Bardzo szybka realizacja, świetny kontakt mailowy i przez messenger. Przed wysłaniem do druku mogłam jeszcze nanieść zmiany. Jestem bardzo zadowolona z zamówionych map - zamówiłam dwa duże plakaty... See more
See what reviewers are saying
Po, pierwszym zamówieniu byłam zachwycona i postanowiłam zamówić drugi raz, na identyczna okazję, jaką był ślub znajomych 💒 prezent, trafiony w 10, wygląda stylowo nawet bez pakowania plakatu w ra... See more
Bardzo polecam. Swoją mapę dostałam za czasów kiedy jeszcze w Polsce nie bylo takich rzeczy ale bardzo podobala sie mojej przyjaciolce ktora w sobote wychodzila za maz wiec mapa byla swietnym prezente... See more
Wszystko super, papier dobrej jakości, plakat wygląda tak, jak chciałam. Jedyny problem jest taki, że w tworzeniu plakatu online chciała dodać podtytuł i przy wpisywaniu napis ten nachodził na tytuł.... See more
Company details
Information provided by various external sources
Stwórz Swoją indywidualną mapę gwiazd, która zawsze będzie przypominać Ci o Twoich najważniejszych chwilach. Nasze Mapy gwiazd to również wspaniały prezent na ślub, narodziny dziecka, walentynki czy też każdą ważną dla Ciebie okazję.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Bardzo ładna mapa
Bardzo ładna mapa, tylko odrobinę zbyt minimalistyczna i graficzna. Spodziewałam się bardziej realistycznej i ramka za gruba. Poza tym pięknie, cudowne opakowanie.
Błyskawiczna wysyłka
Zamówiłam mapę gwiazd elektronicznie, bo miałam bardzo malo czasu. Produkt podesłano mi błyskawicznie i był bardzo dużej wielkości! Co tylko świadczy o tym, że jakosc była bardzo dobra. Wszystko tak jak miało być, prezent udany i piękny. Polecam!
Mapa jest świetna
Mapa jest świetna. Jak tylko powieszę na ścianie wrzucę zdjęcie na fb.
Realizacja zamówienia poszła bardzo…
Realizacja zamówienia poszła bardzo sprawnie, jakość plakatu jest świetna i już sama forma zapakowania była miła dla oka! Wszystko zabezpieczone i ładnie zapakowane. Polecam z całego serduszka <3
Jestem mega zadowolona
Jestem mega zadowolona! Mapa jest przepiękna. Bardzo ładny papier, choć najbardziej urzekły mnie kolory. Polecam w 100-stu procentach! Szybka realizacja i dostawa. Mapa przyjechała porządnie zapakowana.
Piękny efekt!
Szybko i pięknie wykonana mapa gwiazd!
Szybko i pięknie wykonana mapa gwiazd!! Dziękuję!!
Bez zastrzeżeń :)
Dzień dobry,
Dzień dobry,
Serdecznie i najmocniej dziękuję za ekspresową realizację mojego zamówienia, życzliwą pomoc i szybki kontakt mailowy.
Dobre podejście i szacunek do klienta, wróży Wam dobrą przyszłość.
Życzę wszystkiego dobrego i wesołych świąt.
Kamila
Ładnie wykonane
Ładnie wykonane , tekst wyraźny i ładnie rozmieszczony, szybka realizacja i dostawa -polecam
Kupiłam mapę gwiazd w formacie B2
Kupiłam mapę gwiazd w formacie B2. Fajnie jakby był conajmniej 3 x mniejszy format do wyboru.
Wspaniały pomysł na prezent
Wspaniały pomysł na prezent, którym można mile zaskoczyć drugą połówkę. Bardzo ładnie się prezentuje. Należy także pochwalić szybką dostawę oraz starannie zapakowaną Mapę Gwiazd.Polecam.:)
Polecam!
Szczerze polecam! Pomoc przy projekcie nieoceniona! Obdarowani byli zachwyceni :)
super szybki kontakt
super szybki kontakt, profesjonalne podejście do klienta. realizacja zamówienia przebiegła sprawnie i również szybko
Same plusy, zero minusów
Bardzo dobrej jakości papier, druk na wysokim poziomie. Szybka przesyłka. Idealny prezent na rocznicę, urodziny. Polecam!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.