Company replied
Giver ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har idag modtaget 2 forskellige farver af Mammut Hair Hårfiber og jeg er KÆMPE MEGA fan. Jeg har i flere år eftersøgt et produkt som bliver hvor det er, ikke fedter og se... See more
Company replied
Godt produkt ..det holder hvad det lover - jeg har en hvirvl i baghovedet som har drillet den kan jeg skjule med hårfiber ..man skal lige give lidt tid til at blive dus med det - så fungerer det.
Company replied
Fik en plakat hjem (en fødselsdagsgave til datteren) der var ødelagt under foldning eller pakning. Kontakte Katrine og hun sendte straks en ny uden omkostninger - det er service 👌🏼 Ikke sidste gang... See more
Company replied
Mammut Hair Products er hårfibre, der skjuler dit hårtab. Hårfibrene er lavet af indfarvet bomuld og indeholder ingen syntetiske farvestoffer eller kemikalier, ingen kunstige tilsætningsstoffer og konserveringsmidler, og ingen animalske ingredienser. Hårfibrene binder sig til håret og dækker hovedbunden, så håret synes mere fyldigt. Hårfibrene holder hele dagen og kan nemt vaskes ud igen med ganske almindelig shampoo.
Østergade 22, 1., 6400, Sønderborg, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Dette har gjort en kæmpestor forskel i min hverdag , det virker og er nemt at bruge. Der ud virkelig god vejledning og kundeservice

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Er blevet virkelig glad for dette produkt, har også, brugt det på ferie og det skåner min hovedbund for ikke at blive solbrændt

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Produktet lever ikke op til mine forventninger. Der er lavet gode reklamer, der viser, at produktet både giver farve og dækker lidt tyndere områder, men jeg synes højst at produktet giver lidt fylde/volume. Det er som om det hurtigt forsvinder i håret med mindre man bruger 1/2 flaske pr gang. Andre produkter til samme pris gør det meget bedre.

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
En kvindelig kollega anbefalede produktet. Jeg har ligesom hende tabt en del hår pga stress og fødsler og prøvet diverse hårkure, kosttilskud og olier. Det har hjulpet en smule men slet ikke nok ift at jeg er ked af at jeg kan se min hovedbund ret tydeligt i skarpt lys. Jeg har lige hentet pakken og prøvet det for første gang. Wow!!!… det er fuldstændig som man ser på videoerne, meget hurtig effekt med få drys. Det ser så naturligt ud. Jeg er imponeret! Det var dog lidt svært at fordele på kanten af hår grænsen ved tindingerne så nu har jeg lige bestilt en hår kam fra hjemmesiden som er beregnet til det. Så det vil jeg klart anbefale hvis man skal bruge produktet ved hårgrænsen.
Håber I fortsætter mange år endnu med at sælge sidde produkter og hvis I en dag overvejer at lukke så skal jeg liiiige nå at købe nok produkter til et helt livs forbrug😀😀

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Absolut det værste produkt; ikke andet end talkum pudder i farver. Spild af tid og penge
Hvis jeg kunne give 6 stjerner, så gjorde jeg det. Er superglad for produktet.
Som 74 årig er mit hår blevet tyndt og hvirvlen endnu mere strid….men Mammut hårfibre har klaret dette problem til min fulde tilfredshed. Jeg var så heldig at kunne finde en forhandler i fornuftig afstand fra min bopæl. Hun vejledte mig i hvilken farve jeg skulle bruge og nu vil jeg prøve at overtale min frisør til også at blive forhandler. Der er vist flere i min omgangskreds som kunne blive forelsket i dette produkt.
Jeg siger bare “prøv det, prøv det” I bliver ikke skuffede.
Hilsen en glad bruger

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Et mirakel af et produkt👍
Min søn forærede det til mig og jeg er så henrykt. Det løser mit problem ved tyndt hår og synlighed af hovedbunden.
Når jeg drysser lidt hår-fibre på de udsatte steder føler jeg mig godt tilpas bagefter fordi jeg ikke skal tænke på det mere, for det “samler” håret.
Min varmeste anbefaling!

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Fantastisk produkt- købt i grå. Det er det bedste produkt jeg har prøvet.
Det skal opleves. Min varmeste anbefaling. Holder længe.
Produktet holder hvad det lover,er nem at bruge ,hurtig levering,kan virkelig anbefales👍

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Simpelthen et fantastisk produkt!
Det er overraskende hvor godt det virker.
Kan helt klart anbefales.

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Er en kvinde i overgangsalderen og mit hår er blevet tyndt. Jeg har fået helt hvidt hår, men bruger den grå, da den giver lidt dybde til mit eget hvide hår. Det er et fantastisk produkt og kamuflere fuldstændig det tynde hår. 💪💪💪🌞

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Fantastisk når jeg egentlig burde farve håret, men ikke gider 😃

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Det virker fantastisk! Jeg blander brun og grå, og så passer det med min hårfarve. Mit hår ser meget kraftigere ud, og folk spørger mig, hvad jeg dog har gjort?! Nemt og hurtigt at bruge, og leveringen kommer også altid hurtigt. Jeg er blevet fast kunde!

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Grundet overgangsalder er mit ellers kraftige hår, udtyndet, så man ser min hovedbund ret tydeligt. Har nu prøvet produktet 1 gang og er meget positiv overrasket.

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Jeg fortrød mit køb uden at det havde med produktet at gøre. På trods af, at jeg havde overskredet retur fristen med 11 dage var det intet problem at returnere varen - det kalder jeg super god kundeservice! Vh Stella Madsen

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Alle vil ha’ glæde af dette fantastiske produkt ! Tykt eller tyndt hår !
For er der nogen som ikke kender til hvirvler ?
Mit hår bliver ligefrem tyndet hos frisøren, men jeg har især én stor hvirvel, som skiller mit hår så man kan se hovedbunden.
Lidt drys, hovedbunden er dækket og hvirvlen opdages faktisk ikke.
Jeg sparer enormt meget tid med en ulige kamp.
Fantastisk produkt !

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Tak til Mammut for det bedste produkt.
Jeg elsker alt ved de hårfibre, som har gjort mig meget bedre tilpas i min hverdag og det er super nemt at bruge og så dejligt at der er en forhandler i Odense så 5 stjerner fra mig.

Reply from Mammut Hair Products - Hårfibre
Mit hår er blevet lidt tyndt med alderen
Så den virker rigtig godt for mig
Og den hvide farve er bare et plus