Maniacopenhagen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Jeg bestilte en vare og glædede mig til…

Jeg bestilte en vare og glædede mig til at modtage den. Jeg hørte intet fra butikken, men så tilfældigt, at det beløb, der var trukket fra min konto, var blevet tilbageført.
Jeg gik ind på shoppen og kunne se, at den vare, jeg havde bestilt, ikke længere var på siden.
Summa summarum .... varen var ikke på lager, da jeg lagde en bestilling, og butikken gad ikke lige bruge tid på at kontakte mig endsige beklage.
Virkelig dårlig service ☹️

October 27, 2025

Jeg bestilte en vare

Jeg bestilte en vare, som jeg efterfølgende fik at vide ikke var på lager. En uge efter har jeg stadig ikke mulighed for at købe noget andet, da pengene stadig står som reserveret til Mania Copenhagen. Jeg har skrevet og ikke hørt noget fra kundeservice, så har desværre ikke den bedste oplevelse..

June 1, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Mega fed butik med masser af…

Mega fed butik med masser af kvalitetsvarer. Har både købt kjoler, sko og tørklæde der og alt er jeg super glad for. Jeg havde brug for at bytte mine sandaler til en mindre størrelse, men oplevede kun smil og god stemning. Kan klart anbefale butikken 👍🏻

August 26, 2022

Meget ubehagelig kundebetjening

Meget ubehagelig kundebetjening
Nægter at bytte kjole købt for 1 uge siden for 1200,-kr
Byttemærke sidder på, selvom det har været taget af tidligere
Kvittering er med
Butikken påstår at der er "rivere" i kjolen uden at bevise dette
Butikken ender med at tilkalde politiet, da jeg nægter at gå uden at få mine penge eller tilgodehavebevis
Undgå denne butik for enhver pris

June 1, 2022

Rigtig god oplevelse

Bestilte en Depeche taske torsdag aften. Ordren behandlet fredag. GLS leverede til pakkeshop lørdag formiddag. Så bliver det ikke bedre! Tasken er helt som ønsket og super lækker.

November 15, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det var en lørdag aften...

Kære Mania Copenhagen,
Det var en lørdag aften, jeg sad og ventede på KJOLEN, og den kom til mig, efter jeg i flere år havde gået og kigget efter dig, og hvor jeg ikke havde haft råd til dig. Jeg var spændt på, om jeg havde valgt den rigtige størrelse, da jeg bestilte dig. Der var kun en tilbage i XL og flere i XXL. Jeg havde prøvet dig på for lang tid siden, men kunne ikke huske, hvilken størrelse, der sad bedst på mig, men jeg købte dig - den eneste ene:), for jeg tænkte, at der var jo flere af de andre, hvis du var for lille til mig, eller jeg var for stor til dig...
Jeg var glad, da du endelig nåede frem til mig, og jeg prøvede dig på, og du lagde dig dejligt blødt ind til min sarte, hvide hud. Du er så smuk, og i går havde jeg dig endelig på HELE dagen, og det føltes så dejligt! Så tak for den smukke kjole, som blev leveret meget hurtigt, efter jeg havde fået råd til den. Og tak, fordi jeg kan føle mig smuk sammen med en af jeres skønne kjoler her i sommeren 2020. Ønsker jer en skøn sommer derude og håber, at vi ses igen:)

May 28, 2020

Is this your company?