Dårlig kundeservice Bestilt varer lørdag d 13/6. I dag d 18/6 har jeg endnu ikke modtaget pakken. Den er først blevet indleveret i dag Jeg har skrevet flere mails og beskeder på messenger, men f... See more
See what reviewers are saying
Altid dejligt at handle med MaggiKa. Altid sød og snakkende betjening 😀 Utroligt lækre stoffer hun har. Sommerisolien er virkelig lækker tyk nok til efterår og forår er man ikke en frossen pind... See more
Danmarks bedste stofbutik, lækkert stof jeg ikke har set andre steder og i større bredde, Og Danmarks bedste ejer, som ved hvad man snakker om, når stof skal bestilles, rigtig gode priser og eksped... See more
Ikke nok med at Marzena er super servicemindet, og tager sig god tid til at hjælpe, så er stoffet fra hende fuldstændig i top klasse! Jeg har købt både sommerisoli, jersey og rib! SÅ fantastisk kv... See more
Company details
Written by the company
Et lille sted med stor kærlighed til metervarer, kvalitet og speciale designs. Vi involverer kunder i beslutningsprocesser omkring vores sortiment i en lukket facebook gruppe. Vi prioriterer personlig betjening, og giver os tid til at give dig en god oplevelse, om det er on line eller når du besøger vores lager.
4100, Ringsted, Denmark
- +4550583111
- kontakt@maggika.dk
- maggika.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
People also looked at
Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice
Bestilt varer lørdag d 13/6.
Jeg har skrevet flere mails og beskeder på messenger, men får ingen svar
Virkelig ærgerligt, da det er yderst lækre stofkvalitet hun forhandler
Maggika er mit yndlingssted at købe…
Maggika er mit yndlingssted at købe mine stoffer. God kvalitet og ikke mindst de flotteste farver! Det bedste ved det hele er at de sender til Grønland! Det er der ikke mange der gør.
Den bedste stof kvalitet du kan få
Maggika har bare de fineste stoffer og i en rigtig god kvalitet og som et af de få steder 180 cm brede som standard. Har besøgt butikken flere gange.
Absolut et besøg værd.... Prøv det. Impulskøb er næsten uundgåeligt 😊

Reply from Maggika
Skønne metervare
Maggika er en skøn lille butik med metervare du ikke finder andre steder.
Stoffet er ofte bredere hvilket giver mindre spild, og i en virkelig god kvalitet.
En af mine yndlings butikker
Fantastisk stof sted
Den mest fantastiske service man kan få😃 hun har det lækreste stof og det er 180 bred så der bliver ikke ret meget spil.
Min ynglings stof butik 😁

Reply from Maggika
Super service og lækkert med lidt…
Super service og lækkert med lidt anderledes stof og print.. Kan klart anbefales!!
God og venlig betjening
God og venlig betjening. God kvalitet på et stort udvalg.
Jeg har handlet en del gange ved…
Jeg har handlet en del gange ved MaggiKa.dk
Super god service, fornuftige priser..
God kvalitet, og beklædnings stoffer som ingen andre forhandler har i dk..
Maggika har de mest fantastiske stoffet
Maggika har nogle af de flotteste og mest fantastiske stoffet i en rigtig god kvalitet, det er nogle skønne og helt unikke print i super flotte klare farver og mønstre med masser af dybte. Det er altid her jeg finder de bedste print, Marzena har en fantastisk god sans for at skabe de mest vidunderlige stoffer i høj kvalitet, hun giver en god service og vil gerne hjælpe og vejlede dig, hvis du har brug for det.
Spændende og kreative stoffer
Spændende og kreative stoffer. Venlig og hurtig betjening. En dejlig oplevelse at handle med Maggika.
Trevligt och hjälpsamt bemötande…
Trevligt och hjälpsamt bemötande superfina tyger och snabba leveranser rekommenderas verkligen 👍😃
Du fremskaffer det skønneste stof…
Du fremskaffer det skønneste stof elsker specielt din sommerisoli. Men generelt er det fedt at dit stof er 180cm i breden.
Er SÅ glad for at handle hos Maggika
Er SÅ glad for at handle hos Maggika. Altid lækre stoffer, super hurtig afsendelse og bare go kundeservice .
Altid lækkert stof
Altid lækkert stof. Kundeservice helt i top. Elsker at handle hos maggika
Lækre stoffer og god service
Fantastik service og kvalitets stof i…
Fantastik service og kvalitets stof i rigtig lækre print.
Hurtig behandling af ordre
Hurtig behandling af ordre, og noget lækkert stof. Går og venter på noget stof der er “out of Stock “ ,jeg håber snart det kommer hjem til butikken.
Hun har de mest lækker stoffer
Hun har de mest lækker stoffer, som er breder end dem vi kan købe i andre butikker. Personligt elsker jeg hendes sommer isoli.
De bedste anbefalinger herfra
De bedste anbefalinger herfra! Skønne tekstiler i fantastiske designs der holder både farve og kvalitet efter vask!
Super lækre stoffer i god kvalitet og…
Super lækre stoffer i god kvalitet og motiverne er fantastiske <3