Maggie er anmeldt til Styrelsen for patientsikkerheden
Den værste kosmetolog nogensinde i DK. Jeg har gået hos Maggie i 4 år, men jeg må desværre anmelde den seneste oplevelse jeg har haft da det har givet varige mén. Dette gør jeg for at fraråde alle andre så andre ikke oplever det samme. Jeg bestilte en tid i sidste uge til ansigtsmassage. Jeg lægger mig på briksen, total klar til ydelsen. Lige pludselig kan jeg mærke hun lægger noget varmt på begge af mine øjenlåg og hun hiver min øjenbryn af. Hun er gået i gamg med at voksbehandle på mine øjenlåg selvom det slet ikke er en ydelse jeg har bestilt. Helt uden at spørge og siger til mig at hun slet ikke kan klare øjenbryn der ikke er plukkede. Som om det var mit problem. Jeg havde med vilje ladt dem gro da jeg skulle give dem ny form. Jeg kan mærke en svien men opdager først når jeg kommer hjem at ved behandlingen er min hud på øjenlåget er røget af der hvor hun har lagt voks. Jeg sender billeder til hende og fortæller hvad der er sket. Hun er total kold og kynisk og siger til mig bare rolig det er allergi. Man kan tydeligt se på billederne at der er kommet ar efterfølgende. Alle billeder er sendt til hende for at gøre hende opmærksom. Hun vil slet ikke vedkende fejlen og forstår overhovedet ikke hvilken skade hun gar påført. Skaden er så anmeldt til Styrelsrn for Patientsikkerhed for erstatning da skaden er permanent.