Makiko Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met mijn nagels!

Heel blij met mijn nagels. Na 2,5 week zit het nog steeds perfect en de nude kleur is prachtig.
Ik ben overtuigd, zeker als het eraf halen zo gemakkelijk gaat als in de filmpjes!

March 7, 2024

Heel blij met Maniko gelstickers

Heel blij met het resultaat, blijft lang goed zitten en het verwijderen gaat makkelijk.
Dit waren voor mij 2 redenen om te stoppen met gel nagellak. Had na 2 dagen al beschadigingen en m’n nagels werden steeds dunner door het eraf halen.
Met Maniko gelstickerd beschadig je je nagels echt niet als je het rustig en volgens de beschrijving eraf haalt.
En het blijft zelfs bij mij lang (2 weken) zitten.

February 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

zo snel en handig, en mooi

zo snel en handig heb ik nog nooit nagels gezet. veel variatie in kleuren, en stevig. ik werk er nu al 2 weken mee zonder dat ze beschadigd zijn, of los laten, en ik heb echt nagel onvriendelijk werk.

February 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Verrassend gemakkelijk toe te passen met een mooi resultaat.

Ik heb het product nu 1 keer gebruikt en was prettig verrast over het gemak waarmee je de 'nagellak' op je nagels kunt plaatsen. Blijft ook goed zitten. Tot nu toe zit het er 2 weken op, en verwacht dat ik de beloofde 3 weken wel ga halen. Er zijn heel kleine stukje af, maar door de lichte kleur die ik gebruik zie je dat eigenlijk nauwelijks.

February 3, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Prachtige nagels en handig bij sporten

De nagel strips zijn heel makkelijk te plaatsen. Ze zien er mooi uit en blijven ook echt goed zitten. Zelfs met de CrossFit kan ik lekker door en zit het niet in de weg en dat is waar ik naar zocht. Ze blijven mooi en je nagels blijven ook mooi heel en blijven ook goed groeien. Echt een pracht product. Zeker aan te raden.

January 31, 2024

Werkt super goed

Werkt super goed! Is bij mijn drie weken blijven zitten, en het opbrengen gaat ook makkelijk! Veel goedkoper dan de nagel salon, de volgende bestelling gaat zo weer de deur uit.

January 23, 2024

Groot fan!

De nagels zijn supermakkelijk aan te brengen en ook makkelijk weer te verwijderen. Ik had de pech dat er een stukje van mijn nagelkleur afbrak, maar dit is ook super netjes opgelost door Maniko! Ik ben groot fan!

January 23, 2024

Super snelle levering

Super snelle levering! Verpakt als een cadeautje en dus extra leuk om te krijgen. Ik ben super blij met mijn ketting en ga zeker vaker bestellen! Bedankt

April 22, 2021

The Trustpilot Experience