See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte et armbånd som gave, og der var ikke en finger at sætte på noget. Indpakningen var også virkelig fin med et personligt touch og vidnede om kvalitet.

Company details

1. Jewelry Designer
  2. Fashion Accessories Store
  3. Goldsmith
  4. Handicraft
  5. Jewellery Manufacturer
  6. Jewelry Store

Written by the company

Oplev Malarulu's farverige smykkeunivers med unikke smykker i forgyldt 925 sterling sølv. Høj kvalitet, smuk æstetik og mulighed for at mikse og matche på utallige måder. Et vaske ægte dopamin-boost til din smykkesamling.

4.9

1-star

Rigtig god oplevelse!

April 7, 2026

Skønt og gennemført univers

Jeg er blevet ejer af det fineste farvestrålende armbånd, som er endnu flottere i virkeligheden. Dertil kommer, at det var en uforventet forkælelse at åbne pakken, hvor der helt tydeligt var blevet kælet for farverne, materialevalget og den håndskrevne besked. Det var en lille oplevelse at åbne min pakke, som passede så fint ind i det smykkeunivers, som Maria har. Mine allerbedste hilsner og ønsker til Maria i rejsen som selvstændig og smykkedesigner. Jeg glæder mig til at tage mit armbånd i brug!

April 8, 2026
Rated 4 out of 5 stars

Mega fine smykker

Mega fine smykker! Jeg skulle købe en julegave til min svigerinde, og endte med at købe til mig selv også, fordi smykkerne er så søde. Dog er jeg lidt øv over at skulle betale 39 kr. i fragt, selvom jeg købte for 1000 kr.. Oh well, jeg har allerede skrevet flere smykker på min Ønskesky!

November 29, 2025
Malarulu logo

Reply from Malarulu

Hej Lisa

Tusinde tak for din fine anmeldelse 🩷

Som lille enkeltmandsvirksomhed, med dertilhørende lille økonomi, tilbyder jeg desværre stort set ingen rabatter, DOG er alle bestillinger over 999,00 kroner rent faktisk fritaget for fragt. Så jeg måtte selvfølgelig lige dykke ned i din bestilling, for at gennemskue hvad der kan være sket, og jeg tror måske det er Apple Pay, der har forårsaget en krølle. Det kigger jeg videre på, men selvfølgelig skal du ikke snydes for din rabat, og derfor har jeg netop refunderet 39,00 kr. til dig ☀️

De aller bedste hilsner
Maria fra Malarulu

Rated 5 out of 5 stars

Personlig indpakning og smukt armbånd

Jeg modtog det fineste armbånd hurtigere end forventet, og selvom det ikke var den dyreste vare i butikken, var der kræset for indpakning og en personlig hilsen. Den slags gør, at jeg gerne vil vende tilbage - og selvfølgelig det smukke udvalg af smykker.

February 28, 2026

Smukkeste halskæde

Jeg købte en lyserød halskæde, og den er så smuk! Jeg er meget tilfreds med både leveringstid og min vare.

March 5, 2026

Klar anbefaling

Jeg har indtil videre kun ét sæt øreringe fra Malarulu, men det bliver bestemt ikke det sidste. De kommer smukt pakket ind, med en personlig tak, og så er øreringene selvfølgelig vanvittig smukke og farverige. De er indtil videre brugt to gange, begge gange med så meget ros 💐

January 16, 2026

Virkelig fine smykker

Virkelig fine smykker, som lever fuldt ud op til billederne...
Nem side at navigere rundt på og smykkerne kom hurtigt!
Pakket fint ind og med en sød lille "tak" på indersiden af æsken!😊
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber øreringe derfra!

January 10, 2026

Take a closer look