Marcelo Oslo

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

jeg bestilte en joggedress fra Marcelo…

jeg bestilte en joggedress fra Marcelo Oslo.Den var alt for liten i str.Den ble retunert med det samme.Det var ikke med noen returseddel så måtte betale alt selv.Jeg har ikke betalt noe på varen.Jeg har fått purring fra Klarna og har fortalt at varen er retunert.Jeg har skevet e-mail til Marcelo.har ikke hørt et pip fra de.

October 30, 2022
Advertisement

Her kommer en ny advarsel

Her kommer en ny advarsel
Marcelo Oslo bytter stadig navn for og lure deg det sist jeg fikk med meg var
Aleksander Paris dem bytter navn hele tiden så ikke kjøp noe fra dem dette er svindel
Jeg har sent en klage til klarna om kjøpet mitt på Marcelo Oslo så for vi se om jeg slipper og betale for også klarna har blitt lurt her

October 1, 2022

Elendige produkter og kundeservice

Har samme opplevelse som dere andre skriver om. Bestilte 2 kjoler, og når de kom så ser de helt annerledes ut enn på bildene/beskrivelsen. Passform er helt elendig og de kan ikke brukes.
Har mail-dialog med dem nå, vært flere mailer frem og tilbake, virker som det er svar fra datamaskin ja. Har og meldt dette via Klarna, så får se.....

September 28, 2022

Fryktelig dårlig kvalitet

Fryktelig dårlig kvalitet. Dette er kina-varer og ikke verdt en brøkdel av prisen de forlanger. Nettstedet aksepterer ikke bruk av angrerett. Fikk slettet fakturaen via Klarna etter å ha klaget den veien.

August 18, 2022

Elendig kvalitet!

Elendig kvalitet på varen! Umulig å få pengene igjen. Fikk til slutt en avtale om å få beholde varen og få gavekort på tilsvarene sum i deres nettbutikk, men det frister egentlig lite.

September 26, 2022
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

De har ikke norsk kjøpsgaranti.

Varen jeg fikk er helt annerledes enn annonsert. Kvaliteten er så dårlig at jeg vil kalle det svindel. E-post oppgitt på siden fungerte ikke, men fant en annen i e-postene. Får ikke returnert varen med full refusjon med mindre jeg sender den tilbake til Kina - forsendelsen må jeg betale for. Merk at dette ikke er en norsk side. Heldigvis hadde jeg betalt gjennom Klarna, som ordnet opp i saken. Varen kan ikke brukes og må gå i søpla.

September 16, 2022

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look