ALVORLIG ADVARSEL: Chokerende respektløs, grænseoverskridende og uprofessionel opførsel
Min oplevelse med Malerfirma Nordahl & Blaske ApS har været så rystende dårlig, at jeg føler mig nødsaget til at dele denne indgående og alvorlige anmeldelse.
Hvis du overvejer at bruge dette firma, bør du læse videre.
Vores interaktion med firmaet har været præget af brudte aftaler, en arrogant og nedladende kommunikationstone og en fuldstændig mangel på respekt for vores privatliv og ejendom.
Forløbet, en kronologisk gennemgang af fejl og magtarrogance:
1. Den oprindelige kontakt og den flabede tone (27. juni 2025)
Vi modtager et ekstremt kort varsel om malerarbejde. Min ægtefælle skriver en høflig mail til firmaet og påpeger det problematiske i det korte varsel, samt at det er upassende at klistre sedler med tape på vores vinduer, da vi har solfilm, der kan tage skade.
Svaret fra Susanne Nordahl kommer prompte og er chokerende flabet:
"Arbejdet hos dig udføres 8. August 2025. Så burde du være varslet tilstrækkeligt. Tapen der er sat på din dør er en malertape, så den er beregnet til formålet, der er derfor ingen skade sket på dine ruder. Jeg tænker også sedlen Max har siddet der 1 time."
Tonen er nedladende og ignorerer fuldstændig vores bekymring for solfilmen.
Vi accepterer dog den nye dato, 8. august, i den tro, at vi nu har en klar og bindende aftale.
2. Aftalebrud og manglende kommunikation (3. juli 2025)
Til vores store overraskelse står der pludselig en maler foran vores kældervinduer og er i gang med at male. Han taler ikke dansk, og han har uden vores tilladelse flyttet vores private havemøbler.
Jeg konfronterer ham venligt og viser ham en udskrift af mailen fra hans egen chef, Susanne Nordahl, som bekræfter, at arbejdet først skulle udføres den 8. august.
Manden er uforstående og beklager, men det ændrer ikke på, at firmaet har brudt en klar, skriftlig aftale.
Jeg beder ham indtrængende om at få hans chef til at ringe til mig for at få en forklaring på denne alvorlige fejl. Jeg hører aldrig fra Susanne Nordahl.
3. Grænseoverskridende adfærd og krænkelse af privatlivets fred (7. juli 2025)
Situationen eskalerer, da en medarbejder fra malerfirmaet uden varsel eller samtykke går ind på vores private grund for at "besigtige" arbejdet.
Personen går rundt ved vores lejemål, som om det var offentlig vej. Dette er en ekstremt grænseoverskridende og uacceptabel handling.
Man inviterer ikke bare sig selv ind på folks private bopæl.
4. Den ultimative ansvarsfralæggelse og absurde beskyldninger (7. juli 2025)
Min ægtefælle skriver endnu en mail og udtrykker vores store utilfredshed med de gentagne fejl og den respektløse adfærd.
Svaret fra Susanne Nordahl, som kommer blot 10 minutter senere, er et skoleeksempel på uprofessionel opførsel og ansvarsfralæggelse:
Hun starter med at belære os: "For det første så skal du absolut ikke bestemme om mine malere taler dansk." (Vores pointe var manglen på kommunikation, ikke nationalitet).
Hun påstår, at medarbejderen kun gik "2 trin op på din trappe", en bagatellisering af en klar krænkelse af vores privatliv.
Herefter kommer den mest absurde påstand:
Hun hævder, at jeg (ifølge hendes maler) skulle have givet ham lov til at male den 3. juli.
Dette er direkte løgn. Jeg gjorde det klart for maleren, at han var der i strid med vores aftale. Firmaet forsøger altså at skyde skylden for deres eget aftalebrud over på kunden.
Til sidst afslutter hun arrogant med at opsige aftalen: "Dog skal der ikke komme mere bøvl herfra. Vi træder ikke ind på din adresse mere, du kan være ganske rolig, der bliver ikke udført mere malerarbejde for dig."
Konklusion: Et firma uden pli, professionalisme og respekt
Nordahl & Blaske ApS har demonstreret en komplet mangel på evne til at:
Overholde simple, skriftlige aftaler.
Kommunikere professionelt og respektfuldt.
Respektere privatlivets fred.
Tage ansvar for egne fejl og i stedet ty til løgne og anklager mod kunden.
At firmaet efterfølgende nægter at tage telefonen eller ringe tilbage, cementerer blot billedet af en virksomhed, der er fuldstændig ligeglad med kundeservice og almindelig anstændighed.
Jeg kan på det kraftigste fraråde enhver at benytte sig af Malerfirma Nordahl & Blaske ApS.
Styr langt udenom dette firma, hvis du værdsætter klare aftaler, ærlighed og respekt for dig og dit hjem.
July 7, 2025
Unprompted review