was er slechts voor 1 dag maar de lieve meiden van die winkel gaven me alle info door van het merk ‘madam the label’, zo kon ik deze van thuis uit bestellen, een échte aanrader van kwaliteit! 🩷🩷🩷

Reply from MADAMthelabel
Snelle levering en fantastische oorbellen! Eindelijk iemand die oorbellen ontwerpt met een kleiner ringetje voor in het oor ! Super blij mee !!

Reply from MADAMthelabel
Fijne site waar je gemakkelijk iets kunt uitzoeken naar je smaak.
Het enige wat ik wel miste was de keuze uit zilver of goud. Bijv. het sieraad wat ik nu uitgezocht heb hadden ze helaas niet in zilver

Reply from MADAMthelabel
Allereerst een overzichtelijke site met heel veel leuke spullen!
Mijn bestelling werd erg snel geleverd. Heel leuk verpakt èn met een persoonlijk kaartje!

Reply from MADAMthelabel
Leuke winkel! Zeer vriendelijk geholpen :)
Een mooi bedeltje met 3 geboortebloempjes gekocht.
Hebben ze ter plekke gegraveerd.
Heel blij mee!

Armbandje besteld. Snel geleverd. Precies zoals op de foto. Helemaal tevreden

Reply from MADAMthelabel
Heel goed, leuk verpakt in een roze stevig doosje, leuk cadeautje voor jezelf. Super leuk ook om cadeau te geven. Verzending ging ook snel. Kortom, aanrader!

Reply from MADAMthelabel
Snel geleverd, super mooie kwaliteit, goed verpakt. Bovendien ben ik ook al in de winkel in Deventer geweest wat een top ervaring was! Ik heb samen met mijn vriendin de Valentijns prijs gewonnen. Helemaal leuk natuurlijk!

Reply from MADAMthelabel
Ik ben altijd erg tevreden over de sieraden van Madam the label. Als je in de winkel komt dan helpen ze je heel graag. De sieraden zijn mooi en blijven mooi

Reply from MADAMthelabel
Learn more about other kinds of reviews.