See what reviewers are saying
Jeg købte et armbånd som gave, og der var ikke en finger at sætte på noget. Indpakningen var også virkelig fin med et personligt touch og vidnede om kvalitet.
Written by the company
Oplev Malarulu's farverige smykkeunivers med unikke smykker i forgyldt 925 sterling sølv. Høj kvalitet, smuk æstetik og mulighed for at mikse og matche på utallige måder. Et vaske ægte dopamin-boost til din smykkesamling.
Rigtig god oplevelse!
Skønt og gennemført univers
Jeg er blevet ejer af det fineste farvestrålende armbånd, som er endnu flottere i virkeligheden. Dertil kommer, at det var en uforventet forkælelse at åbne pakken, hvor der helt tydeligt var blevet kælet for farverne, materialevalget og den håndskrevne besked. Det var en lille oplevelse at åbne min pakke, som passede så fint ind i det smykkeunivers, som Maria har. Mine allerbedste hilsner og ønsker til Maria i rejsen som selvstændig og smykkedesigner. Jeg glæder mig til at tage mit armbånd i brug!
Super fint hele vejen igennem virkelig…
Super fint hele vejen igennem virkelig god personlig service, hurtig levering, fint indpakket 😍
Vedhænget var fint
Virkelig nogle flotte øreringe
Virkelig nogle flotte øreringe, ligger i den dyre ende men er også håndlavet
Mega fine smykker
Mega fine smykker! Jeg skulle købe en julegave til min svigerinde, og endte med at købe til mig selv også, fordi smykkerne er så søde. Dog er jeg lidt øv over at skulle betale 39 kr. i fragt, selvom jeg købte for 1000 kr.. Oh well, jeg har allerede skrevet flere smykker på min Ønskesky!

Reply from Malarulu
Hurtig levering og flot produkt
Købte en ørering til min kæreste som en ekstra lille fødselsdagsgave i sidste øjeblik. Pakken nåede frem i tide og øreringen er super flot! 😊
Personlig indpakning og smukt armbånd
Jeg modtog det fineste armbånd hurtigere end forventet, og selvom det ikke var den dyreste vare i butikken, var der kræset for indpakning og en personlig hilsen. Den slags gør, at jeg gerne vil vende tilbage - og selvfølgelig det smukke udvalg af smykker.
Smukkeste halskæde
Jeg købte en lyserød halskæde, og den er så smuk! Jeg er meget tilfreds med både leveringstid og min vare.
Flot pakket ind lille sød hilsen og…
Flot pakket ind lille sød hilsen og utrolige smukke sjove smykker, glæder mig til at gi min datter det når hun blir 50 år 🇩🇰
Klar anbefaling
Jeg har indtil videre kun ét sæt øreringe fra Malarulu, men det bliver bestemt ikke det sidste. De kommer smukt pakket ind, med en personlig tak, og så er øreringene selvfølgelig vanvittig smukke og farverige. De er indtil videre brugt to gange, begge gange med så meget ros 💐
Lækker personlig indpakning
Fantastisk smykker til en god pris.og…
Fantastisk smykker til en god pris.og god kvalitet..
Virkelig fine smykker
Virkelig fine smykker, som lever fuldt ud op til billederne...
Nem side at navigere rundt på og smykkerne kom hurtigt!
Pakket fint ind og med en sød lille "tak" på indersiden af æsken!😊
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg køber øreringe derfra!
Elsker alt ved mine øreringe
Super fin lille butik, med lækker håndværk. Jeg er SÅ glad for mine øreringe, så fine og unikke. Hurtig levering, og tydeligt at se at de var pakket ind med kærlighed og omsorg!