Malerfirmaetrasmussen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Maling mv af hus

Har fået malet vægge, lofter, karme og dørpaneler samt spartling af væg, opsat filt og malet.
Super godt og flot arbejde og løst på få dage

February 10, 2026

Varmeste anbefaling herfra!

Efter nedrevet vægge samt semi blændet dør har jeg fået fuldspartlet, sat filt op og fået malet min lejlighed. Det er blevet mega flot og jeg er meget glad for resultatet. Og opgaven blev udført til tiden.

David er både imødekommende, super god ift. rådgivning under processen og værner tydeligvis om sit fag.

Varmeste anbefaling herfra!

July 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service, fleksibilitet og ihærdighed. David har malet vores hus, det er blevet super flot. Da han blev lidt forsinket gjorde han alt i hans magt for at indhente tiden og kom og malede tidligt en weekend morgen. David lyttede til os og gav os professionel råd og vejledning i det hele. Varm anbefaling herfra

June 19, 2025

Professionel

Jeg hyrede David til at komme og spartle vores loft, som var noget af en omgang.

Jeg skrev en mail til David med en kort beskrivelse af opgaven og omfanget,
dagen efter blev jeg ringet op af David som spurgte ind til opgaven, og jeg forklarede ham situationen og han var meget forstånde.

jeg modtog et tilbud inden for et par dage, som jeg efterfølgende godkendte

jeg spurgte selvfølgelig som alle gør indtil hvornår kan du starte og hvornår er du færdig
begge af disse levede David op til.
han var der præcis som vi aftalte. og han var færdig med opgangen præcis som aftalt

Jeg kan varmt anbefale David til en hver maler opgave.

Meget behaglig, imødekommende, og dygtig håndværker som værner om sit fag med stolthed.

April 4, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik virkelig god service og der…

Jeg fik virkelig god service og der blev udført et kanon håndværk da jeg fik renoveret mit køkken.Fik fuldspartlet, sat filt op og der blev malet 2 gange og ordnet mit loft…David og Thomas er punktlige og kommer til tiden ellers bliver der ringet..Stor tilfredshed herfra
Hilsen Kim

March 19, 2025

Fik malet gulv

Fik malet gulv, lofter og trappe i mit nye rækkehus til en fair pris Resultatet var samtidig rigtig flot og David overholdt alle aftaler. Kommunikationen var rigtig god. David var nem at snakke med om hvordan forskellige detaljer skulle laves, inden han gik i gang.

February 18, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Sådan! Det kunne ikke gøres bedre!

Sådan!
David reparerede hos mig en skade i muren og rundt i en vindueskarm (fra et tømrerfirmas vinduesskift):
Dette gjorde han med solidt håndværk: spartling tørring og maling - alle stadier i arbejdet omhyggeligt udført!
OG: der blev sørget for ordentlig tørretid mellem spartling og maling og maling påny ( det har jeg erfaret at man ikke skal tage for givet fra andre desværre - og ja så holder arbejdet jo ikke længe!)
David burde have “en klækkelig tak” fra vinduesfirmaet, der var der før ham… !
Jeg blev så glad for Davids resultat; at jeg nu ved, der stadig findes respektable håndværkere; med respekt og lydhørhed for kunden.

January 24, 2025

Fraflytning af rækkehus

Jeg skulle fraflytte mit lejemål i et nybyggede rækkehus, herved fandt jeg en lokal maler og stødte på David.

David var grundig med at måle op og kom med spørgsmål til forskellige ting, sådan at man var helt indforstået med hvad aftalen gik ud på.
Jeg har før haft håndværkere som kom med en masse ekstraarbejde når sagen var ved at være slut, så det var så fedt at David på forhånd havde clearet dette!

Jeg kom imellem dagene og fulgte lidt med og blev vildt importeret over grundarbejdet med afdækningen.

Jeg kan give de varmeste anbefalinger til Malerfirmaet Rasmussen og David

December 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Manglende kundeservice

Håbløs kontakt, når man gør opmærksom på fejl.
Tilbudsgivning og fremsendelse af faktura går hurtigt.
Det meste af arbejdet er også veludført; men når man gør opmærksom på en fejl, så stopper kommunikationen.
Det giver irritation, når arbejdet ikke bliver færdiggjort

November 20, 2023

Take a closer look