Hvor længe går der inden plakaterne bliver afsendt? Vores er endnu ikke sendt, pengene er reserveret, vi får ikke svar på hverken mail eller opkald uanset hvornår vi ringer eller skriver indenfor... See more
See what reviewers are saying
Bestilte to plakater d. 11/11 om aften på mapishop.dk. det er nærmest umuligt at komme i kontakt med deres kundeservice!! Hvilket også fremgår af andre anmeldelser herinde. Ordre bekræftelse... See more
Både min svigerinde og jeg har modtaget en plakat, men med den forkerte by og vi har forgæves forsøgt, at kontakte jer flere gangen.
Bestilte og min varer kom promote, 3 dage så havde jeg min varer. 5 stjerner herfra
Written by the company
Danmarks største udvalg af kortplakater. Vi har også din by!
Hunderupvej 61A, kl., 5000, Odense C, Denmark
- kontakt@mapishop.com
- mapishop.com
Replied to 20% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
Svarer ikke på henvendelser…
Hvor længe går der inden plakaterne bliver afsendt?
Vores er endnu ikke sendt, pengene er reserveret, vi får ikke svar på hverken mail eller opkald uanset hvornår vi ringer eller skriver indenfor jeres kundeservice åbningstid?
Det eneste man møder uanset tidspunkt er en telefonsvarer.
Sammenholdt med andre anmeldelser af denne side, virker de som nogle fuskere.
Manglende kundeservice
Ordre bekræftelse modtaget. Heri fremgår en email hvorpå man kan kontakte dem. De har bare glemt at denne mail tilhører postervilla og man kan ikke sende mails på denne email.
Email fra hjemmesiden mapishop besvares ikke
Ingen reaktion på kommentarer på Facebook opslag mv. Får i en kommentar besked om at den er afsendt. Jeg har intet modtaget fra DAO med tacking eller mail fra Mapishop om at denne er afsendt.
Telefon svarer med at de har travlt grundet jul og Black friday.... Dette åbenbart en fast telefonsvarer de har, kan læse anmelder tilbage fra marts i år som fortæller det samme.
Der står den afsendes dagen efter på hjemmesiden.
Den er endnu ikke afsendt. Penge er reserveret.
Opdatering 17/11: næsten ikke uge efter bestilling står den til at blive afsendt ifølge manden bag.
Krøllet plakat - ingen respons
Hej, fik min plakat 13.10, 1,5 uge efter den er bestilt og paprøret var skadet, desværre var plakaten tilsvarende skadet og efter 2 mails og tlefonisk henvendelse til tilefonsvare deer siger de har travlt pga black friday og jul, tænker jeg ikke jeg får noget svar fra dem og 200kr fattigere!
Bestilte 3 plakater med 3 forskellige…
Bestilte 3 plakater med 3 forskellige byer.
Fik leveret 2 stk af samme by og 1 stk af korrekt bynavn, dog anden end den bestilte.
Dvs 1 ud af 3 rigtige.... ;(
Postervilla.com under nyt navn, se anmeldelser af deres gamle navn, og i vil hurtigt finde ud af at de ikke lever op til 5 stjerner.
Sjovt nok er alle deres 3 anmeldelser lavet samme dag, og de der er kommet til efterfølgende er præget at samme stavefejl “laveringen”.
Svar til jeres svar: Jeg kan ikke tage jeres svar seriøst, I kører jo under samme CVR nummer og er dermed samme firma som altid, nemlig Wallton ApS.
Min vare er aldrig nået frem
Min vare er aldrig nået frem, men pengene er trukket. På hjemmeside står 3-5 dage leveringstid.
Det er ikke muligt at komme i kontakt med firmaet. Mail besvares ikke, og ved telefonisk kontakt til kundeservice, får man telefonsvarer, der angiver travlhed pga black friday og man forsikres om at varen når frem inden jul!
Har købt en plakat
Har købt en plakat, men ved modtagelsen var den krøllet.
Dette er skrevet flere gange til dem, men ingen respons fra dem overhovedet.
Plakaten er ligeledes sendt retur til dem, men mangler stadigvæk at få mine penge refunderet.
