Jeg elsker at komme og få lavet mine øjenbryn, det er altid en fornøjelse, og fantastisk stemning. Jeg elsker også at det er en oplevelse, når man bestiller en pakke. Man kan virkelig mærke at der bli... See more
See what reviewers are saying
Super god service og vejledning! Kan varmt anbefale hende! Har været der 2 gange indtil videre og anbefaler hende også til alle dem jeg kender
Virkelig sød og dygtig til sit arbejde! Kæmpe anbefaling herfra! Fra en trofast kunde gennem mange år 🥰
Man får 100 % det man betaler for, hun er så dygtig, hun er det første af alle dem jeg har være ved hvor jeg kan se at jeg har fået lavet et lash lift. Har aldrig været utilfreds nå jeg går det fra. K... See more
Company details
Written by the company
MadeByKgaard er en lille virksomhed i hjertet af Odense, som sælger både skønhedsbehandlinger, hårklemmer, accessories og meget mere. Visionen er at du som kunde skal gå herfra lidt gladere end da du kom, samt at det skal være et safe space for alle. Jeg tror på at de forskelligheder vi hver har, er det som skaber unikke og stærke personer, og dette vil vi gerne sætte fokus på gennem den kontakt vi har med jer. Alle skal have et sted at være, og MadeByKgaard er derfor stedet for dig.
Oluf Bagers Gade 30, kl, 5000, Odense C, Denmark
- Hello@madebykgaard.dk
- madebykgaard.dk
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
Rigtig gode produkter
Produkterne bliver sendt hurtigt, også er duftvoksen vanvittigt lækker.
Jeg har allerede skrevet en tidligere…
Jeg har allerede skrevet en tidligere anmeldelse som jeg stadig står ved 100% 😁
Virkelig Skønne produkter
Virkelig Skønne produkter, jeg er især vild med alle de forskellige duftvoks muligheder og alle de andre lækre ting på denne hjemmeside-/butik
Bare WAUW
Lækre produkter, hurtig levering ikke sidste gang jeg laver en bestilling herfra 🤩
Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering, lækre produkter til en hver smag. Ikke første gang jeg handler via hjemmesiden her.
Super sød og dygtig indehaver!!❤️ Vil…
Super sød og dygtig indehaver!!❤️ Vil til enhver tid anbefale, 10/10✨
1000 stjerner herfra ♥️
Jeg har handlet duftvoks hos Victoria to gange nu og jeg må bare erkende, at det simpelthen er det bedste jeg har prøvet. Duftene er så autentiske og lækre, jeg lover at det ikke skuffer 😍
De små gaver man får med i pakken er bare så hyggelige og gør også at man glæder sig lidt ekstra til at hente netop dén pakke 🤩
Hurtig levering og så var det hyggeligt…
Hurtig levering og så var det hyggeligt at pakke op ( gaver og sød hilsen)
Og nogle fantastiske produkter og dufte
Virkelig hurtig levering og meget sødt…
Virkelig hurtig levering og meget sødt kort man fik med
Altid skøn service
Altid skøn service, god energi, smil og ikke mindst SÅ gode resultater😍
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering , hvor man får en personlig hyggelig hilsen og lækre lækkerier
Super fine produkter
Super fine produkter, super fint pakket ind og med en lille ekstra gave 🙏🏻
Første køb hos MadeByKgaard
Første køb hos MadeByKgaard. Det forløb nemt.
Flot og let overskuelig hjemmeside.
Fine produkter med farver, glimmer og sten.
Er vild med ideen om at voksen kan genbruges, og man kan "optjene fordele" ved at samle voks.
Er fan af FB-siden, gode opslag og stories.
Gode gaver med i pakken ! Tak.
Altid fantastisk behandling
Altid fantastisk behandling! Den dygtigste vippe teknikker i odense.
Fantastisk Som altid
Som altid lige som det skulle være. Dejlig kundeservice, godt udvalg, pæn hjemmeside og fantastisk sød butik
Super hurtig levering og nogle lækre…
Super hurtig levering og nogle lækre produkter!
Det var en mega god oplevelse
Det var en mega god oplevelse, perfekt resultat og god service
Victoria er en stjerne til at lave smukke bryn og vipper!
Victoria har mine varmeste anbefalinger 🌟 Hun er dygtig til sit håndværk, god til at vejlede omkring valg af behandling og efterfølgende pleje, og jeg går altid derfra super tilfreds med resultatet på både bryn og vipper 🌸 Victoria er utrolig behagelig, og den skønne atmosfære i hendes lille farverige univers er en stor bonus! ✨