Virkelig fin oplevelse at handle her. Lækkert produkt og meget fin og personlig indpakning og hilsen, som jeg fandt efter levering. Kundeservice på trods af afstand, det er god stil. Tak.
Company replied
dejlig hurtig forsendelse, fint udvalg og rimelig kvalitet og pris. dog synes jeg desværre ikke, at billederne på hjemmesiden gengiver farverne super godt - ret skal være ret, der bliver så at sige ad... See more
Company replied
DIY og upcycling af ting og møbler med knytteteknikken macramé. På makram.dk finder du 100% genbrugsgarn, naturmaterialer til dine projekter, DIY-kits samt billetter til mine MAKRAM-workshops.
Ryhavegårdsvej 40, 8660, Skanderborg, Denmark
No recent history of asking for reviews
En fornøjelse, at handle hos jer. Og det mærkes tydeligt at alt er pakket med ❤️ Jeg elsker min nye saks og glæder mig til, at prøve knyttegarnet af❤️
Fantastisk service og skønne produkter. Kan kun anbefale 👍
Stine er altid virkelig god til at få tingene til at ske virkelig hurtig. Hjælpsom og kompetent indenfor sit felt som webshop owner og makram-lady. Jeg shopper hos Stine, fordi hun hjælper mig på vej, hun er sød, og så er hendes priser til at være med på trods der shoppes fra studielivet 🤍
Fantastiske produkter, hurtig levering og bæredygtig emballage. Fik en ekstra lille ting til min ordre 🙂
Meget hurtigt levering og søde ord med på vejen.
Super lækkert kvalitet og meget hurtigt levering!
Absolut mit yndlings sted at handle garn og tilbehør. 😃

Reply from Makram
Fantastisk service med altid hurtig levering og svar på eventuelle spørgsmål man måtte have.
Konceptet med at give genbrugsgarn nyt liv er genialt og kvaliteten af hendes produkter er så god!
Kæmpe anbefaling herfra 🧡

Reply from Makram
Har købt flere gange hos makram.dk, de leverer kvalitets produkter. Afsendelsen skete ekstremt hurtigt, bestilte torsdag og kunnehente dem i dag lørdag - så julegaverne kan blive færdige. De har gode kits hvis man er nybegynder i macrame verdenen. Hurtigt tilbage svar, vedr. spørgsmål og servicen er super god.