SÅ KØB ALDRIG NOGET HOS HVERKEN MAPISHOP/POSTERVILLA/WALLTON APS ELLER HVAD DE NU KALDER SIG!
min kæreste og jeg købte 2 kort over…
min kæreste og jeg købte 2 kort over vores hjem byer men de komme aldrig de træk pegene og de kommer aldrig nu har de anuleret afsendelsen med dao det fup det hele
Køb din plakat et andet sted
Når du har bestilt din plakat hos Mapishop, vil du opleve at pengene hurtigt bliver trukket.
Plakaten kommer du dog til at vente lang tid på (min blev først sendt efter 3 uger). I mellemtiden kan du på ingen måde få kontakt til kundeservice, hverken på mail eller telefon.
Når du endelig modtager plakaten, vil du opdage at den er af den laveste kvalitet du nogensinde har set.
Hvis du herefter ønsker at returnere plakaten, vil du igen opdage manglende kontakt til kundeservice.
Så køb din plakat et andet sted!
Jeg købte en plakat fra Mapishop for…
Jeg købte en plakat fra Mapishop for flere uger siden, og da jeg åbnede den, opdagede jeg, at den var beskadiget i hjørnerne - plakaten var tydeligvis blevet "proppet" ind i transportrøret.
Jeg skrev til Mapishop, men fik intet svar, ringede til deres kundeservice og hørte en indspillet besked om, at de havde travlt på grund af juletravlhed, skrev til den person, der reklamerede for deres produkter på vores lokale Facebook-side - jeg har ikke hørt noget.
Jeg vil på det kraftigste fraråde at købe fra dette "firma".
Forkert by-plakat
Varen kom aldrig
Jeg har købt en plakat, men den er aldrig dukket op.
Mail til firmaet besvares ikke, og jeg var nødsaget til at lave en indsigelse i min bank for at få pengene retur.
flotte billeder😃
Hold jer lang væk fra Mapishop!
Hold jer lang væk fra Mapishop!
Jeg købe fra dem dengang de hed Postervilla og nu har de skiftet navn imens alle os gamle kunder ikke får vores varer. Direkte svindel!
Ingen kontakt til kundeservice
Bestilte og min varer kom promote
PAS PÅ
PAS PÅ!
Postervilla under et nyt navn. Gør jer selv den tjeneste at tjekke Postervilla's anmeldelser ud, inden i køber fra Mapishop/Postervilla- (og hvad virksomheden ellers går under af fine dæknavne), og får fingerne i klemme i deres scam fortagende.

Fedeste plakater
Jeg er superglad for min plakat. Laveringen var on top og mega hurtig, sindssyg kvalitet!
Mapishop (Postervilla.com under nyt navn)
Når du handler hos Mapishop, går ordren til postervilla.com (Som bestemt ikke har gode anmeldelser her på trutpilot).
De er hurtige til at trække pengene, men varen ser du aldrig, til trods for at der loves 1-3 dages levering.
De er heller ikke til at få fat i hverken på mail eller telefon.
Man kan også undre sig over, at Morten Ulka (Ejer) selv har anmeldt sin egen webshop her på trustpilot.
Jeg er selv nået til en indsigelsen via min bank.
Opdatering: Mapishop/Postervilla har nu forsøgt at tage min anmeldelse ned. Kan også se at de har fjernet andre negative anmeldelser.
Svar til Mapishop:
Jeg har lavet en ordre hos Mapishop, men den efterfølgende ordrebekræftigelse er kommet fra Postervilla. Ligeledes er pengene trukket af Postervilla.
Både Postervilla og Mapishop har altid været tilknyttet samme cvr: 41439076 (WALLTON ApS).
Så det har hele tiden været samme virksomhed. Der står enda Postervilla flere steder på Mapishops website. Der er ikke tale om nogen overdragelse, men nærmere at i laver en ny webshop i forsøg på at skjule tidligere dårlige anmeldelser af Postervilla.
Men i skal være velkommen til at annullere min ordre #10860 og refundere pengene, hvis i ønsker en forbedring af denne anmeldelse.

Postervilla.com under nyt navn